Find opskrift

mad med meyer

Se Alle kogebøger


Forfatter   Meyer Nielsen, Claus
Forlag Fisker & Schou
Udgivet 1995
Udgave 1
Illustrationer Thomas Grøndahl m.fl.
Sider 208
ISBN 87-90057-33-3
Bognummer 11
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
66 Abrikossauce
178 Appelsin creme brulée
200 Appelsinlikør
128 Auberginegaletter med svampe­creme
111 Auberginekompot
38 Bagt hornfisk med courgette
183 Bagte skalotteløg
122 Bagte æbler
135 Beurre blanc sauce
136 Beurre rouge
187 Boeuf à la mode
48 Braiseret gedekidhals
190 Braiseret kalveskank med madeira. Ristede jordskokker
146 Braiseret lammekølle med gede­ost
189 Braiseret oksetykkam med gulerødder
100 Brombær-chokoladetærte
100 Brombærcoulis
101 Brombæreddike
200 Brune kager
48 Bryst af karryglaseret gedekid
81 Bundgaards gazpacho
197 Burek
150 Canapè af andebryst og persillesauteret hvidløg
93 Carpacciodressing
97 Chili-tomatpasta
101 Chokoladekage med blomme- og trøffelfyld
201 Chokoladekage med kirsebær
201 Chokolademakroner med chokocreme
181 Christinas boller
195 Citronglaseret svin med æbler og rødbeder
173 Citronmakroner med citronsmørcreme
80 Cole slaw
137 Court-bouillon
104 Cremet jordbærflødekage
40 Dampet havørred med basili­kum- og appelsinolie
152 Dansk kållasagne med kapers, rødbeder og peberrod
184 Dild-sild
152 Entrecote med rodfrugter i persille og hvidløg. Glaserede rødbeder
80 Fennikel og gedeost i tomat-timianolie
40 Fennikelsky
101 Fersken Melba
72 Ferskengratin med hindbærsorbet
89, 186 Fiskefond
89 Fiskespyd
38 Fjordreje Cocktail
18 Fricassé af hanekylling og asparges
134 Fricassé af hummer og kartoffel
146 Fricassé af jordskokker
45 Fricassé af kalvebryst og skorzonerrødder
66 Gedekid med abrikossauce. Glaserede skalotteløg. Kål og bønner i citron-rosmarinsmør
70 Gedeost bagt med tomat og basilikum
146 Glaserede skorzonerrødder
188 Glaseret gås med julekrydderier. Rødvinskogt rødkål og kartofler i persillade
80 Gratineret kål
136 Gravad makrel
97 Gravad sommerbuk
97 Grillede lammekoteletter med chili og tomat
189 Grydestegt oksetykbov med persille og svampe. Braiseret rosenkål
32 Grønne asparges i vinaigrette
33 Grønne asparges med kørvel-citronsmør
32 Grønne asparges med roquette-salat, spinat og parmesan
117 Gråand med blommesky, bagte løg og rosmarinstegte kartofler
128 Gulerødder i vinaigrette
169 Haresteg med enebærsauce. Selleritournedos. Hvidkål med svesker og bacon. Hasselback-kartofler
102 Hindbærkoldskål
51 Honningkageblade med hvid chokoladeparfait og rabarber­kompot
14 Hornfiskeriletter
33 Hvide asparges med beurre blanc à la crème
180 Hvide bønner og rødløg i citron-sennepsmarinade
184 Hvide islandske sild i Blå Ålborg
102 Hyldeblomstgratiné
93 Hønseconsommé med bælgærter
37 Indbagte snegle
201 Ingefærsmåkager
88 Jomfruhummerterrine med ingefærcreme
102 Jordbær, varme med rørsukker og smør
72 Jordbærgazpacho med fløde-yoghurtcreme
49 Kalkun i forårsklæder
92 Kalkun/grøntsagsspyd
192 Kalkunbryst i egen fars med kompot af sølvbeder, rødløg og rødbede. Kalkunsky med svesker og æbler
191 Kalveboller med linser og chili
151 Kalvehjerte med svampe og madeira
95 Kalvekotelet for to med sauté af stikkelsbær og nye løg. Hertil peberrods- og rødbedeolie
200 Kanelsmåkager
96 Kaninfrikadeller
94 Kaninragout med tomat, basilikum og sorte oliven
200 Karamelbudding
182 Karry-vanillevinaigrette
185 Karrysild med svampe og æbler
129 Kartoffel, croque monsieur
16 Kartoffelblinis
129 Kartoffelsuppe
188 Kartofler med olivenolie og parmesan
181 Kidneybønner med bacon og tomat
129 Kikærter med rosenkål, citron og kapers
104 Kirsebær-mandeldessert
36 Klargøring af snegle
16 Klargøring af stenbiderrogn
35 Koriandergravad okseinderlår med agurkecreme
157 Kransekage
149 Kylling med mandler og sherry. Kompot af grønne tomater og rødløg
96 Kyllinge/kållasagne
93 Kyllingebryst, marineret i peber, løvstikke og citron
34 Kyllingesalat med soya-ingefær-vinaigrette
153 Kålsalat med yoghurt og valnødder
138 Laks, æble og ansjos
135 Laksetatar med miniblinis
49 Lam i asiatisk festdragt
49 Lammekoteletter med lun senneps-sherryvinaigrette
146 Lammesteak med peberfrugtpanade. Glaserede skorzonerrødder
191 Lun kalkunterrine med hjerter og lever. Ristede jordskokker
166 Lun vagtelsalat
26 Lys rababertrøffel
130 Løgsuppe af skalotteløg
136 Makrel med beurre rouge
157 Makroner
157 Marcipan
97 Marinerede revelsben
92 Marineret bøf til grill
87 Marineret helleflynder med fennikelkompot og koriandercreme
140 Marineret kål
153 Marmelade af æble og blomme
149 Moderne kalvelabskovs
40 Muslinger i fennikelsky
183 Muslingesalat med bacon og rød grape
80 Nye, saltbagte kartofler
186 Nytårstorsk
86 Olie på rodurter, løg o.l.
85 Olie på saftige krydderurter
86 Olie på tørre krydderier
86 Olie på tørre krydderurter
85 Olier
141 Ovnbagt laks hollandaise med kål i krondild
147 Ovnstegt kanin med sennep. Gratin af porre, kartoffel og jordskok
197 Pita
187 Pocheret torskerogn med citron-dildsky
34 Pocheret æg med flødestuvet spinat
196 Portermarineret og braiseret vildsvin med kastanjer, bacon, skalotteløg og timian. Kålsalat med yoghurt og valnødder
149 Pot-au-feu med sauce gribiche
201 Praliné
156 Pærer Belle Helene på min måde
26 Rabarberdessertkage
48 Ragout af gedekid
103 Ribs og melon med solbærfløde
162 Rimsaltet torsk med rødbede
16 Ristet pighvar med agurk og dild
152 Rodfrugtgarniture
187 Roquettesalat med andelever og croutoner
187 Roquettesalat med andelever og crutoner
174 Rosa grape sorbet
193 Rullepølse
183 Rødfisk bagt under skalotteløg. Rösti
114 Rødfisk med braiseret fennikel og peberfrugt. Appelsin-basilikumsauce
88 Rødtunge en Papillotte. Ærter med bacon og perleløg
25 Rørt rygeost med brændenælder og radiser
182 Rå lyssej med kikærter og karryvanillevinaigrette
58 Salat af hummer og kartoffel
34 Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette
137 Salat af makrel, rødbede og peberrod
41 Salat af røget stenbider og rosa grape
41 Salat af sild og peber
180 Salat af sorte bønner
133 Salat af varmrøget havørred og porre
178 Salat med kål, grape, avocado og løg
111 Saltet laks med auberginekompot
140 Sandart med marineret kål
149 Sauce gribiche
92 Sauté af and med forårsløg og nye gulerødder. Champignonsky
128 Sauté af gulerødder, rødbede og fjerkrælever
184 Sild, grundlage
130 Skalotteløgsuppe
89 Skrubbe, filet med tomat-beurre blanc. Nye grøntsager
88 Skrubbe, stegt på ben, med kaperssmør
37 Snegle i tomat
37 Snegle, med hvidløgssmør
130 Spanskinspireret rodfrugtsalat
81 Spinatgratin
33 Spinatsalat
45 Spræng kalkun med peberrod
148 Sprængt culotte med gratineret julesalat
38 Stegt knurhane med lun peber-frugtvinaigrette
135 Stegt laks med beurre blanc sauce
146 Stegte kalvebrisler med jordskokkefricassé. Gratin af kål, porre og Dansk Grana
41 Stegte sild foldet om olivenpuré. Fennikel beurre blanc
186 Stegte sild med sennep og persille
141 Stegte ål med svampe og løg
16 Stenbiderrogn med kartoffelblinis
104 Stikkelsbærkompot
104 Stikkelsbærtrifli
93 Sukkersaltet kalveinderlår med pesto
193 Surkål med kålpølse og Blå Ålborg
110 Svampecanapé
128 Svampecreme
131 Svamperisotto
193 Sylte af svinebov og kalvetunge
130 Syltede rødbeder
195 Syltet brystflæsk
58 Taskekrabbe på to måder
60 Taskekrabbebisque
60 Taskekrabbefricassé
60 Taskekrabbesalat
128 Thai-gulerødder
40 Timbale af pighvar og grønne asparges. Rosa grape sauce
72 Timian-tuiles
84 Tomatsalat med mild vinaigrette
84 Tomatsuppe med lime og kokos­mælk
156 Ulrikkeholm pæretærte
105 Vanilleparfait
122 Variation over danske æbler
153 Vildtcrebinetter med selleri
197 Zeljamitsa
123 Æblechips
122 Æblecoulis
122 Æbleis med rosmarin
88 Ærter med bacon og perløg
140 Østersfricassé
140 Østerssalat med rødbede
166 Østerssuppe

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Året rundt i Meyers køkken (1993)
mad med meyer (1995)
Chokolade (1995)
Spis igennem (2002)
Eddike (2005)
Mange til bords (2006)