Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
262 |
|
|
Ananassalsa |
|
94 |
|
|
Andalusisk gazpacho |
|
211 |
|
|
Asiatisk bøfsalat |
|
198 |
|
|
Auberginekompot med kartofler og skalotteløg |
|
242 |
|
|
Bagte rabarber med hasselnøddevafler og ingefærcreme |
|
127 |
|
|
Bagte rødbeder med grøn kål |
|
264 |
|
|
Balsamicodressing med soja |
|
233 |
|
|
Banan- og limesmoothie |
|
115 |
|
|
Bitre salater med ristede kartofler, linser og pancetta i honning- og sennepsvinaigrette |
|
124 |
|
|
Blomkålsgratin med mandler, spinat, ærter og løg i mynteyoghurt |
|
164 |
|
|
Blåmuslinger i øl |
|
252 |
|
|
Braiserede blommer med vanilleris og biscotti |
|
196 |
|
|
Braiseret lammeskank med nye grøntsager |
|
230 |
|
|
Brødbudding med stegte pærer og kaffesirup |
|
99 |
|
|
Brødcroutoner |
|
152 |
|
|
Bønnesalat med bagte tomater, bladselleri og estragon |
|
241 |
|
|
Chai |
|
224 |
|
|
Chokolade Panforte |
|
216 |
|
|
Citronsaltet kylling med blomkålscouscous |
|
228 |
|
|
Dadelbrød |
|
140 |
|
|
Din egen pasta (grundopskrift) |
|
218 |
|
|
Farsbrød bagt med kål og porre |
|
270 |
|
|
Fennikelrelish med peberrod |
|
280 |
|
|
Figenrelish med hyldeblomst og citron |
|
235 |
|
|
Filoindbagte æbler med yoghurtiscreme |
|
101 |
|
|
Fiskesuppe med kartofler og fennikel |
|
120 |
|
|
Grillede middelhavsgrøntsager, gedeostepolenta og rucola med tæt tomatsalsa |
|
154 |
|
|
Grillet jomfruhummer med couscous-salat og harissa |
|
259 |
|
|
Grov mayonnaise |
|
160 |
|
|
Græskar 'hummus' |
|
260 |
|
|
Grøn peberfrugtsalsa |
|
136 |
|
|
Grønkålssalat med æbler |
|
182 |
|
|
Helleflynder i papilotte med nye grøntsager og Noilly Prat |
|
243 |
|
|
Honningkage |
|
168 |
|
|
Hornfisk i teriyakisauce |
|
193 |
|
|
Hot Pot med oksekød, øl og lakridsrod |
|
291 |
|
|
Hvedebrød uden gær |
|
158 |
|
|
Hvedesalat med æble, bacon og persille |
|
278 |
|
|
Ingefærsyltet rabarber |
|
107 |
|
|
Italiensk brødsalat |
|
239 |
|
|
Jordbær med sort peber og hyldeblomstskum |
|
98 |
|
|
Jordskoksuppe med jordskokchips |
|
227 |
|
|
Jødisk mandelkage |
|
203 |
|
|
Karamelliseret svinekød på vietnamesisk vis |
|
168 |
|
|
Kartoffelmos med wasabi |
|
130 |
|
|
Kartoffelpizza med løgmarmelade og merian |
|
122 |
|
|
Kartoffelpuder med tomatsauce |
|
212 |
|
|
Kartoffelsne |
|
161 |
|
|
Kikærtesalat med chili, feta og hvidløg |
|
185 |
|
|
Klipfiskemousse |
|
93 |
|
|
Kold melonsuppe med agurk, avocado og mynte |
|
186 |
|
|
Koldrøget hellefisk med braiseret julesalat og æblekaramel |
|
279 |
|
|
Kvædechutney |
|
198 |
|
|
Labskovs med en smule variation |
|
174 |
|
|
Laks chermoula med mango og gulerod 'tabouleh' |
|
281 |
|
|
Langtidsbagte tomater |
|
288 |
|
|
Langtidshævet hvedebrød |
|
134 |
|
|
Lasagne med hvide rodfrugter og ristede svampe |
|
190 |
|
|
Letsprængt kalveculotte med asparges og peberrod |
|
108 |
|
|
Lun duesalat med dadler og kanel |
|
126 |
|
|
Mandler, spinat, ærter og nye løg i mynteyoghurt |
|
177 |
|
|
Marineret havørred med spidskål |
|
265 |
|
|
Misodip |
|
147 |
|
|
Nudelsalat med kylling, jordnødder og lime |
|
113 |
|
|
Nye kartofler med løvstikkesalsa |
|
191 |
|
|
Nye saltbagte kartofler |
|
208 |
|
|
Oksekød 'Nico-Jaga' |
|
215 |
|
|
Oksekød i wok med sorte bønner og lime |
|
205 |
|
|
Ovnbagt hokaido-græskar med gurkemeje og ingefær |
|
251 |
|
|
Panna cotta med bagte ferskner og brombær |
|
142 |
|
|
Pasta med rucola, kapers og ricotta |
|
128 |
|
|
Peberfrugt 'escabeche' |
|
268 |
|
|
Peberrodsrelish |
|
145 |
|
|
Perlebyg tilberedt som risotto med svampe og persille |
|
271 |
|
|
Porrerelish med vandkogt peber |
|
186 |
|
|
Purløgscreme |
|
246 |
|
|
Pæresuppe med mørkt øl, sagogryn og rugbrødscroutoner |
|
194 |
|
|
Rodfrugtmos |
|
295 |
|
|
Rugbrød bagt med surdej |
|
149 |
|
|
Rødbedechips |
|
262 |
|
|
Rødbedeglacé |
|
219 |
|
|
Rødbedepickles med enebær og tørret appelsinskal |
|
148 |
|
|
Rødbederisotto med tykmælk, dild og peberrod |
|
90 |
|
|
Rødbedesuppe med peberrod |
|
110 |
|
|
Rødbedetatar med rygeostcreme |
|
179 |
|
|
Rødbedetzatziki med kommen |
|
205 |
|
|
Rødløgsrelish med stjerneanis og kirsebæreddike |
|
178 |
|
|
Rå laks med peberrod og krondild |
|
109 |
|
|
Salat af svinefilet med figner og radicchiosalat |
|
180 |
|
|
Saltgrillede sild med sennepskartofler |
|
264 |
|
|
Sennepsdressing med citron og miso |
|
264 |
|
|
Sherryvinaigrette med skalotteløg |
|
102 |
|
|
Skaldyrsbisque |
|
204 |
|
|
Smokey aubergine |
|
116 |
|
|
Sojaglaceret svinebryst med pomelo, forårsløg og taskekrabbe |
|
248 |
|
|
Solbærkogte pærer med engelsk creme |
|
114 |
|
|
Spidskålssalat med bagte abrikoser og gedeyoghurt |
|
204 |
|
|
Stegt kalvelever med blå birkes |
|
170 |
|
|
Stegt torskerogn med dukkah, æble-jordskokkekompot og bitre salater i lun honning-vinaigrette |
|
195 |
|
|
Stegt, letgravad svinemørbrad med sommercoleslaw |
|
293 |
|
|
Svensk sirupsbrød |
|
212 |
|
|
Svinekæber i stærk øl med salvie, citron og stegte persillerødder med kartoffelsne |
|
274 |
|
|
Syltede drueagurker |
|
273 |
|
|
Syltede grønne tomater |
|
164 |
|
|
Syltet tun med nye løg |
|
200 |
|
|
Tagine af lam med fennikel, kikærter, rosiner og citron |
|
169 |
|
|
Teriyakisauce |
|
91 |
|
|
Thaisuppe med rejer |
|
277 |
|
|
Tomatchutney med abrikoser og nigella |
|
133 |
|
|
Tomatpizza med bøffelmozzarella |
|
261 |
|
|
Tomatsalsa |
|
96 |
|
|
Toscansk bondesuppe |
|
166 |
|
|
Tuntatar med ansjos og sprød fennikel |
|
132 |
|
|
Tyrkisk pizza med fetaost, persille og citron |
|
240 |
|
|
Varm mælkekaffe |
|
236 |
|
|
Æblemuffins med kanel og kardemomme |
|