Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
306 |
|
|
'Giardinetto' med peberrodssauce |
|
250 |
|
|
Agurkekrans med marinerede jomfruhummere |
|
196 |
|
|
Andefiletsalat med pærer og sherry |
|
136 |
|
|
Andelevertærte med syltede druer |
|
22 |
|
|
Artiskok- og hummerpaté i grøn sauce |
|
246 |
|
|
Artiskokbavarois med krebs |
|
210 |
|
|
Artiskokblade med krebs |
|
128 |
|
|
Artiskokker med marinerede sardiner |
|
170 |
|
|
Artiskoksalat med mousse af aromatiske olier |
|
234 |
|
|
Artiskoktærte |
|
110 |
|
|
Asparges med bønner og laksetern |
|
72 |
|
|
Aspargescharlotte med kaviar |
|
208 |
|
|
Aspargessalat med østers |
|
86 |
|
|
Aspargesvelouté med kaviarchantilly |
|
20 |
|
|
Baccalà salat |
|
304 |
|
|
Bavarois med skaldyr |
|
288 |
|
|
Bellevue-hummer med kørvelvinaigrette |
|
50 |
|
|
Blåfiskepaté med grøn skalottesauce |
|
174 |
|
|
Brød med kødfyld |
|
262 |
|
|
Butterdej med røget laks, rosa peber og peberrod |
|
160 |
|
|
Butterdejstærte med tunfisk, tomater og basilikum |
|
276 |
|
|
Carpaccio af andebryst |
|
68 |
|
|
Carpaccio af havtaske med havsnegle |
|
248 |
|
|
Carpaccio af Sankt Petersfisk og laks med humleskud |
|
32 |
|
|
Carpaccio af ørred og aborre |
|
300 |
|
|
Carpaccio og tatar af kammuslinger |
|
28 |
|
|
Connaught terrine |
|
232 |
|
|
Dampede rejer med grisetæer og asparges |
|
290 |
|
|
Duer og gáselever i gelé |
|
252 |
|
|
Eksotisk frugtkurv med asiatiske krydderier |
|
166 |
|
|
Feldsalat med kyllingelever og kogt selleri |
|
118 |
|
|
Fin guldbrasensalat med grøntsagssauce |
|
162 |
|
|
Fjeldørred og røget ål i citronmelissegelé |
|
192 |
|
|
Fjerkræ-cremesuppe med brøndkarse og sneæg |
|
21 |
|
|
Forloren avocadoparfait med kinarejer |
|
56 |
|
|
Friske østers med fin sellerimos |
|
106 |
|
|
Fyldt edderkoppekrabbe |
|
206 |
|
|
Fyldte små blæksprutter |
|
302 |
|
|
Galantine af gåselever og due med portvinssauce |
|
184 |
|
|
Gambas-salat fra Middelhavet |
|
308 |
|
|
Gazpacho med edderkoppekrabbe |
|
284 |
|
|
Gelé af kalvefod med havtaske og urter |
|
130 |
|
|
Geleret suppe efter alscisk tradition |
|
296 |
|
|
Glaseret agurketerrine med peberrod |
|
222 |
|
|
Grillet andelever med linse- og byggrynssalat |
|
52 |
|
|
Grillet tunfisk med kold gazpacho |
|
242 |
|
|
Græsk hors-d'oeuvre |
|
144 |
|
|
Grøntsagsterrine med sød sennepspuré |
|
58 |
|
|
Havaborre med friske krydderurter og blandet salat |
|
220 |
|
|
Havtaskesalat med kødsaft og ny spinat |
|
92 |
|
|
Hummer med æble og let karryvinaigrette |
|
224 |
|
|
Hummer- og kammuslingesalat med trøfler |
|
112 |
|
|
Hummergazpacho |
|
36 |
|
|
Hummersalat med grønne æbler |
|
66 |
|
|
Hummersalat med kinesiske kartofler |
|
152 |
|
|
Hummerterrine fra Bretagne med tomatsauce |
|
54 |
|
|
Jomfruhummer med små kikærtekager og asparges |
|
102 |
|
|
Jomfruhummer-charlotte med bagte auberginer |
|
34 |
|
|
Jomfruhummercarpaccio med kaviarsauce |
|
194 |
|
|
Jomfruhummerroset med safranmuslinger |
|
70 |
|
|
Jomfruhummertatar med østersgelé |
|
108 |
|
|
Kallunsalat med gåselever og hestebønner |
|
62 |
|
|
Kanin- og persilleterrine med Chardonnay |
|
168 |
|
|
Kanin- og selleriterrine med mjød |
|
218 |
|
|
Kaninryg i hvidvinsgelé |
|
172 |
|
|
Kartoffel- og trøffelterrine |
|
282 |
|
|
Kartoffelrondeller med kammuslinger og østers |
|
202 |
|
|
Kaviar præsenteret af Petrossian |
|
240 |
|
|
Kold fyldt taskekrabbe |
|
238 |
|
|
Kold havtaskesalat |
|
10 |
|
|
Kold kammuslingesalat med blomkålscreme |
|
12 |
|
|
Kold klipfiskesuppe |
|
116 |
|
|
Kold og varm kammuslingesalat |
|
44 |
|
|
Kold piperade |
|
278 |
|
|
Kold rokkesalat |
|
280 |
|
|
Kold spagettisalat |
|
104 |
|
|
Krabbe med grøntsager, olivenolie og lime |
|
198 |
|
|
Krebs og sukkerærter med trøffelvinaigrette |
|
186 |
|
|
Krebsesalat |
|
16 |
|
|
Krydderurtesalat |
|
126 |
|
|
Kræmmerhuse med krabbefyld |
|
200 |
|
|
Kunststuben k terrine |
|
264 |
|
|
Kyllingesalat med karryjomfruhummere |
|
90 |
|
|
Laks og havaborre i kaviarcreme |
|
286 |
|
|
Lakseschnitzel med trøffelvinaigrette |
|
24 |
|
|
Linse- og jomfruhummerterrine med kaviarcreme |
|
294 |
|
|
Lun blæksprutte med grøntsager og krydderurter |
|
226 |
|
|
Lun jomfruhummertatar med syrlig sauce |
|
216 |
|
|
Lun laks med courgetter |
|
142 |
|
|
Løjerogn med kartoffelkager |
|
8 |
|
|
Majsravioli med vanille |
|
146 |
|
|
Makrelfilet i kaviargelé |
|
60 |
|
|
Makrelstrimler a la Sète |
|
38 |
|
|
Marinade af friske sardiner |
|
138 |
|
|
Marinerede »glarmestersild' |
|
298 |
|
|
Marinerede kammuslinger med purløgssauce |
|
122 |
|
|
Marineret tunfisk i krydret sauce |
|
234 |
|
|
Min artiskoktærte |
|
270 |
|
|
Mulle-vinaigrette med hvide bønner |
|
158 |
|
|
Mullefileter med artiskokker |
|
98 |
|
|
Nye sild med »Opperdoezer Ronde' |
|
266 |
|
|
Oksecarpaccio med gammel parmesan og trøfler |
|
148 |
|
|
Oksehale med selleriravioli |
|
214 |
|
|
Oksesalat med selleri og trøffelolie |
|
176 |
|
|
Paté af fiskerogn |
|
26 |
|
|
Pighvar- og hummerpaté med fin sauce |
|
46 |
|
|
Pølse af andehjerte med kartoffelsalat |
|
244 |
|
|
Rejedolmere med smør-, Ouzo- og citronsauce |
|
156 |
|
|
Rejer og grøntsager kogt med dild |
|
88 |
|
|
Remoulade med kammuslinger og grillet mulle |
|
178 |
|
|
Rødfisk med tapenade og kapers |
|
30 |
|
|
Rødmulle med koriander og grøntsagstatar |
|
230 |
|
|
Røgede lakse- og jomfruhummerruller i asparges |
|
120 |
|
|
Røget andebryst og grøntsager med miso |
|
182 |
|
|
Røget andecarpaccio med artiskoksalat |
|
258 |
|
|
Røget havtaske og krydderurtesalat ù l'orange |
|
268 |
|
|
Rørhatteterrine med auberginer, courgetter og snegle |
|
150 |
|
|
Salat af gump med artiskokchips |
|
96 |
|
|
Salat af røgede torskekæber |
|
260 |
|
|
Salat af vintergrøntsager med kammuslinger |
|
124 |
|
|
Salat med krebs og artiskokker |
|
188 |
|
|
Salat med ristede vagtler og Puy linser |
|
80 |
|
|
Salatcocktail med lune kammuslinger og dild |
|
154 |
|
|
Saltet kuller med æbleterrine |
|
98 |
|
|
Sild med »Opperdoezer Ronde' |
|
274 |
|
|
Sildemakrel med nye grøntsager |
|
48 |
|
|
Skotsk lakserose på havrekager |
|
78 |
|
|
Små fyldte grøntsager |
|
292 |
|
|
Snegle- og andekråsepakker med urtesauce |
|
254 |
|
|
Sommerfugl af skotsk røget laks |
|
64 |
|
|
Stegt andelever med aspargeshoveder |
|
256 |
|
|
Stegte krydderurter med brændenældesorbet |
|
134 |
|
|
Størparfait med blækspruttemousse |
|
164 |
|
|
Sylte af pattegris med porrevinaigrette |
|
40 |
|
|
Søtunge-aïoli med kartofler |
|
228 |
|
|
Søtungejardinière |
|
180 |
|
|
Tatar med sauce verte og tomat-agurkeskiver |
|
18 |
|
|
Terrine med hvide bønner og andelever |
|
236 |
|
|
Tomat- og aubergineterrine med basilikumblomster |
|
132 |
|
|
Tomatconsommé med sushi |
|
76 |
|
|
Tomatgazpacho med tapenade |
|
114 |
|
|
Tomatsaft med kørvel og grøntsager |
|
272 |
|
|
Torskebrandade med baskisk sauce |
|
84 |
|
|
Tunfiskecarpaccio med friterede hvidløg |
|
14 |
|
|
Tunfisketatar med mild chili |
|
94 |
|
|
Tærte af dyreryg med gåselever, hvidkål og svampe |
|
100 |
|
|
Vandbakkelser med gåselevermousse |
|
74 |
|
|
Varm og kold østersplatte |
|
204 |
|
|
Ørredgazpacho med krebs |
|
82 |
|
|
Østers i gelé med kaviar |
|
190 |
|
|
Østers i kaviargelé |
|
140 |
|
|
Østersøsild 'a la K.B.' |
|