Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
247 |
|
|
Asiatisk dressing |
|
145 |
|
|
Bagte rødbeder med røget sild og rugbrødscroutoner |
|
244 |
|
|
Blommeeddikesirup |
|
232 |
|
|
Blommemarmelade med balsamisk blommeeddike og sort peber |
|
48 |
|
|
Blåbæreddike |
|
166 |
|
|
Braiseret kalveskank |
|
202 |
|
|
Chokoladedessertkage med sveskeblommeganache |
|
192 |
|
|
Chokoladetrøffel |
|
172 |
|
|
Ciderkål med medister |
|
142 |
|
|
Citronsalter multe med ristede kapers og tomatgelé |
|
202 |
|
|
Creme anglaise |
|
247 |
|
|
Cremefraiche-dressing |
|
206 |
|
|
Cremet boghvede- og sagogrød med hyldebærsorbet |
|
95 |
|
|
Crostina med kartoffel, parmesan og balsamico |
|
155 |
|
|
Dampet kuller med blomkål, quinoa og mousseline |
|
247 |
|
|
Dressing med rapsolie og æbleeddike |
|
107 |
|
|
Fennikelbisque med hvid balsamico |
|
209 |
|
|
Flæsk (dessert) |
|
110 |
|
|
Friterede kapers |
|
238 |
|
|
Gastrik |
|
196 |
|
|
Glaserede figner med sherryeddike og orangecreme |
|
98 |
|
|
Glaserede mandler |
|
119 |
|
|
Glaserede rodfrugter med bitre elementer |
|
205 |
|
|
Glaserede æbler med honningis og sprødt brød |
|
182 |
|
|
Glaseret and med rabarber, hyldeblomst og peberrod |
|
98 |
|
|
Gratineret Danablu med pastinak, marcipan og blommeeddikesirup |
|
179 |
|
|
Grydestegt landkylling med fjordrejer og æblesky |
|
110 |
|
|
Græskarsuppe med koriander og ingefær |
|
236 |
|
|
Grønkålssalsa |
|
169 |
|
|
Honningglaseret svineskank |
|
113 |
|
|
Hvid bønnesuppe med mandler og drænet yoghurt |
|
229 |
|
|
Hvidløg syltet i æblemost og æblecidereddike |
|
245 |
|
|
Hvidløgseddike |
|
248 |
|
|
Hyldeblomstcooler |
|
206 |
|
|
Hyldebærsuppe |
|
248 |
|
|
Hyldebærtoddy med ingefær og enebær |
|
104 |
|
|
Hønsebouillon med sagogryn og ristede kartofler |
|
200 |
|
|
Is med balsamico |
|
210 |
|
|
Jordbærlagkage med hyldeblomst |
|
179 |
|
|
Jordskokfondant |
|
120 |
|
|
Julesalat tarte tatin med gedeost og æblesirup |
|
158 |
|
|
Kogt, saltet lårtunge eller oksebryst |
|
96 |
|
|
Kølige ruller med nordisk kødsalat |
|
152 |
|
|
Lakeret laks med nudler |
|
125 |
|
|
Lun kartoffelsalat med krydderurter |
|
130 |
|
|
Lun porrevinaigrette |
|
128 |
|
|
Lun radicchiosalat med pancetta |
|
133 |
|
|
Løg- og kartoffeltærte med balsamico |
|
108 |
|
|
Majroepurésuppe |
|
184 |
|
|
Oksefilet med balsamico med honningglaserede løg (Filetto al balsamico) |
|
195 |
|
|
Omvendt blommekage |
|
190 |
|
|
Pâte de fruits |
|
179 |
|
|
Perlebygsalat |
|
184 |
|
|
Polenta med parmesan |
|
177 |
|
|
Porterbraiserede oksehaler med hasselnøddecrust |
|
100 |
|
|
Portulaksalat |
|
127 |
|
|
Puré af gule ærter med hyldeblomst og løvstikke |
|
245 |
|
|
Purløgseddike |
|
100 |
|
|
Ristet rugbrød med røget ål og salat af portulak |
|
149 |
|
|
Ristet slethvar med glaseret selleri |
|
48 |
|
|
Roseneddike med appelsin |
|
252 |
|
|
Rødbedejuice med ingefær |
|
222 |
|
|
Rødløgsrelish |
|
164 |
|
|
Røget brystflæsk i vinaigre |
|
224 |
|
|
Rønnebærsirup med sure æbler |
|
217 |
|
|
Rørhattepickles |
|
88 |
|
|
Røvereddike |
|
123 |
|
|
Råsyltet rødkål |
|
206 |
|
|
Sagogrød med boghvede |
|
138 |
|
|
Salat af grønlandske snekrabber |
|
146 |
|
|
Salat af ottearmet blæksprutte med tomat, kapers og oliven |
|
240 |
|
|
Salsa Imperiale |
|
189 |
|
|
Skumfiduser med kirsebær |
|
114 |
|
|
Skummende suppe på rugkerner, jordskok og syltede svampe |
|
163 |
|
|
Sprængt kalvetunge i salsa verde med balsamico |
|
141 |
|
|
Stegte sild i cidereddike |
|
219 |
|
|
Stikkelsbærkompot med sennepsfrø |
|
160 |
|
|
Sukkersaltet okseinderlår |
|
174 |
|
|
Sursød and med rodfrugtmos og kålrabigrever |
|
202 |
|
|
Sveskepuré |
|
221 |
|
|
Syltede skalotteløg |
|
230 |
|
|
Syltet agurkesalat med peberrod |
|
151 |
|
|
Syltet helleflynder med fennikel- og kørvelremoulade |
|
170 |
|
|
Syltet svineskank med æblemost og peberrod |
|
110 |
|
|
Timianristet brødkrumme |
|
226 |
|
|
Tomatchutney |
|
240 |
|
|
Tomatketchup |
|
134 |
|
|
Vilde ærter med bladselleri og æble |
|
215 |
|
|
Æbleeddikegelé |
|
199 |
|
|
Æblesorbet |
|
251 |
|
|
Æbletoddy |
|