Find opskrift

Porcus sum - jeg et svin

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Claus
Sekundære forfattere Wedderkopp, Søren
Forlag Brøndum
Udgivet 1996
Udgave 1
Illustrationer Erik A. Frandsen, Michael Kvium, Christian Lemmerz, Lars Nørgaard
Sider 176
ISBN 87-1114-105-0
Bognummer 66
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
149 A la Française
151 Agurk à la creme
151 Agurkesalat
45 Amagerkoteletter
166 Ansjossmør
152 Asier
154 Asparges med morkler og butterdej
149 Bagte løg
160 Bechamel
167 Beurre blanc
90 Boller i karry
90 Boller i selleri
149 Bonne femme
46 Boulangére
21 Bov
118 Braiseret skank i ahornsirup og mørkt øl
117 Braiseret skank med abrikoser og hvidløg
113 Braiseret skank med citron og sorte oliven
83 Braiseret svinetunge
159 Brasede kartofler som i Lyon
168 Briochedej
162 Brune saucer
48 Brunkål
170 Butterdej
49 Carpaccio af svinemørbrad med mozzarella og balsamico
151 Champignon à la crème
165 Chantilly
122 Chilipølser
128 Chilisuppe med chilipølser
166 Colbert smør
165 Cumberlandsauce
152 Dampede slikporrer
152 Drueagurker
88 Farserede grillede grisetæer
150 Farserede løg
83 Farserede svineører
49 Farseret mørbrad med æbler og svedsker
116 Farseret skank med foie gras og trøfler
117 Farseret skank med foie gras og trøfler for fattigrøve
114 Farseret skank med skaldyr
114 Farseret skank med snegle
79 Finker
45 Flæskesteg
156 Flødebagte kartofler
134 Fløskesvær
158 Fondant kartofler
90 Forloren hare
89 Frikadeller
169 Frugt- og bærgelé
91 Fyldt hvidkål
157 Fyldte, bagte kartofler med ost
159 Gelé
149 Glacerede løg
19 Glaceret skinke
157 Gratineret kartoffelmos
88 Grillede grisetæer
44 Grillet grisehale
82 Grillet grisehoved
117 Grillet skank med timian og honning
122 Grundopskrift II til små og store koge- og grillepølser
122 Grundopskrift til små og store koge- og grillepølser
129 Grønkålsuppe med flydende herrer
151 Grønsager Pompadour
130 Gule ærter
150 Gulerødder i fløde
80 Helstegt lever
134 Helstegt pattegris
158 Hjemmelavede franske kartofler
76 Hjerne i rødvinssauce
77 Hjerne i tomatsovs
76 Hjerne med brunet smør
77 Hjerneboller
76 Hjernegratin i artiskok
77 Hjernegymnastik
76 Hjernepandekage
162 Hollandaise
81 Husets hjemmelavede landpostej
120 Hvide pølser I
121 Hvide pølser II
153 Hvidløgskompot
123 Hvidløgspølse med brasede kartofler og hvidløgskompot
166 Hvidløgssmør
133 Hvidløgssuppe
119 Indbagt skank med Madeira og trøfler
117 Indbagt skank med olivenolie, rosmarin og hvidløg
19 Indbagt skinke
131 Indbagt suppe med trøfler og trøffelboller
46 Indonesisk flæskesteg
153 Jordskokker
90 Karbonader
153 Karry-mangosirup
164 Karrysauce
166 Karrysmør
159 Kartoffel-butterdejspude
157 Kartoffelkroketter (Pommes Duchesses)
156 Kartoffelmos
159 Kartoffelsalat
158 Kartoffelsoufflé
151 Kastanjepuré
46 Kogeflæsk og stegeflæsk
17 Kogning, stegning og braisering af marinerede/røgede skinker
19 Kogt skinke i maltbyg
18 Kold skinkemouuse
45 Kotelet Florentine
88 Krebinetter af grisetæer
89 Krebinetter I
89 Krebinetter II
128 Kørvelsuppe med pocherede æg
134 Lakeret pattegris
43 Letrøget grisehalesuppe med syrlige æbler
115 Letrøget og sprængt skank med surkål
115 Letsprængt skank i hvide bønner og tomat
124 Lever- og nyrepølse
81 Leverpostej
126 Leverpølse
122 Lungepølse
127 Lys grundsuppe
151 Løgkompot
166 Maitre d'Hotel smør
16 Marinade nr. 10
16 Marinade nr. 11
16 Marinade nr. 12
16 Marinade nr. 13
16 Marinade nr. 14
16 Marinade nr. 15
16 Marinade nr. 16
16 Marinade nr. 17
16 Marinade nr. 2
16 Marinade nr. 3
16 Marinade nr. 4
16 Marinade nr. 5
16 Marinade nr. 6
16 Marinade nr. 7
16 Marinade nr. 8
16 Marinade nr. 9
124 Marinerede pølser til sammenkogte retter
115 Marineret, grillet skank
165 Mayonnaise
121 Medister I
121 Medister II
48 Mellemkam i saltdej med friske grønne hasselnødder og honning
166 Mojo
162 Mornay sauce
162 Mousseline-sauce
50 Mousselinefars
168 Mousselinefars
91 Mus i slåbrok (kåldolmer)
165 Myntesauce
48 Mørbrad
50 Mørbrad en brioche
49 Mørbrad farseret med souffléfars og jomfruhummer
49 Mørbrad med persille
51 Mørbradbøffer marineret i ingefær, chili, limesaft og soya
51 Mørbradbøffer med blommer og Armagnac
52 Mørbradbøffer med druer og Pinot Noir
52 Mørbradgryde
52 Mørbradgryde II
44 Mørbradstykket
128 Mørk grundsuppe
132 Nudelsuppe med hvide pølser
78 Nyre i sennepssauce
78 Nyrer på spid
78 Nyreragout
78 Nyretærte
166 Olivensmør
20 Pandekagetærte med skinke og gruyére
124 Paprikapølse med paprikasalat
153 Paprikasalat
166 Paprikasmør
161 Paprikasovs
134 Pattegris med porter
51 Pebermørbradbøffer
167 Peberrodssmør
160 Peberrodssovs
163 Pebersauce
152 Perleløg
20 Persillade
123 Pistaciepølser med bønnesalat
157 Pommes Anna
157 Pommes Dauphine
158 Pommes frites
159 Pommes Macaire
158 Pommes soufflé
155 Pureer
125 Pølse indbagt i briochebrød
125 Pølse med finker, stegte æbler og kartofler
124 Pølse med karry og frisk mango
123 Pølse med surkål og kommen og varm kartoffelsalat
124 Pølse med trøfler eller andre svampe med frisk pasta
165 Ravigote
169 Ravioli
132 Raviolisuppe
165 Remoulade
47 Revelsben
86 Rilletter, også kendt som blødkogt gris
86 Rullepølse
152 Rødbeder
152 Rødkål
167 Rødvinssmør
82 Røget, kogt svinehoved
161 Sauce Bearnaise
161 Sauce Choron
163 Sauce Diable
163 Sauce Italienne
163 Sauce Madagascar
164 Sauce med annanas og mørk rom
164 Sauce Moutarde
163 Sauce Piquante
164 Sauce Provencal
160 Sauce suprème
165 Sauce Verte
165 Sauce Vierge
167 Skalottesmør
113 Skank med ratatouille
15 Skinke marineret i porter
21 Skinke med melon
19 Skinkesalat
20 Skinkeschnitzel
18 Skinkesteg
153 Skorzonerrødder
167 Smørbolle
77 Smørstegt hjerne
120 Sort pølse/blodpølse
20 Souffleret skinkeomelet
47 Spareribs
125 Spegepølse
154 Spinat à la crème
154 Spinatsoufflé
168 Sprøde pandekager
86 Stegeben
47 Stegt flæsk med persillesovs
76 Stegt hjerne
81 Stegt lever med bacon, løg og æbler
118 Stegt skank i Beaujolais med friske blommer og Vieux Marc des Prunnes
118 Stegt skank med mynte, citron og knust, sort peber
118 Stegt skank med æbler, Cavados og vider
80 Stegt svinelever med ansjos og citron
80 Stegt svinelver med brunet smør og kapers
79 Stegte hjerter i flødesovs
156 Stuvede kartofler
155 Stuvet grønlangkål
153 Stuvet spidskål
159 Sukkerbrunede kartofler
46 Surrib
132 Svampesuppe
75 Svinehjerne i gelé
82 Sylte
87 Syltede grisetæer
152 Syltede, grønne tomater
116 Syltet, røget skank med rødbedesalat
156 Sørens mos
169 Tomatpure
167 Tomatsmør
161 Tomatsovs
129 Tomatsuppe
164 Trøffelsauce
168 Vandbakkelser
18 Varm skinkemousse
17 Varm skinkesoufflé
160 Velouté
162 Vinaigrette, varm
116 Vinterskank med urtemod
155 Waldorfsalat
47 Æbleflæsk
164 Æblesauce
45 Østersfarseret kotelet

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Brøndums fiskekogebog (1995)
Porcus sum - jeg et svin (1996)
Det flydende univers (1997)
Hu-hej, vilde dyr! (1999)
Hønen og ægget (2004)