Find opskrift

Eddike


Tilblivelse, traditioner og køkkenbrug

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Sekundære forfattere Harder, Andreas
Forlag Politikens Forlag A/S
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Ditte Isager
Sider 256
ISBN 978-87-567-7100-9
Bognummer 301
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
247 Asiatisk dressing
145 Bagte rødbeder med røget sild og rugbrødscroutoner
244 Blommeeddikesirup
232 Blommemarmelade med balsamisk blommeeddike og sort peber
48 Blåbæreddike
166 Braiseret kalveskank
202 Chokoladedessertkage med sveskeblommeganache
192 Chokoladetrøffel
172 Ciderkål med medister
142 Citronsalter multe med ristede kapers og tomatgelé
202 Creme anglaise
247 Cremefraiche-dressing
206 Cremet boghvede- og sagogrød med hyldebærsorbet
95 Crostina med kartoffel, parmesan og balsamico
155 Dampet kuller med blomkål, quinoa og mousseline
247 Dressing med rapsolie og æbleeddike
107 Fennikelbisque med hvid balsamico
209 Flæsk (dessert)
110 Friterede kapers
238 Gastrik
196 Glaserede figner med sherryeddike og orangecreme
98 Glaserede mandler
119 Glaserede rodfrugter med bitre elementer
205 Glaserede æbler med honningis og sprødt brød
182 Glaseret and med rabarber, hyldeblomst og peberrod
98 Gratineret Danablu med pastinak, marcipan og blommeeddikesirup
179 Grydestegt landkylling med fjordrejer og æblesky
110 Græskarsuppe med koriander og ingefær
236 Grønkålssalsa
169 Honningglaseret svineskank
113 Hvid bønnesuppe med mandler og drænet yoghurt
229 Hvidløg syltet i æblemost og æblecidereddike
245 Hvidløgseddike
248 Hyldeblomstcooler
206 Hyldebærsuppe
248 Hyldebærtoddy med ingefær og enebær
104 Hønsebouillon med sagogryn og ristede kartofler
200 Is med balsamico
210 Jordbærlagkage med hyldeblomst
179 Jordskokfondant
120 Julesalat tarte tatin med gedeost og æblesirup
158 Kogt, saltet lårtunge eller oksebryst
96 Kølige ruller med nordisk kødsalat
152 Lakeret laks med nudler
125 Lun kartoffelsalat med krydderurter
130 Lun porrevinaigrette
128 Lun radicchiosalat med pancetta
133 Løg- og kartoffeltærte med balsamico
108 Majroepurésuppe
184 Oksefilet med balsamico med honningglaserede løg (Filetto al balsamico)
195 Omvendt blommekage
190 Pâte de fruits
179 Perlebygsalat
184 Polenta med parmesan
177 Porterbraiserede oksehaler med hasselnøddecrust
100 Portulaksalat
127 Puré af gule ærter med hyldeblomst og løvstikke
245 Purløgseddike
100 Ristet rugbrød med røget ål og salat af portulak
149 Ristet slethvar med glaseret selleri
48 Roseneddike med appelsin
252 Rødbedejuice med ingefær
222 Rødløgsrelish
164 Røget brystflæsk i vinaigre
224 Rønnebærsirup med sure æbler
217 Rørhattepickles
88 Røvereddike
123 Råsyltet rødkål
206 Sagogrød med boghvede
138 Salat af grønlandske snekrabber
146 Salat af ottearmet blæksprutte med tomat, kapers og oliven
240 Salsa Imperiale
189 Skumfiduser med kirsebær
114 Skummende suppe på rugkerner, jordskok og syltede svampe
163 Sprængt kalvetunge i salsa verde med balsamico
141 Stegte sild i cidereddike
219 Stikkelsbærkompot med sennepsfrø
160 Sukkersaltet okseinderlår
174 Sursød and med rodfrugtmos og kålrabigrever
202 Sveskepuré
221 Syltede skalotteløg
230 Syltet agurkesalat med peberrod
151 Syltet helleflynder med fennikel- og kørvelremoulade
170 Syltet svineskank med æblemost og peberrod
110 Timianristet brødkrumme
226 Tomatchutney
240 Tomatketchup
134 Vilde ærter med bladselleri og æble
215 Æbleeddikegelé
199 Æblesorbet
251 Æbletoddy

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)