Find opskrift

Brøndums fiskekogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Claus
Sekundære forfattere Wedderkopp, Søren
Forlag Brøndum
Udgivet 1995
Udgave 1
Illustrationer Erik A. Frandsen, Michael Kvium, Christian Lemmerz, Lars Nørgaard
Sider 162
ISBN 87-11-14039-9
Bognummer 33
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
15 Aborre
16 Aborre, ovnbagt
15 Aborremousse
16 Aborresuppe
151 Aioli
16 Akvavit
16 Albueskæl
18 Anjos
158 Ansjossmør
151 Ansjossovs
62 Appelsin- og citronmarineret hummer med stegte kartofler og endivie
18 Arbejde
36 Artiskoksalat med friskpillede fjordrejer
18 Askese
26 Bagt brosme med grov sennep
26 Bagt bækforel med salvie og emmenthaler
100 Bagt makrel
151 Beignet-dej
19 Berggylt
19 Berigelse
151 Beurre blanc
19 Blanchering
19 Blæksprutte
20 Blåmusling
23 Bolle
23 Bouillabaise
24 Braisering
24 Brisling
24 Brosme
24 Brosmefilet, spækket med jomfruhummer, spidskål og jomfruhummerbisque
108 Brun, klar pighvarsuppe
26 Bryster
26 Butterdej
151 Butterdej
26 Bækforel
22 Cassoulet af muslinger
152 Chantilly
30 Citron
30 Clams
158 Colbert smør
50 Dampede havtaskemedailloner med beurre blanc
50 Dampede havtaskemedailloner med beurre rouge
62 Dampet hvilling i grøn sauce
31 Dampning
31 Delfin
123 Dildsild I
123 Dildsild II
31 Diskretion
31 Dubhavsreje
32 Elskov
23 Farserede muslinger
34 Fedme
123 Fennikelsild
34 Ferskrøget laks
152 Fiskecremesauce
44 Fiskefars, grundopskrift til
34-35 Fiskefrikadeller
152 Fiskefumet
35 Fiskepurésupper
35 Fjeldørred
38 Fjordreje-bisque
35 Fjordrejer
38 Fjæsing
72 Flydende øer af kammuslinger i safransauce
39 Flødechokolade
52 Forelskede hjertemuslinger
39 Form
38 Friskpillede fjordrejer med asparges og mousseline
39 Fritering
102 Friturestegt makrel
132 Fyldt søtunge
40 Gedde
42 Geddeboller I
42 Geddeboller II
40 Geddesoufflé med spinat a la creme
58 Glaceret hummer
95 Glaceret laks med fjordrejebisque
98 Glaceret lakseschnitzel
48 Gratinerede havtaskemedailloner med artiskok og sorte oliven
23 Gratinerede muslinger
146 Gratinerede østers
98 Gratineret laks i skaller
138 Gratineret torsk med grov sennep
92 Gravad laks
23 Grillede muslinger
16 Grillet aborre
26 Grillet bækforel
51 Grillet helt
56 Grillet hummer
56 Grillet hummer med basilikum
62 Grillet hvilling
111 Grillet pighvar
134 Grillet søtunge
44 Grundopskrift til fiskefars
43 Grådighed
43 Gud
44 Havkat
44 Havmus
44 Havtaske
48 Havtaskefrikassé med jomfruhummer og porre-confit
50 Havtaskemedaillon gratineret med gedeost
46 Havtaskemedailloner med kantareller og safrancremesauce
46 Havtasketatar
51 Havål
51 Hellefisk
51 Helleflynder
48 Helstegt havtaskehale med hvidløg, tomat, basilikum og balsamico
51 Helt
52 Hjertemusling
152 Hollandaise
52 Hornfisk
54 Hornfisk i karry
54 Hornfisk matelote
52 Hornfisk med persillesovs
54 Hornfisk med sort smør
54 Hummer
62 Hummer med kartofler, asparges og kørvel
60 Hummer med madeira og trøfler
152 Hummerfond
60 Hummergratin
59 Hummerragout
60 Hummerragout med fløde
154 Hummerravioli
58 Hummersalat
59 Hummersauté med kantareller
158 Hummersmør
58 Hummersoufflé
55 Hummersupper
158 Hvidløgssmør
62 Hvilling
62 Hvillingesuppe
64 Hævn
66 Ikonoklast
26 Indbagt bækforel
55 Indbagt hummersupper
98 Indbagt lakseragout i Noilly Prat
110 Indbagt pighvar med hummersauce
146 Indbagte østers
66 Inderlighed
66 Ising
67 Jomfruhummer
68 Jomfruhummer i gelé
154 Jomfruhummerbisque
67 Jomfruhummerhaler med urtebrød
158 Jomfruhummersmør
70 Jomfruøsters
76 Kammuslingegratin med jordskokker og trøffel
72 Kammuslingepagode med sabayonnesauce og iransk kaviar
72 Kammuslinger
74 Kammuslinger florentine
76 Kammuslinger i beurre blanc med skorzonerrødder og lakserogn
75 Kammuslinger i jomfruhummersauce med hjemmelavet pasta
75 Kammuslinger marineret i chili, soya, ingefær, honning og lime
76 Kammuslinger med lyserød champagne og multebær
75 Kammuslinger og svampe i beurre blanc
72 Kammuslingesuppe
154 Kaperssauce
78 Karpe
78 Karpe au bleu
78 Karpe i rødvin
78 Karpemælke
78 Karperagout
144 Karryglacerede østers med persillerod
154 Karrysauce
122 Karrysild I
122 Karrysild II
158 Karrysmør
154 Kartoffelsalat
80 Klaring
80 Klipfisk
82 Klipfisk a la florentine
82 Klipfisk i bagte kartofler
80 Klipfisk, som vi alle frygtede, at vor mor lavede den
82 Klipfiskeomelet med trøfler
83 Knivmusling
83 Knurhane
36 Kogning af fjordrejer
56 Kogning af hummer
111 Kogt pighvar
136 Kogt torsk
56 Kold hummer-consommé med armagnac
83 Konk-snegl (konkylie)
83 Konkylie (konk-snegl)
83 Krabbe
84 Krabbebisque
84 Krabbegratin I
84 Krabbegratin II
86 Krabbegratin med svampe og karry
86 Krabbesalat med selleri, æble og estragon
86 Krebs
86 Krebs kogt på den svenske måde
87 Krebsehaler i hvid smørcremesauce
87 Krebseomelet I
87 Krebseomelet II
158 Krebsesmør
88 Kredit
124 Kryddersild
88 Kuller
88 Kuller-tatar
88 Kulmule
128 Kvabso (stenbider)
90 Kvalitetskendetegn
91 Laks
95 Laks i gele
95 Lakselagkage med ingefær og fiskecremesauce
34 Laksemousse I
34 Laksemousse II
94 Laksesalat
94 Laksetatar
99 Lange
99 Langouster
94 Letsaltet laks med stuvede skovsvampe
67 Letstuvede jomfruhummerhaler med jordskok og trøffel
99 Lubbe
74 Lun kammuslingesalat
100 Mad
158 Maitre d'Hôtel
100 Makrel
100 Makrel i safranbouillon med hestebønner
102 Makrelfrikadeller
102 Mandelmusling
102 Mandelmuslingesuppe med mandler
70 Marinerede jomfruhummerhaler
120 Marinerede sild
46 Marineret havtaske med slikporrer og vinaigrette
155 Mayonnaise
155 Mornay-sauce
74 Mousse af rå kammusling med sennepscreme og asparges
155 Mousseline-sauce
103 Mulle
103 Multe
20 Muslinger i gelé
22 Muslinger i safran (I)
22 Muslinger i safran (II)
158 Olivensmør
16 Ovenbagt aborre
51 Ovenbagt helt med tang
110 Ovnbagt pighvar
138 Ovnbagt torsk med østers og krydderurte beurre blanc
42 Ovnbagt, farseret gedde
158 Paprikasmør
107 Peber
155 Pebersauce
158 Perberrodssmør
155 Persillesovs
107 Pighaj
107 Pighvar
114 Pighvar med foie gras og æbler
112 Pighvar, pocheret i champagne, med ærter francaise
108 Pighvarbisque
108 Pighvarfond, brun
107 Pighvarfond, lys
47 Pocherede havtaskemedailloner i beujolais med pocherede æg
50 Pocherede havtaskemedailloner med smørdampede ærter
96 Poularde- og laksekrebinet
155 Ravigote
155 Remoulade
99 Rensning af lakserogn
92 Reset laks
92 Rimmed laks
82 Ristet klipfisk
96 Ristet laks med vindruer og cognac i beurre blanc
103 Ristet multe med slikporre-vinaigrette
159 Rjesmør
115 Ro
115 Rokkevinge
115 Rokkevinge med sort smør
155 Rouille
116 Rædsel
155 Rævesovs
116 Rødfisk
116 Rødspætte
118 Rødtunge
118 Rødtunge i rødvin
99 Rødvinslaks med oksemarv
159 Rødvinssmør
146 Røgede østers
26 Røget bækforel
42 Røget gedde
159 Røget smør
94 Rørt laksetatar
94 Råmarineret laks
156 Sabayonne-sauce
146 Salar med friterede østers
36 Salat med rejer, spinat og champignon
119 Salt
120 Saltet sild
119 Sandart
119 Sardin
119 Sauce
156 Sauce Amoricaine
156 Sauce Bearnaice
156 Sauce Choron
156 Sauce Nantua
156 Sauce Tartare
156 Sauce Verte
156 Sauce Vierge
120 Sej
158 Sennepshollandaise
123 Sennepssild
120 Sild
126 Sildekonge
124 Sildesalat
126 Sind
159 Skalottesmør
126 Skolæsten
126 Skrubbe
126 Skt. Peters Fisk
127 Skælve
127 Slethvar
127 Slethvar med appelsinsauce
127 Smelt
158 Smør
112 Smør-sauteret pighvar med svampe
159 Smørbolle
116 Smørstegt rødspætte med persillecremesauce
123 Spegesild med løgsovs
26 Stegt brosme med sauce moutarde
62 Stegt hvilling med kryddersmør
78 Stegt karpe
47 Stegte havtaskemedailloner med trøffel-sabayonne
70 Stegte jomfruhummerhaler med citron
128 Stenbider (Kvabso)
128 Stør
80 Supper af klipfisk
130 Surkål
159 Svampesauce
131 Svimmelhed
131 Sværdfisk
124 Syltet sild
131 Søpindsvin
131 Søtunge
135 Søtunge bonne femme
135 Søtunge florentine
132 Søtunge meuniere
134 Søtunge Walewska
132 Søtunge-find, lys og brun
115 Terring af rokkevinge
159 Thousand Islands
159 Tomat-concassé
159 Tomatsauce
122 Tomatsild I
123 Tomatsild II
159 Tomatsmør
136 Torsk
138 Torskesalat
96 Trøffelspækket laks med trøffel-mousseline
112 Trøffelstukket pighvarfilet med trøffelmousseline
159 Trøffelæg
160 Urtecreme
122 Urtesild I
122 Urtesild II
119 Varm sandart timbale med krebs og krebsebisque
98 Varmrøget laks
160 Velouté
160 Vinaigrette. varm
160 Æter Francaise
144 Østers
147 Østers i gelé
147 Østersoufflé
160 Østerssauce
148 Ål

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Brøndums fiskekogebog (1995)
Porcus sum - jeg et svin (1996)
Det flydende univers (1997)
Hu-hej, vilde dyr! (1999)
Hønen og ægget (2004)