Find opskrift

Kød, vildt og fjerkræ


Europas mesterkokke byder til bords

Se Alle kogebøger


Forfatter   Andersen, Jytte Brahe (red.)
Sekundære forfattere Bellahsen, Fabien
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1999
Oversættelse
Forlag Könemann
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Studio Lucien Loeb, Maren Detering
Sider 335
ISBN 3-8290-1551-8
Bognummer 208
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
226 Agerhøne 'escabèche'-marinade
292 And i madeira flamberet med skinkefedt
230 And med balsamico eddike
234 And med ris
284 And med syltede figner å la Virgil
92 Andebryst med honning-citronsauce
210 Andeconfit med kinesiske krydderier
204 Andefilet med kryddersauce
276 Andelår med balsamico eddike
154 Anderagout med rødkål
56 Bladbedetærte med kaninryg og kantareller
216 Braiseret kalvebrissel med verbenasmør
130 Braiseret kalvekæbe med linsevinaigrette
24 Braiseret oksehale med forårsgrøntsager
250 Braiseret vagtel på champagnekål
152 Bresse-fjerkræ med karamelliseret løgjus
28 Bresse-kylling i butterdej med morkler
190 Bresse-kylling med morkelsauce og asparges
268 Casoulet 'Toulousy'
78 Challans-ænder med koriander
88 Chartreuse af poussin med rørhatte
172 Dobbeltstegt and med grønne linser fra Le Puy
128 Due i butterdej
62 Due-chartreuse
70 Dueunger med trøffelsauce og kartoffelpandekager
184 Dyrekødskrebinet med kryddersauce
100 Filet mignon af svinemørbrad med kokos-karrysauce
36 Fine andestrimler med Provence-grøntsager
86 Fjerkrælår med humleskud
278 Fondant med brissel og kalvehoved samt kartoffelpuré
80 Fyldt kaninryg med lavendel
314 Fyldt lam med bønner og asparges
12 Fyldt poulard som i Baskerlandet
94 Fyldte svinehaler med saltede bønner
240 Gedekid med blandede bønner og polenta
186 Gedekid med dække af krydderurter
214 Géline-høne med østershatte
232 Grisetæer 'cassoëula'
254 Grisetæer med blodpølse
316 Grisetæer med peberfrugtsauce
74 Hare 'Rossini' med rødkål
308 Haremedaljoner med kvædekompot
262 Hareryg med tomatkompot
312 Hjorteryg som i Monviso
164 Honningglaseret pattegris med krydret sauce
192 Hønse- og frølår med hvidløg
280 Hønsebouillon med pocheret æg og bacontern
108 Indbagt duebryst med fois gras og trøfler
246 Indbagt duebryst med pebersauce
212 Irish stew
168 Kallun som i Luxemburg
84 Kalvebrisler med karrysauce og frisk pasta
22 Kalvebrissel med kapers
162 Kalvebrissel med nyrer og julesalat
228 Kalvebrisselpølse med trøfler og bønner
156 Kalvebryst med æblesauté og rødbedesalat
124 Kalveentrecôte med 'teriyaki' og risboller
98 Kalvefilet med grøntsags-chartreuse
300 Kalvehale 'alla vaccinara'
296 Kalvehoved med ravigotesauce
222 Kalvehoved og kallun som i Savojen
174 Kalvekam 'Margaridou'
76 Kalvekotelet 'ossobuco'
270 Kalvekotelet i svampefrakke
30 Kalvekotelet som i Milano
42 Kalvelever med ingefær-sojasauce
260 Kalvemedaljoner med ande-fois gras
26 Kalvemedaljoner med citron og nyrer i flødesauce
54 Kalvemedaljoner med merian
202 Kalvemørbrad i snor med krydderurtevinaigrette
38 Kalvenyrer og kartoffelpuré med kalvefødder
272 Kanin med cider. majroer og koriander
132 Kanin med gulerodssky, kartofler og persille
200 Kaninfilet med linser og gulerødder
50 Kaninragout med 'garganelli al pettine'
16 Kaninryg med bønneurt og salvie
224 Kaninryg med rabarber
290 Kaninryg og panerede minikoteletter
72 Kartoffel-lammeruller med trøfler
248 Krone af pattegris med forårsgrøntsager
158 Kylling med artiskokker. fennikel og tomat
236 Kylling og krebs med pistaciesauce
188 Kylling som i Catalanien med søpølse og gambas
106 Lakeret ande med figen-rødkål
244 Lakeret gris i gryde
90 Lakeret pattegris og surkål med Verrenberger riesling
64 Lam 'Rossini'
34 Lam bagt i salt med ærtegarniture
170 Lam i brøddej med rørhatte
20 Lammefilet i krydderurtesvøb
264 Lammefødder med hvide bønner
288 Lammehjerne, brissel og tunge med jurançon-vin
14 Lammehjernesalat med fåreost
298 Lammekam med kryddersauce
40 Lammeragout af brisler og tunge med estragonsauce
52 Lammerosetter med trøfler
82 Lammeryg i krydderdej
146 Lammeryg med dadler og grov sennep
160 Lammeryg med fennikel. tomat og anissauce
266 Lammesteg med tapenade og timiansky
46 Medaljon af angusoksekød med rørhatte og kantareller
218 Oksebøf med kubebepeber og marvskiver
294 Oksefondant med bourgogne og kartoffelpuré
302 Oksemørbrad i rødvin
136 Oksemørbrad med 'baeckeoffe'
114 Oksemørbrad med braiseret oksehale og ølsauce
32 Oksemørbrad med gåselever og trøfler
122 Okseroulader med rosiner, pinjekerner og tomatsauce
178 Parmentier af oksehale med trøffelgarniture
138 Pattegris med Altbiersauce
206 Perlehøne med citronsauce
194 Perlehøne med grøntsager som i Nantes
148 Perlehøne med nyrer, kålrabi og gulerødder
304 Perlehøne med rosmarin
134 Perlehøne med surkål og paprika
126 Perlehøne på asiatisk vis
274 Perlehønebryst med julesalat og røget flæsk
118 Pocheret og grillet gåsebryst med linser
48 Pocheret poussinbryst med byg og estragon
60 Provençalsk oksekotelet med forårsgrøntsager
120 Rensdyrfilet fra Karasjok med enebær
44 Rype med linser og appelsinsauce
116 Rype med russiske ærter
166 Røget nakkekam med hestebønner
142 Røget rensdyr fra Lapland
286 Rådyr med venaisonsauce og vinterfrugter
252 Rådyrkølle med trøfler og sorte oliven
242 Rådyrryg med sort og hvid pebersauce
198 Rådyrsalat med trøfler og knudekål
102 Spid med fuglevildt
144 Sprængt oksebryst med grøntsager og peberrod
220 Stegt andebryst med figenconfit
150 Stegt due med trøffelstykker
112 Stegt fasan med 'hochepot' kartofler
180 Stegt gedekid som i Portugal
256 Stegt hareryg med puré af røde bønner
110 Stegt kylling med selleri og valnøddejus
176 Stegt lammebov med kartoffelroser
96 Stegt lammefilet i krydderurtesvøb
182 Stegt pølse og vagtellår med balsamico eddike
196 Stegt rype på savoykål med karamelliserede æbler
10 Stegt sneppe
140 Sursteg fra Rhinen
238 Svinemørbrad med graviera-ost og Samos-sauce
208 Svinemørbrad med kartofler og artiskokker
66 Tournedos 'chalosse' med de første nye grøntsager
18 Tournedos med ræddiker
306 Vagtelbryst i sprødt kartoffelsvøb
258 Vagtler med aubergine og basilikumsauce
58 Vagtler med figner og savoykål
8 Vagtler på sojasauce
310 Variation over vildsvin med pebersauce
68 Varm ande-fois gras med rabarberkompot
282 Waterzooi med høne
104 Ænder fra Rouen med appelsin og koriander

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Udsøgt bagværk (1999)
Alt godt fra havet (1999)
Kød, vildt og fjerkræ (1999)
Kolde forretter (1999)