Find opskrift

Det flydende univers

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Claus
Sekundære forfattere Wedderkopp, Søren
Forlag Brøndum
Udgivet 1997
Udgave 2
Illustrationer Simon Lautrop
Sider 211
ISBN 87-89985-42-7
Bognummer 58
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
68 Agerhøneconsommé med kroketter
120 Aioli
71 Ande- eller gåseconsommé med farseret hals og pistacier
68 Ande- eller gåseconsommé med sukkersaltet bryst og solbær
191 Artiskoksuppe
175 Aspargesvelouté
104 Beignetdej
163 Blinis
123 Blækspruttesuppe med nudler og blæk
195 Boghvedegrød
163 Bortsch
144 Boston Clam Chowder
143 Bouillabaisse
104 Brun pighvarconsommé
172 Brun, klar sellerisuppe
187 Brunkålssuppe
188 Brændenældesuppe
187 Brøndkarsesuppe
195 Byggrød
164 Bønnesuppe med syltet gås
83 Chili-tomatconfit
83 Chilipølser
83 Chilisuppe med chilipølser
68 Fasanconsommé med æbler og Calvados
120 Fiskecremesuppe
127 Fiskecremesuppe med havtaske og jomfruhummer
127 Fiskecremesuppe med rødvinspocheret havtaske og kantareller
127 Fiskepurésuppe
119 Fiskesuppe
196 Fløjlsgrød
151 Frølårsuppe med Riesling
187 Gazpacho
112 Geddeboller
122 Geddesouffléfars
139 Geddesuppe, røget, med geddesoufflé
163 Glacerede æbler og kartoffelsuppe
127 Glaceret fiske marmite
108 Glaceret skaldyrsconsommé
188 Græskarsuppe
179 Grønkålssuppe med flydende herrer
180 Gule ærter
191 Gulerodssuppe
75 Gullaschsuppe
124 Hajfinnesuppe
64 Hareconsommé med julienne af porre, majroe og Karl Johan
195 Havregrød
72 Hjerneboller
148 Hjertemuslinger i Champagne og asparges
107 Hummerboller
100 Hummerbouillon
111 Hummerconsommé med hummerravioli
168 Hvidløgssuppe
131 Hvillingesuppe
44 Hønsebouillon
60 Hønseconsommé med farserede pandekager
55 Hønseconsommé med farserede vinger
59 Hønseconsommé med farseret salat
60 Hønseconsommé med farseret vagtel
52 Hønseconsommé med hønsesouffle boller, julienne af hønsebryst og chiffonade af grøn salat
60 Hønseconsommé med julienne af skinke og aspargeshoveder
56 Hønseconsommé med milde hvidløgsfed
55 Hønseconsommé med profiterolles a la mousse de foie gras
56 Hønseconsommé med ris, rød peber og safran
59 Hønseconsommé med tomater og asparges
60 Hønseconsommé med tre slags fars
55 Hønseconsommé med trøffelæggestand og Karl Johan
59 Hønseconsommé Royale
55 Hønsefars
95 Hønsekødssuppe
108 Indbagt hummerconsommé
160 Indbagt suppe med trøfler og trøffelboller
103 Jomfruhummerbouillon
80 Kalkunsuppe med hvide bønner og garniture
52 Kalveconsommé med grillet hjerne
52 Kalveconsommé med hjerneboller
52 Kalveconsommé med tungekys
43 Kalvehovedbouillon
76 Kalvehovedsuppe med hårdkogte æg og judasøre
76 Kalvehovedsuppe med royal garniture
147 Kammuslingesuppe
151 Kammuslingesuppe med ingefær, forårsløg og æggeslør
132 Karpesuppe
132 Karpesuppe med øl og porse
91 Karrysuppe
171 Kartoffel-porresuppe
55 Kartoffelkrokettemos
172 Kartoffelsuppe med hvide trøfler
Kold kørvelsuppe med jomfruhummer
107 Koral
103 Krabbebouillon
111 Krabbeconsommé med bakskuld og farserede tomater
103 Krebsebouillon
111 Krøsus hummerconsommé
91 Kråsesuppe
31 Kødboller
176 Kørvelsuppe i mille-feuille
176 Kørvelsuppe med pocherede æg
84 Lam, glaceret, ærtepurésuppe med grillet lammehoved og kroketter
88 Leversuppe med æbler og ansjoser
88 Leversuppe pureret
99 Lys fiskebouillon
43 Lys kalvebouillon
44 Lyse svinebouillon
164 Løgsuppe
196 Majsflagegrød
183 Majssuppe med kylling og Bourbon
188 Mandelsuppe
196 Mannagrød
31 Melboller
163 Minestrone
88 Mojo-sauce
55 Mousse de foie gras
72 Mousselinefars
87 Mulligatawny
103 Muslingebouillon
147 Muslingesuppe med safran
88 Mutton broth
43 Mørk bouillon
100 Mørk fiskebouillon
123 Nudler
87 Nyresuppe med svampe, nudler og Sherry
88 Nyresuppe pureret
40 Oksebouillon
51 Okseconsommé med brunoise
52 Okseconsommé med chiffonade
51 Okseconsommé med chili, mango og chokolade
48 Okseconsommé med farserede svampe, majroer og porrer
48 Okseconsommé med farseret salat, marv, persille og Gruyére
51 Okseconsommé med julienne
48 Okseconsommé med osteboller og ostebrød
51 Okseconsommé med Pommes Dauphine og hvide trøfler
76 Oksehalesuppe
92 Oksekødssuppe
47 Oksen og marven
47 Oksen og ægget
184 Pesto
184 Pestosuppe
107 Pighvar-souffléboller
127 Pighvarcremesuppe med pighvarsoufflé og friterede porrer
115 Piroger
163 Pistou
51 Pommes Dauphine
92 Pot au feu
55 Profiterolles
152 Provencalsk frølårsuppe
175 Pureret sellerisuppe
79 Ravioli
79 Raviolisuppe
103 Rejebouillon
196 Risengrød
196 Rismelsgrød
195 Risvandgrød
104 Rokkevingeconsommé, rød, med vinger i beignet
143 Rouille
100 Rød fiskebouillon
128 Rødspættesuppe
120 Røget sildemousse
135 Røget ålesuppe med syrlige æbler
140 Sandartsuppe Bonne Femme
159 Sautering
75 Schizofren consommé med kanin, tomat, basilikum - og østers
120 Sildebortsch
108 Skaldyrsconsommé med helstegt spækket hale af havtaske
108 Skaldyrsconsommé, kold, tilsmagt med Armagnac
116 Skildpaddeconsommé
128 Skrubbesuppe
123 Smelt med agurk
159 Smør
151 Sneglesuppe
151 Sneglesuppe med æbler og mandler
184 Spinatsuppe
140 Sppe af kipfisk
84 Spædlammesuppe med dild, kroketter og fjordrejer
104 Størconsommé
48 Surfn'turf
92 Svaleredesuppe
168 Svampesuppe
135 Svedskeblommechutney
75 Svineconsommé med lakeret svinehoved og hjerneboller i filo, med røde og hvide pølser samt ribs
163 Syrnet fløde
148 Søpindsvinesuppe i egen skal
131 Søsuppe med aborre, sandart, suder, skaller, karpe og gedde
179 Tomatsuppe
104 Torskeconsommé
60 Usødede pandekager
67 Vagtelconsommé med Burger Surprise
67 Vagtelconsommé med melon og portvin
80 Vagtelsuppe, indbagt
159 Vegetarisk grundbouillon
63 Vildandeconsommé med kantareller og julienne af brystkød
67 Vildsvineconsommé med friske hasselnødder, skovbær, grønne peberkorn og Sauternes
44 Vildtbouillon
64 Vildtconsommé med abrikoser og hele hvidløg
63 Vildtconsommé med farserede morkler
64 Vildtconsommé med harehjerter
Vildtconsommé med letsprængt skovdue, skovbær
71 Vildtconsommé med råger
67 Vildtconsommé og trøfler
63 Vildtfars
112 Æggestand
59 Æggestand Royale
187 Ærtesuppe
203 Ølkoldskål
203 Øllebrød
152 Østersbouillon
155 Østersvelouté med østershat
135 Ålesuppe i Beaujolais
136 Ålesuppe i karry
135 Ålesuppe i Riesling

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Brøndums fiskekogebog (1995)
Porcus sum - jeg et svin (1996)
Det flydende univers (1997)
Hu-hej, vilde dyr! (1999)
Hønen og ægget (2004)