Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
66 |
|
|
Abrikossauce |
|
178 |
|
|
Appelsin creme brulée |
|
200 |
|
|
Appelsinlikør |
|
128 |
|
|
Auberginegaletter med svampecreme |
|
111 |
|
|
Auberginekompot |
|
38 |
|
|
Bagt hornfisk med courgette |
|
183 |
|
|
Bagte skalotteløg |
|
122 |
|
|
Bagte æbler |
|
135 |
|
|
Beurre blanc sauce |
|
136 |
|
|
Beurre rouge |
|
187 |
|
|
Boeuf à la mode |
|
48 |
|
|
Braiseret gedekidhals |
|
190 |
|
|
Braiseret kalveskank med madeira. Ristede jordskokker |
|
146 |
|
|
Braiseret lammekølle med gedeost |
|
189 |
|
|
Braiseret oksetykkam med gulerødder |
|
100 |
|
|
Brombær-chokoladetærte |
|
100 |
|
|
Brombærcoulis |
|
101 |
|
|
Brombæreddike |
|
200 |
|
|
Brune kager |
|
48 |
|
|
Bryst af karryglaseret gedekid |
|
81 |
|
|
Bundgaards gazpacho |
|
197 |
|
|
Burek |
|
150 |
|
|
Canapè af andebryst og persillesauteret hvidløg |
|
93 |
|
|
Carpacciodressing |
|
97 |
|
|
Chili-tomatpasta |
|
101 |
|
|
Chokoladekage med blomme- og trøffelfyld |
|
201 |
|
|
Chokoladekage med kirsebær |
|
201 |
|
|
Chokolademakroner med chokocreme |
|
181 |
|
|
Christinas boller |
|
195 |
|
|
Citronglaseret svin med æbler og rødbeder |
|
173 |
|
|
Citronmakroner med citronsmørcreme |
|
80 |
|
|
Cole slaw |
|
137 |
|
|
Court-bouillon |
|
104 |
|
|
Cremet jordbærflødekage |
|
40 |
|
|
Dampet havørred med basilikum- og appelsinolie |
|
152 |
|
|
Dansk kållasagne med kapers, rødbeder og peberrod |
|
184 |
|
|
Dild-sild |
|
152 |
|
|
Entrecote med rodfrugter i persille og hvidløg. Glaserede rødbeder |
|
80 |
|
|
Fennikel og gedeost i tomat-timianolie |
|
40 |
|
|
Fennikelsky |
|
101 |
|
|
Fersken Melba |
|
72 |
|
|
Ferskengratin med hindbærsorbet |
|
89, 186 |
|
|
Fiskefond |
|
89 |
|
|
Fiskespyd |
|
38 |
|
|
Fjordreje Cocktail |
|
18 |
|
|
Fricassé af hanekylling og asparges |
|
134 |
|
|
Fricassé af hummer og kartoffel |
|
146 |
|
|
Fricassé af jordskokker |
|
45 |
|
|
Fricassé af kalvebryst og skorzonerrødder |
|
66 |
|
|
Gedekid med abrikossauce. Glaserede skalotteløg. Kål og bønner i citron-rosmarinsmør |
|
70 |
|
|
Gedeost bagt med tomat og basilikum |
|
146 |
|
|
Glaserede skorzonerrødder |
|
188 |
|
|
Glaseret gås med julekrydderier. Rødvinskogt rødkål og kartofler i persillade |
|
80 |
|
|
Gratineret kål |
|
136 |
|
|
Gravad makrel |
|
97 |
|
|
Gravad sommerbuk |
|
97 |
|
|
Grillede lammekoteletter med chili og tomat |
|
189 |
|
|
Grydestegt oksetykbov med persille og svampe. Braiseret rosenkål |
|
32 |
|
|
Grønne asparges i vinaigrette |
|
33 |
|
|
Grønne asparges med kørvel-citronsmør |
|
32 |
|
|
Grønne asparges med roquette-salat, spinat og parmesan |
|
117 |
|
|
Gråand med blommesky, bagte løg og rosmarinstegte kartofler |
|
128 |
|
|
Gulerødder i vinaigrette |
|
169 |
|
|
Haresteg med enebærsauce. Selleritournedos. Hvidkål med svesker og bacon. Hasselback-kartofler |
|
102 |
|
|
Hindbærkoldskål |
|
51 |
|
|
Honningkageblade med hvid chokoladeparfait og rabarberkompot |
|
14 |
|
|
Hornfiskeriletter |
|
33 |
|
|
Hvide asparges med beurre blanc à la crème |
|
180 |
|
|
Hvide bønner og rødløg i citron-sennepsmarinade |
|
184 |
|
|
Hvide islandske sild i Blå Ålborg |
|
102 |
|
|
Hyldeblomstgratiné |
|
93 |
|
|
Hønseconsommé med bælgærter |
|
37 |
|
|
Indbagte snegle |
|
201 |
|
|
Ingefærsmåkager |
|
88 |
|
|
Jomfruhummerterrine med ingefærcreme |
|
102 |
|
|
Jordbær, varme med rørsukker og smør |
|
72 |
|
|
Jordbærgazpacho med fløde-yoghurtcreme |
|
49 |
|
|
Kalkun i forårsklæder |
|
92 |
|
|
Kalkun/grøntsagsspyd |
|
192 |
|
|
Kalkunbryst i egen fars med kompot af sølvbeder, rødløg og rødbede. Kalkunsky med svesker og æbler |
|
191 |
|
|
Kalveboller med linser og chili |
|
151 |
|
|
Kalvehjerte med svampe og madeira |
|
95 |
|
|
Kalvekotelet for to med sauté af stikkelsbær og nye løg. Hertil peberrods- og rødbedeolie |
|
200 |
|
|
Kanelsmåkager |
|
96 |
|
|
Kaninfrikadeller |
|
94 |
|
|
Kaninragout med tomat, basilikum og sorte oliven |
|
200 |
|
|
Karamelbudding |
|
182 |
|
|
Karry-vanillevinaigrette |
|
185 |
|
|
Karrysild med svampe og æbler |
|
129 |
|
|
Kartoffel, croque monsieur |
|
16 |
|
|
Kartoffelblinis |
|
129 |
|
|
Kartoffelsuppe |
|
188 |
|
|
Kartofler med olivenolie og parmesan |
|
181 |
|
|
Kidneybønner med bacon og tomat |
|
129 |
|
|
Kikærter med rosenkål, citron og kapers |
|
104 |
|
|
Kirsebær-mandeldessert |
|
36 |
|
|
Klargøring af snegle |
|
16 |
|
|
Klargøring af stenbiderrogn |
|
35 |
|
|
Koriandergravad okseinderlår med agurkecreme |
|
157 |
|
|
Kransekage |
|
149 |
|
|
Kylling med mandler og sherry. Kompot af grønne tomater og rødløg |
|
96 |
|
|
Kyllinge/kållasagne |
|
93 |
|
|
Kyllingebryst, marineret i peber, løvstikke og citron |
|
34 |
|
|
Kyllingesalat med soya-ingefær-vinaigrette |
|
153 |
|
|
Kålsalat med yoghurt og valnødder |
|
138 |
|
|
Laks, æble og ansjos |
|
135 |
|
|
Laksetatar med miniblinis |
|
49 |
|
|
Lam i asiatisk festdragt |
|
49 |
|
|
Lammekoteletter med lun senneps-sherryvinaigrette |
|
146 |
|
|
Lammesteak med peberfrugtpanade. Glaserede skorzonerrødder |
|
191 |
|
|
Lun kalkunterrine med hjerter og lever. Ristede jordskokker |
|
166 |
|
|
Lun vagtelsalat |
|
26 |
|
|
Lys rababertrøffel |
|
130 |
|
|
Løgsuppe af skalotteløg |
|
136 |
|
|
Makrel med beurre rouge |
|
157 |
|
|
Makroner |
|
157 |
|
|
Marcipan |
|
97 |
|
|
Marinerede revelsben |
|
92 |
|
|
Marineret bøf til grill |
|
87 |
|
|
Marineret helleflynder med fennikelkompot og koriandercreme |
|
140 |
|
|
Marineret kål |
|
153 |
|
|
Marmelade af æble og blomme |
|
149 |
|
|
Moderne kalvelabskovs |
|
40 |
|
|
Muslinger i fennikelsky |
|
183 |
|
|
Muslingesalat med bacon og rød grape |
|
80 |
|
|
Nye, saltbagte kartofler |
|
186 |
|
|
Nytårstorsk |
|
86 |
|
|
Olie på rodurter, løg o.l. |
|
85 |
|
|
Olie på saftige krydderurter |
|
86 |
|
|
Olie på tørre krydderier |
|
86 |
|
|
Olie på tørre krydderurter |
|
85 |
|
|
Olier |
|
141 |
|
|
Ovnbagt laks hollandaise med kål i krondild |
|
147 |
|
|
Ovnstegt kanin med sennep. Gratin af porre, kartoffel og jordskok |
|
197 |
|
|
Pita |
|
187 |
|
|
Pocheret torskerogn med citron-dildsky |
|
34 |
|
|
Pocheret æg med flødestuvet spinat |
|
196 |
|
|
Portermarineret og braiseret vildsvin med kastanjer, bacon, skalotteløg og timian. Kålsalat med yoghurt og valnødder |
|
149 |
|
|
Pot-au-feu med sauce gribiche |
|
201 |
|
|
Praliné |
|
156 |
|
|
Pærer Belle Helene på min måde |
|
26 |
|
|
Rabarberdessertkage |
|
48 |
|
|
Ragout af gedekid |
|
103 |
|
|
Ribs og melon med solbærfløde |
|
162 |
|
|
Rimsaltet torsk med rødbede |
|
16 |
|
|
Ristet pighvar med agurk og dild |
|
152 |
|
|
Rodfrugtgarniture |
|
187 |
|
|
Roquettesalat med andelever og croutoner |
|
187 |
|
|
Roquettesalat med andelever og crutoner |
|
174 |
|
|
Rosa grape sorbet |
|
193 |
|
|
Rullepølse |
|
183 |
|
|
Rødfisk bagt under skalotteløg. Rösti |
|
114 |
|
|
Rødfisk med braiseret fennikel og peberfrugt. Appelsin-basilikumsauce |
|
88 |
|
|
Rødtunge en Papillotte. Ærter med bacon og perleløg |
|
25 |
|
|
Rørt rygeost med brændenælder og radiser |
|
182 |
|
|
Rå lyssej med kikærter og karryvanillevinaigrette |
|
58 |
|
|
Salat af hummer og kartoffel |
|
34 |
|
|
Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette |
|
137 |
|
|
Salat af makrel, rødbede og peberrod |
|
41 |
|
|
Salat af røget stenbider og rosa grape |
|
41 |
|
|
Salat af sild og peber |
|
180 |
|
|
Salat af sorte bønner |
|
133 |
|
|
Salat af varmrøget havørred og porre |
|
178 |
|
|
Salat med kål, grape, avocado og løg |
|
111 |
|
|
Saltet laks med auberginekompot |
|
140 |
|
|
Sandart med marineret kål |
|
149 |
|
|
Sauce gribiche |
|
92 |
|
|
Sauté af and med forårsløg og nye gulerødder. Champignonsky |
|
128 |
|
|
Sauté af gulerødder, rødbede og fjerkrælever |
|
184 |
|
|
Sild, grundlage |
|
130 |
|
|
Skalotteløgsuppe |
|
89 |
|
|
Skrubbe, filet med tomat-beurre blanc. Nye grøntsager |
|
88 |
|
|
Skrubbe, stegt på ben, med kaperssmør |
|
37 |
|
|
Snegle i tomat |
|
37 |
|
|
Snegle, med hvidløgssmør |
|
130 |
|
|
Spanskinspireret rodfrugtsalat |
|
81 |
|
|
Spinatgratin |
|
33 |
|
|
Spinatsalat |
|
45 |
|
|
Spræng kalkun med peberrod |
|
148 |
|
|
Sprængt culotte med gratineret julesalat |
|
38 |
|
|
Stegt knurhane med lun peber-frugtvinaigrette |
|
135 |
|
|
Stegt laks med beurre blanc sauce |
|
146 |
|
|
Stegte kalvebrisler med jordskokkefricassé. Gratin af kål, porre og Dansk Grana |
|
41 |
|
|
Stegte sild foldet om olivenpuré. Fennikel beurre blanc |
|
186 |
|
|
Stegte sild med sennep og persille |
|
141 |
|
|
Stegte ål med svampe og løg |
|
16 |
|
|
Stenbiderrogn med kartoffelblinis |
|
104 |
|
|
Stikkelsbærkompot |
|
104 |
|
|
Stikkelsbærtrifli |
|
93 |
|
|
Sukkersaltet kalveinderlår med pesto |
|
193 |
|
|
Surkål med kålpølse og Blå Ålborg |
|
110 |
|
|
Svampecanapé |
|
128 |
|
|
Svampecreme |
|
131 |
|
|
Svamperisotto |
|
193 |
|
|
Sylte af svinebov og kalvetunge |
|
130 |
|
|
Syltede rødbeder |
|
195 |
|
|
Syltet brystflæsk |
|
58 |
|
|
Taskekrabbe på to måder |
|
60 |
|
|
Taskekrabbebisque |
|
60 |
|
|
Taskekrabbefricassé |
|
60 |
|
|
Taskekrabbesalat |
|
128 |
|
|
Thai-gulerødder |
|
40 |
|
|
Timbale af pighvar og grønne asparges. Rosa grape sauce |
|
72 |
|
|
Timian-tuiles |
|
84 |
|
|
Tomatsalat med mild vinaigrette |
|
84 |
|
|
Tomatsuppe med lime og kokosmælk |
|
156 |
|
|
Ulrikkeholm pæretærte |
|
105 |
|
|
Vanilleparfait |
|
122 |
|
|
Variation over danske æbler |
|
153 |
|
|
Vildtcrebinetter med selleri |
|
197 |
|
|
Zeljamitsa |
|
123 |
|
|
Æblechips |
|
122 |
|
|
Æblecoulis |
|
122 |
|
|
Æbleis med rosmarin |
|
88 |
|
|
Ærter med bacon og perløg |
|
140 |
|
|
Østersfricassé |
|
140 |
|
|
Østerssalat med rødbede |
|
166 |
|
|
Østerssuppe |
|