Find opskrift

Året rundt i Meyers køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Forlag Fisker&Schou
Udgivet 1993
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm
Sider 197
ISBN 87-900557-01-5
Bognummer 10
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
79 Agurkegratin
80 Agurkesalat
58 Andalusisk appelsinsalat
29 Andepostej
164 Appelsin- og fennikelmarineret laks
32 Appelsin-figensalat
31 Appelsintrøffel
95 Asparges med rosa grapemousseline
96 Asparges-kalkuntimbale med kørvel/citrussauce
108 Blandede salater med plukkede krydderurter
66 Blinis
155 Blommechutney
155 Blommekompot
142 Blå druer i Marc
139 Braiserede duer med stuvede auberginer
42 Braiseret kalvetyksteg med vintergrøntsager
153 Braiseret oksetværreb
39 Braiseret rosenkål
88 Briocher
140 Brombærparfait
83 Brun lammefond
100 Brændende kalkunkærlighed med kartoffelmos
102 Brændt crème (Crème brûlée)
111 Carpaccio af okseinderlår
72 Chokoladekage Guanaja
75 Chokoladetrøffel med rosmarin
73 Chokoladetærte
90 Chokoladetærte Guanaja
34 Citron-praliné
59 Citrusgratin
28 Confit af andelår med vintergrøntsager stegt i persille/hvidløg og vinhandlersauce
139 Courgette-tomattian
65 Court-bouillon
135 Dampet spidskål gratineret med lime-hollandaise
54 Dampet torsk med persillesauce
153 Daube af okse
66 Det bedste fra stenbideren
86 Det gode brød
136 Due-pot-au-feu, sauce gribiche
138 Farserede duer med lever, spinat og courgette-tomattian
126 Farseret kllingebryst med rodfrugttournedos
177 Fasanbryst indbagt i savoykål
148 Feldsalat med gedeost, blommer og valnødder
175 Fisk i kål med dild beurre blanc sauce
53 Fiskefond
175 Fiskefrikadeller med koriander
54 Fiskesuppe med kuller og safran
98 Fjordrejebisque
41 Flødekogt julesalat
27 Flødekogte gulerødder med persille
80 Flødestuvede agurker med mynte
123 Frikassé af kartoffel og skorzonerrod
156 Fru Olsens blommemarmelade
46 Fyldte svesker
26 Glaserede majroer
162 Glaserede rødbeder
63 Glaserede skorzonerrødder
178 Glaseret pæretærte
43 Gratineret julesalat
128 Grillet lammebryst
25 Grøntsagsbouillon
154 Grøntsagspickles
180 Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær
29 Helstegt berberiand
124 Helstegt rødspætte med tomatsauté og kartofler i citronpersille
128 Hindbærsorbet
166 Hjortefrikadeller med enebær og timian
165 Hjorteragout med kartofler bagt med krydderurter
173 Honningbagte porrer
33 Honningglaserede pigeonæbler
82 Hornfisk bagt med græskar
82 Hornfisk i mild hvidløgscreme
110 Hvidvinsdampet makrel
116 Hyldeblomstdrik
140 Ingefær-tuiles
115 Jordbær i hvidvinseddike
117 Jordbær i hyldeblomst med sabayon-creme
116 Jordbær med balsamico og peber
116 Jordbærkoldskål
150 Jordskokkesuppe med kalvebacon og ristede kantareller
113 Kalv i sommerklæder
43 Kalvehaleragout med rodfrugtmos
44 Kalvehaleterrine med løgkompot
147 Karl Johan svampe med persille og hvidløg
173 Kartoffel-porre-røsti
115 Kartoffel/jordskokketærte
176 Kartoffelgaletter
40 Kartoffelindbagt rødtunge med æble-peberrods beurre blanc
85 Kartoffelmos
57 Kartoffelroulade
85 Kartoffelsoufflé med Fetaost og rosmarin
107 Kartofler i dildfløde
165 Kartofler bagt med krydderurter
100 Kartofler bagt med løvstikkepesto
30 Kirsebærsauce
142 Kirsebærvineddike
97 Kogning af fjordrejer
79 Kold agurkesuppe
74 Kold chokoladesoufflé af lys Valrhona-chokolade
102 Kold rabarbersuppe
95 Kold suppe på grønne og hvide asparges
47 Kongekagen (Gâteau de Roi mousseline)
127 Kylling marineret, til grill
125 Kylling med hvidløg og citron
125 Kyllingegryde med savoykål og svampe
53 Kålrabilasagne
180 Lagkagebunde
162 Laksecarpaccio
164 Lakserilette
84 Lammebov med kartoffelmos
86 Lammeculotte med carrystuvet selleri og honningbagte porrer
67 Lammefrikassé af spædlam, med kartoffelmos rørt med olivenolie
70 Lammeryg af spædlam, med rosmarinsauce og langtidsbagte grøntsager, rosmarin, timian og hvidløg
121 Langtidsbagte tomater
64 Linser med grøntsager
63 Linsesalat med valnødder
140 Lun brombær-mandelkage
148 Lun salat med østershatte og Dijonsennep
79 Lune agurker med honning og citron
124 Lys fjerkræfond
31 Lys trøffel med honning og lavendel
87 Lyst brød med durumhvede
100 Løvstikkemarineret kalkunbryst og vinaigrestegte hjerter, kartofler bagt med løvstikkepesto. Sauce med anis/ingefær
53 Majroer med rygeost
53 Majroesauté
30 Marcipanmasse med abrikoser i ingefær
108 Marinerede grøntsagsskræller
162 Marinerede rødbeder
127 Marineret og grillet multe
80 Mayonnaise
174 Muslingebouillon
108 Mælkeærter
122 Mørk pighvarbisque med stykker af pighvar
27 Mørk rødfiskebisque med urter
34 Nougat-kaneltrøffel
152 Okseculotte, pocheret, og oksedolmer med peberrodssauce
164 Ovnbagt laks med sprødt skind og pimentsauce
41 Ovnbagt rødtunge med rødvins beurre blanc, flødekogt julesalat
57 Peber- og hvidløgspaneret svinekoteletmed kartoffelroulade og skysauce
31 Perlen fra Perigord
122 Pighvarfrikassé med sommerkål og vanille
173 Porresandwich
115 Postej af sommerbuk
89 Praliné-soufflé
136 Provencalsk fiskesuppe med rouille
147 Provencalske champignoner
179 Pærebavaroise
178 Pærer i rødvin
178 Pæresorbet
101 Rabarberclafoutis
102 Rabarbermarmelade
99 Rejebavaroise med tomatcoulis
80 Remoulade
30 Risalamande med kirsebærsauce
57 Rissalat med chili og koriander
111 Ristet makrel med nye grøntsager i citronsky
25 Rodfrugtfondue
41 Rodfrugtgaletter
44 Rodfrugtmos
126 Rodfrugttournedos
39 Rosenkålssauté med fjerkræhjerter
136 Rouille
150 Roulade af sandart med jomfruhummer
87 Rugbrød
28 Rødfiskefilet, stegt på skindsiden med spinat og rød peber og appelsin-koriander beurre blanc
123 Rødspætte i persillebouillon med frikassé af kartoffel og skorzonerrod
110 Rå makrel i pastis
54 Rå, marineret lyssej
117 Sabayon-creme
98 Salat af grønne asparges og artiskok
39 Salat af rosenkålsblade med fåreost
109 Salat med grape, avocado og rødløg
112 Salat med kalvetunge
151 Sandart med fennikel
138 Sauce gribiche
40 Sauté af rosenkålsblade
162 Sauterede rødbeder
30 Sauteret rødkål med valnødder
26 Sellerifrikassè
26 Sellerisuppe med fyld
81 Sennepsdressing
130 Solbærbavaroise
128 Solbærsorbet
114 Sommerbuk med kirsebærsauce, kartoffel/jordskokketærte og sauté af sommerkål ærter
135 Soupe au Pistou
64 Sprængt kalv med linser
42 Sprængt kalveculotte med gratineret julesalat
68 Sprængt lammekølle med bouillonbagte vinterurter og majroepuré
167 Sprød æbletærte fra Normandiet
176 Stegt fasanbryst med æble- og portvinssauce
151 Stegt ål med svampe og løg
67 Stenbider med linser
65 Stenbiderfrikassé med citron og peberrod
139 Stuvede auberginer
88 Succeskagen
155 Susannes chokoladecreme med blommekompot
45 Sveske-Armagnac is
45 Sveske-Armagnac parfait
34 Sveske-Armagnac-marcipan
154 Sveskeblommecoulis
46 Svesker i rødvin
56 Svin i kål
56 Svinebov i asiatisk kampdragt, rissalat med chili og koriander
84 Tapenade
83 Terrine af lam i egen sky serveret med tapenade
99 Tomatcoulis
122 Tomater, bagt med hvid Castello
81 Tomatiseret mayonnaise
121 Tomatsalat med spinat
129 Tærte med sommerbær
168 Vanillecreme
140 Vanilleparfait
71 Varm chokolade
27 Vintergrøntsager i persille/hvidløg
31 Æble-timiantrøffel med vanille
168 Æble-vineddike
168 Æble/figentærte, karameliseret

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)