Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
68 |
|
|
Agerhøneconsommé med kroketter |
|
120 |
|
|
Aioli |
|
71 |
|
|
Ande- eller gåseconsommé med farseret hals og pistacier |
|
68 |
|
|
Ande- eller gåseconsommé med sukkersaltet bryst og solbær |
|
191 |
|
|
Artiskoksuppe |
|
175 |
|
|
Aspargesvelouté |
|
104 |
|
|
Beignetdej |
|
163 |
|
|
Blinis |
|
123 |
|
|
Blækspruttesuppe med nudler og blæk |
|
195 |
|
|
Boghvedegrød |
|
163 |
|
|
Bortsch |
|
144 |
|
|
Boston Clam Chowder |
|
143 |
|
|
Bouillabaisse |
|
104 |
|
|
Brun pighvarconsommé |
|
172 |
|
|
Brun, klar sellerisuppe |
|
187 |
|
|
Brunkålssuppe |
|
188 |
|
|
Brændenældesuppe |
|
187 |
|
|
Brøndkarsesuppe |
|
195 |
|
|
Byggrød |
|
164 |
|
|
Bønnesuppe med syltet gås |
|
83 |
|
|
Chili-tomatconfit |
|
83 |
|
|
Chilipølser |
|
83 |
|
|
Chilisuppe med chilipølser |
|
68 |
|
|
Fasanconsommé med æbler og Calvados |
|
120 |
|
|
Fiskecremesuppe |
|
127 |
|
|
Fiskecremesuppe med havtaske og jomfruhummer |
|
127 |
|
|
Fiskecremesuppe med rødvinspocheret havtaske og kantareller |
|
127 |
|
|
Fiskepurésuppe |
|
119 |
|
|
Fiskesuppe |
|
196 |
|
|
Fløjlsgrød |
|
151 |
|
|
Frølårsuppe med Riesling |
|
187 |
|
|
Gazpacho |
|
112 |
|
|
Geddeboller |
|
122 |
|
|
Geddesouffléfars |
|
139 |
|
|
Geddesuppe, røget, med geddesoufflé |
|
163 |
|
|
Glacerede æbler og kartoffelsuppe |
|
127 |
|
|
Glaceret fiske marmite |
|
108 |
|
|
Glaceret skaldyrsconsommé |
|
188 |
|
|
Græskarsuppe |
|
179 |
|
|
Grønkålssuppe med flydende herrer |
|
180 |
|
|
Gule ærter |
|
191 |
|
|
Gulerodssuppe |
|
75 |
|
|
Gullaschsuppe |
|
124 |
|
|
Hajfinnesuppe |
|
64 |
|
|
Hareconsommé med julienne af porre, majroe og Karl Johan |
|
195 |
|
|
Havregrød |
|
72 |
|
|
Hjerneboller |
|
148 |
|
|
Hjertemuslinger i Champagne og asparges |
|
107 |
|
|
Hummerboller |
|
100 |
|
|
Hummerbouillon |
|
111 |
|
|
Hummerconsommé med hummerravioli |
|
168 |
|
|
Hvidløgssuppe |
|
131 |
|
|
Hvillingesuppe |
|
44 |
|
|
Hønsebouillon |
|
60 |
|
|
Hønseconsommé med farserede pandekager |
|
55 |
|
|
Hønseconsommé med farserede vinger |
|
59 |
|
|
Hønseconsommé med farseret salat |
|
60 |
|
|
Hønseconsommé med farseret vagtel |
|
52 |
|
|
Hønseconsommé med hønsesouffle boller, julienne af hønsebryst og chiffonade af grøn salat |
|
60 |
|
|
Hønseconsommé med julienne af skinke og aspargeshoveder |
|
56 |
|
|
Hønseconsommé med milde hvidløgsfed |
|
55 |
|
|
Hønseconsommé med profiterolles a la mousse de foie gras |
|
56 |
|
|
Hønseconsommé med ris, rød peber og safran |
|
59 |
|
|
Hønseconsommé med tomater og asparges |
|
60 |
|
|
Hønseconsommé med tre slags fars |
|
55 |
|
|
Hønseconsommé med trøffelæggestand og Karl Johan |
|
59 |
|
|
Hønseconsommé Royale |
|
55 |
|
|
Hønsefars |
|
95 |
|
|
Hønsekødssuppe |
|
108 |
|
|
Indbagt hummerconsommé |
|
160 |
|
|
Indbagt suppe med trøfler og trøffelboller |
|
103 |
|
|
Jomfruhummerbouillon |
|
80 |
|
|
Kalkunsuppe med hvide bønner og garniture |
|
52 |
|
|
Kalveconsommé med grillet hjerne |
|
52 |
|
|
Kalveconsommé med hjerneboller |
|
52 |
|
|
Kalveconsommé med tungekys |
|
43 |
|
|
Kalvehovedbouillon |
|
76 |
|
|
Kalvehovedsuppe med hårdkogte æg og judasøre |
|
76 |
|
|
Kalvehovedsuppe med royal garniture |
|
147 |
|
|
Kammuslingesuppe |
|
151 |
|
|
Kammuslingesuppe med ingefær, forårsløg og æggeslør |
|
132 |
|
|
Karpesuppe |
|
132 |
|
|
Karpesuppe med øl og porse |
|
91 |
|
|
Karrysuppe |
|
171 |
|
|
Kartoffel-porresuppe |
|
55 |
|
|
Kartoffelkrokettemos |
|
172 |
|
|
Kartoffelsuppe med hvide trøfler |
|
|
|
|
Kold kørvelsuppe med jomfruhummer |
|
107 |
|
|
Koral |
|
103 |
|
|
Krabbebouillon |
|
111 |
|
|
Krabbeconsommé med bakskuld og farserede tomater |
|
103 |
|
|
Krebsebouillon |
|
111 |
|
|
Krøsus hummerconsommé |
|
91 |
|
|
Kråsesuppe |
|
31 |
|
|
Kødboller |
|
176 |
|
|
Kørvelsuppe i mille-feuille |
|
176 |
|
|
Kørvelsuppe med pocherede æg |
|
84 |
|
|
Lam, glaceret, ærtepurésuppe med grillet lammehoved og kroketter |
|
88 |
|
|
Leversuppe med æbler og ansjoser |
|
88 |
|
|
Leversuppe pureret |
|
99 |
|
|
Lys fiskebouillon |
|
43 |
|
|
Lys kalvebouillon |
|
44 |
|
|
Lyse svinebouillon |
|
164 |
|
|
Løgsuppe |
|
196 |
|
|
Majsflagegrød |
|
183 |
|
|
Majssuppe med kylling og Bourbon |
|
188 |
|
|
Mandelsuppe |
|
196 |
|
|
Mannagrød |
|
31 |
|
|
Melboller |
|
163 |
|
|
Minestrone |
|
88 |
|
|
Mojo-sauce |
|
55 |
|
|
Mousse de foie gras |
|
72 |
|
|
Mousselinefars |
|
87 |
|
|
Mulligatawny |
|
103 |
|
|
Muslingebouillon |
|
147 |
|
|
Muslingesuppe med safran |
|
88 |
|
|
Mutton broth |
|
43 |
|
|
Mørk bouillon |
|
100 |
|
|
Mørk fiskebouillon |
|
123 |
|
|
Nudler |
|
87 |
|
|
Nyresuppe med svampe, nudler og Sherry |
|
88 |
|
|
Nyresuppe pureret |
|
40 |
|
|
Oksebouillon |
|
51 |
|
|
Okseconsommé med brunoise |
|
52 |
|
|
Okseconsommé med chiffonade |
|
51 |
|
|
Okseconsommé med chili, mango og chokolade |
|
48 |
|
|
Okseconsommé med farserede svampe, majroer og porrer |
|
48 |
|
|
Okseconsommé med farseret salat, marv, persille og Gruyére |
|
51 |
|
|
Okseconsommé med julienne |
|
48 |
|
|
Okseconsommé med osteboller og ostebrød |
|
51 |
|
|
Okseconsommé med Pommes Dauphine og hvide trøfler |
|
76 |
|
|
Oksehalesuppe |
|
92 |
|
|
Oksekødssuppe |
|
47 |
|
|
Oksen og marven |
|
47 |
|
|
Oksen og ægget |
|
184 |
|
|
Pesto |
|
184 |
|
|
Pestosuppe |
|
107 |
|
|
Pighvar-souffléboller |
|
127 |
|
|
Pighvarcremesuppe med pighvarsoufflé og friterede porrer |
|
115 |
|
|
Piroger |
|
163 |
|
|
Pistou |
|
51 |
|
|
Pommes Dauphine |
|
92 |
|
|
Pot au feu |
|
55 |
|
|
Profiterolles |
|
152 |
|
|
Provencalsk frølårsuppe |
|
175 |
|
|
Pureret sellerisuppe |
|
79 |
|
|
Ravioli |
|
79 |
|
|
Raviolisuppe |
|
103 |
|
|
Rejebouillon |
|
196 |
|
|
Risengrød |
|
196 |
|
|
Rismelsgrød |
|
195 |
|
|
Risvandgrød |
|
104 |
|
|
Rokkevingeconsommé, rød, med vinger i beignet |
|
143 |
|
|
Rouille |
|
100 |
|
|
Rød fiskebouillon |
|
128 |
|
|
Rødspættesuppe |
|
120 |
|
|
Røget sildemousse |
|
135 |
|
|
Røget ålesuppe med syrlige æbler |
|
140 |
|
|
Sandartsuppe Bonne Femme |
|
159 |
|
|
Sautering |
|
75 |
|
|
Schizofren consommé med kanin, tomat, basilikum - og østers |
|
120 |
|
|
Sildebortsch |
|
108 |
|
|
Skaldyrsconsommé med helstegt spækket hale af havtaske |
|
108 |
|
|
Skaldyrsconsommé, kold, tilsmagt med Armagnac |
|
116 |
|
|
Skildpaddeconsommé |
|
128 |
|
|
Skrubbesuppe |
|
123 |
|
|
Smelt med agurk |
|
159 |
|
|
Smør |
|
151 |
|
|
Sneglesuppe |
|
151 |
|
|
Sneglesuppe med æbler og mandler |
|
184 |
|
|
Spinatsuppe |
|
140 |
|
|
Sppe af kipfisk |
|
84 |
|
|
Spædlammesuppe med dild, kroketter og fjordrejer |
|
104 |
|
|
Størconsommé |
|
48 |
|
|
Surfn'turf |
|
92 |
|
|
Svaleredesuppe |
|
168 |
|
|
Svampesuppe |
|
135 |
|
|
Svedskeblommechutney |
|
75 |
|
|
Svineconsommé med lakeret svinehoved og hjerneboller i filo, med røde og hvide pølser samt ribs |
|
163 |
|
|
Syrnet fløde |
|
148 |
|
|
Søpindsvinesuppe i egen skal |
|
131 |
|
|
Søsuppe med aborre, sandart, suder, skaller, karpe og gedde |
|
179 |
|
|
Tomatsuppe |
|
104 |
|
|
Torskeconsommé |
|
60 |
|
|
Usødede pandekager |
|
67 |
|
|
Vagtelconsommé med Burger Surprise |
|
67 |
|
|
Vagtelconsommé med melon og portvin |
|
80 |
|
|
Vagtelsuppe, indbagt |
|
159 |
|
|
Vegetarisk grundbouillon |
|
63 |
|
|
Vildandeconsommé med kantareller og julienne af brystkød |
|
67 |
|
|
Vildsvineconsommé med friske hasselnødder, skovbær, grønne peberkorn og Sauternes |
|
44 |
|
|
Vildtbouillon |
|
64 |
|
|
Vildtconsommé med abrikoser og hele hvidløg |
|
63 |
|
|
Vildtconsommé med farserede morkler |
|
64 |
|
|
Vildtconsommé med harehjerter |
|
|
|
|
Vildtconsommé med letsprængt skovdue, skovbær |
|
71 |
|
|
Vildtconsommé med råger |
|
67 |
|
|
Vildtconsommé og trøfler |
|
63 |
|
|
Vildtfars |
|
112 |
|
|
Æggestand |
|
59 |
|
|
Æggestand Royale |
|
187 |
|
|
Ærtesuppe |
|
203 |
|
|
Ølkoldskål |
|
203 |
|
|
Øllebrød |
|
152 |
|
|
Østersbouillon |
|
155 |
|
|
Østersvelouté med østershat |
|
135 |
|
|
Ålesuppe i Beaujolais |
|
136 |
|
|
Ålesuppe i karry |
|
135 |
|
|
Ålesuppe i Riesling |
|