Find opskrift

Alt godt fra havet


Europas mesterkokke byder til bords

Se Alle kogebøger


Forfatter   Andersen, Jytte Brahe (red.)
Sekundære forfattere Bellahsen, Fabien
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1999
Oversættelse
Forlag Könemann
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Studio Lucien Loeb, Maren Detering
Sider 336
ISBN 3-8290-0965-8
Bognummer 207
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
138 'Acquapazza' af bars
280 Agurk fyld med søtunge dekoreret à la Harlekin
258 Ananastærte med krebs og fyrrenålelikør
274 Ansjosspækket havtasketournedos med verjus
314 Bacalao à la Vizcaína
240 Bacalhau med koriander og 'a muerra'kartofler
172 Bars med bladbede og fleur de sel
84 Bars med sprødt skind på basilikumsauce
26 Bars og couscous med olivenolie
40 Bars stegt på sten
300 Blankesten med morkler og østershatpostej
236 Bourrida di pesce misto
226 Bourride med søtunge og karamelliseret jomfruhummer
42 Bourride på min facon
92 Braiseret Sankt Petersfisk fra Middelhavet
8 Chop suey med venusmuslinger
136 Dværgmalle med rejesmør
90 Filet af blankesten med kikærtefladbrød
308 Filet af fjeldørred med peberrod og skalotteløgssmør
228 Filet af Sankt Petersfisk med peber
62 Fileter af slethvar og makrel med sennepssauce
142 Fintstrimlet sandart på røsti med sesamflødesauce
312 Fjeldørred 'en carpione' med muskatvin
180 Fjeldørred med friteret selleri og basilikum
298 Fjeldørred med sorte trøfler
162 Fjeldørred med syltede gulerødder
282 Fjeldørredruller med tunfisk
32 Florlette geddeboller
244 Frikassé med guldbrasen på græsk facon
218 Friteret sej med sesam-ingefær-vinaigrette
98 Fritto med søtunge
230 Frølår i sandartsvøb med gedeostesauce
56 Fyldte svømmekrabber med tørrede tomater
20 Gedde med flodkrebs
222 Gedderyg spækket med ål
260 Glasål 'angulas'
60 Grillet bars med marinerede grøntsager
72 Grillet barsfilet med portvins- og vineddikesauce
134 Grillet gravad laks
170 Grillet guldbrasen med græsk grøntsagsjus
80 Grillet vildlaks med bearnaisesauce
272 Guldbrasen i kartoffelskæl med fjerkræsauce
278 Guldbrasen i krydderurtesky med kantareller
238 Guldbrasen med limefrugtskal og kapers
232 Guldbrasen med salt og catalansk 'sanfaina'
248 Havtaske i sprød muslingefars med gulerodssauce
202 Havtaskemedaljoner med Bonnezeaux-vin og foie gras
302 Havtaskemedaljoner med grøntsager i vinaigrettesauce
168 Helleflynder med asparges og krydderurter
210 Hjerte- og blåmuslingecasolette med kørvel
114 Hummerfrikassé med peber og ingefær
276 Hvilling med brøndkarsekartofler
120 Hvilling med karamelliserede gulerødder
102 Hvillingefilet med kammuslingeskæl i Pomerol
74 Kabliau med jomfrusauce
306 Kammuslinger à la chartreuse med muslinge-grøntsagsbouillion
290 Kammuslinger på et leje af julesalat og æbler
88 Kammuslingetærte med sesamfrø
234 Knurhane med spidskommen og artiskokker
190 Knurhane og grøntsager sauteret med serrano-skinke
310 Koralbars med mini-ratatouille
246 Koralbars med Naoussa vin i små aubergineskibe
262 Koralbars med spinat og rørhatte
46 Krans af kammuslinger og friske trøfler
16 Kulmule med venusmuslinger og persillejus
304 Laks i spinatfrakke med kaviarsauce
126 Laksemignon med purløgsfløde og røget flæsk
150 Laksørred med stielmus
68 Languster med oliven
294 Letsaltet kabliau med stærktkrydret brandade
48 Lille bouillabaisse fra Provence
176 Lynrøget laks med porre-vinaigrette
266 Marineret ål i courgettesauce
70 Middelhavsfisk med rosmarin
86 Mouclade som i la Rochelle
118 Mousserende cremet suppe med fine skiver af kammusling
100 Mozarella-grillet bars med basilikumgrøntsager
144 Mulle med kartoffelskæl
18 Mulle og blæksprutter med sort sauce
252 Mullefilet med marvdække
112 Navarin af taskekrabbe med vin jaune
288 Ovnbagt slethvar med courgetteskæl
108 Paneret bars
76 Paneret pighvar i champagne
38 Paneret pighvarfilet
208 Pighvar med aniskartofler og to saucer
116 Pighvar med trøfler og persille indbagt i ler
292 Pighvar stegt med ben og bønneragout med flæsk
52 Pighvarkæber med kørvel
182 Portugisisk bouillabaisse
140 Ragout af dragehovedfisk og 'paccheri di gragnano'
154 Rokkevinge stegt i sesamolie med sojasauce
106 Roset af slethvar på braiseret julesalat
34 Ruller af marineret strømskalle
28 Russisk laksecoulibiac
186 Rødtunge med selleri på safran-tomat-fumet
104 Rødtungefilet med pot-au-feu af muslinger og grøntsager
184 Saltet torsk 'Lagareiro'
204 Sandart med julesalat og champigny-sauce
148 Sandart med karpemælke og porre
250 Sandart med mayonnaise og sprød ratatouille
188 Sandart-lakseduo med rieslingsauce
194 Sankt Petersfisk med friteret porre og estragontomater
270 Sankt Petersfisk med galangarod
128 Sankt Petersfisk med tomat, basilikum og sort pasta
96 Sankt Petersfisk med østershatte og sur-sød sauce
220 Sauterede geddefileter med krebs
224 Sauterede jomfruhummerhaler med karry og hvidløgssky
286 Sauteret hummer med peberfrugtcassonade
316 Sejfilet med 'kokotxas al pil-pil'
164 Skagen rødspætte
296 Skotsk laks i svineblade
264 Slethvar og jomfruhummer med purløg
110 Slethvar stegt med ben
256 Slethvarfilet med laurbær og linsecremesauce
198 Slethvarfileter dampet med champigny-vin
206 Små aborrefileter med tomatconfit
14 Små blækspruttetærter
192 Små calamari og blæksprutter med 'Ganxet'-bønner
66 Stegt bars med parmesan og grøntsagspande
124 Stegt havtaske med hvidløg og røget flæsk
174 Stegt laks med krydderurter og Périgord sky
166 Stegt makrelfilet med salte agurker
214 Stegt pighvarfilet med små calamari
196 Stegt sandart med marv og Gigondas-sauce
78 Stegte jomfruhummere med kantareller
200 Stuvet havtaske med sukkerærter
94 Stuvet pighvar med muscadet og forårsgrøntsager
122 Stør med surkål og hvidvins-kaviarsauce
212 Suppe med jomfruhummer og skaldyr
24 Sværdfiskeragout på grillede auberginer
58 Sømrokke i svinenet med smør og enebær
158 Søpindsvin med grøntsagsfløde
10 Søpølser med lammehjerne og kantareller
44 Søtunge à la française
54 Søtunge med kaviar og julesalat
82 Søtunge med rørhatte
30 Søtunge som ved 'Dronningen af Englands jubilæum'
36 Søtungefilet med hummersalpicon
242 Søtungefilet med skaldyrssauce
64 Søtungefileter med rosmarin på sprød spinat
156 Søtungeschnitzler med syrlige kartofler
254 Søtungetrekløver med sprøde grøntsager
216 Torsk i ratatouille-frakke
146 Torsk med krydderier og syrlig mango
284 Torsk med persille, sennep og løgpuré
268 Torskebrandade med hvidløgsolie
130 Torskefilet med muslinger
50 Torskeryg og humleskud i mørkt øl
132 Tunfiskefilet med balsamico eddike
12 Tunfiskeschnitzel med vinaigrette
152 Vasa Museums laksepudding
160 Ørredfilet 'surprise' med to slags persille
22 Ål med frisk hvidløg og rødvinseddike

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Udsøgt bagværk (1999)
Alt godt fra havet (1999)
Kød, vildt og fjerkræ (1999)
Kolde forretter (1999)