Find opskrift

Hu-hej, vilde dyr!

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Claus
Sekundære forfattere Wedderkopp, Søren
Forlag Gyldendal
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Simon Lautrop
Sider 182
ISBN 87-00-39098-4
Bognummer 68
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
86 Agerhøne i kål
87 Agerhøne i maritim fløde
90 Agerhøne i morkelorgie
91 Agerhøne med Karl Johan og risotto
87 Agerhøne med melon og agurk i fløde
86 Agerhøne med oliven, citron og mynte
88 Agerhøne med Reine Claude
118 Agerhøneconsommé med julienne af skinke og aspargeshoveder
124 Agerhøneconsommé med kroketter
116 Agerhøneconsommé med profiterolles à la mousse de foie gras consommé
116 Agerhøneconsommé med Royale, bryst og Karl Johan
115 Agerhøneconsommé med souffléboller, julienne af bryst og chiffonade af grøn salat
118 Agerhøneconsommé med tomater og asparges
115 Agerhøneconsommé Royale
89 Agerhønefilet Rossini
89 Agerhønesoufflé
84ff Agerhøns
146 Agurk à la crème
157 Agurkesalat, sur-sød
69 Alders- og kvalitetskendetegn for fuglevildt
137 Almindelig vinaigrette
156 Ananas-melonsalat
125 Ande- eller gåseconsommé med sukkersaltet bryst og solbær
101 Andefugle
166 Appelsinmarmelade
155 Appelsinsalat
157 Asparges og morkler i butterdej
101 Atlingand
172 Bagte kartofler med ost
146 Bagte løg
109 Ballotine af grågås
34 Bambi
135 Bechamel (grundsauce)
34, 71 Bekkasin
38 Bitoks med paprikasauce
101 Bjergand
56 Blanquette af kanin med alle forårets friske fyre
101 Blisgås
34 Blishøns
167 Blomme- eller mangochutney med stærk karry
166 Blåbær med eddike
112ff Bouillon
115 Bouillon på vildt
112 Bouillon-grundopskrift
112 Bouquet garni
174 Brasede kartofler som i Lyon
144 Briochedej
98 Brisselfarserede vagtler med svamperagout
71 Brokfugle
128ff Brune saucer
70 Bruning af fjervildt
171 Brændende kærlighed
140 Brødfars
144 Butterdej
101, 106 Canadagås
109 Cassoulet af gås
148 Champignons à la crème
137 Chantilly mayonnaise
82 Charcuterie med fasan
45ff Charcuterie med hårvildt, diverse
59 Charcuterie med kanin
73 Charlotte af sneppe
167 Chilimarmelade
66 Chilipølser af vildsvin
167 Citronmarmelade
48 Civet de lievre
45 Confit af hårvildt
112ff Consommé
119 Consommé med farseret vagtel
126 Croûtoner med vårmousseroner og fuglelever
139 Cumberlandsauce
150 Dampede slikporrer
150 Dampede slikporrer
106 Diable med syltede grønne tomater
71 Dobbeltbekkasin
92 Due med hvidløg og lavendel
92 Duebryst i hovedsalat med krebs
92ff Duer
37 Dyrebryst
38 Dyreforkød
35 Dyrehals
35 Dyrehoved
34ff Dyrekød
36 Dyrepostej
37 Dyreslag
33, 34 Dådyr
33, 101 Edderfugl
44 Elsdyr
156 Endivie med crème fraîche og appelsinsaft
71 Enkeltbekkasin
140 Fars I (vildt/flæsk/kalv/lever)
140 Fars II (høns/kalv/flæsk/Cognac)
140 Fars III (kalv/høns/gris)
44 Farsbrød af dyrekød
146 Farserede grønsager
146 Farserede løg
151 Farserede morkler
79 Fasan à la Thykjær (for større selskaber)
75 Fasan i flødesauce med druer og Cognac
76 Fasan i Savoykål
76 Fasan med blommer og Armagnac, indbagt
80 Fasan med rodkål og kastanjer
81 Fasan med surkål og pølser
118 Fasanconsommé med farserede pandekager
117 Fasanconsommé med farseret, presset butterdej
117 Fasanconsommé med milde hvidløgsfed
118 Fasanconsommé med ris, rød peber og safran
119 Fasanconsommé med tre slags fars
124 Fasanconsommé med æbler og Calvados
78 Fasanens brændende kærlighed
74ff Fasaner
82 Fasanterrine
170 Flødebagte kartofler
101 Fløjlsand
82 Foie gras-farseret fasan
173 Fondant kartofler
143 Forskellige former for dej
69ff Fuglevildt
172 Fyldte bagte kartofler med ost
42 Gammeldags dyreryg
48 Gammeldags haresteg
166 Geléer
146 Glaserede løg
163 Gnocchi I
163 Gnocchi II (nemme)
42 Grand Veneur
132 Grand Veneur, Sauce
57 Gratineret kanin med fløde, skinke og makaroni
171 Gratineret kartoffelmos
45 Gravad elsdyrfilet
128 Grundprincip for brune saucer
154 Grønlangkål, stuvet
149 Grønsager Pompadour
101 Gråand
108-109 Grågæs-garniturer (10 eksempler)
101, 106 Grågås
146 Gulerødder i fløde
125 Gåse- eller andeconsommé med sukkersaltet bryst og solbær
108 Gåsetid
38 Hakkebøffer af dyrekød, små (bitoks)
38 Hakkelse (vildthakkebøffer)
33, 47ff Hare
48 Hare braiseret i porter
49 Hare i Armagnac og rødvin, helstegt
122 Hareconsommé med julienne af porre, majroe og Karl Johan
49 Harefilet med peber og kandis
50 Haremedailloner på croûtoner
52 Harepølse indbagt i brioche med sauce Forestiére
49 Hareragout (Civet de lievre)
51 Hareryg med fløde og blå ost
51 Hareryg med morkler
101 Havlit
49 Helstegt hare i Armagnac og rødvin
72 Helstegt sneppe med indmadscroûtoner
95 Helstegt tjur
95 Helstegt urfugl
71 Hjejle
160 Hjemmelavet tomatpuré
154 Hjemmerørt sennep
151 Hjertesalat
154 Hurtig surkål
95 Husskade
134ff Hvide saucer
67 Hvide vildsvinepølser
153 Hvidløgskompot
101 Hvinand
114 Hønsebouillon
74 Hønsefugle
33ff Hårvildt
91 Indbagt agerhøne med portvin
76 Indbagt fasan med blommer og Armagnac
75 Indbagt fasanbryst med fyldte æbler
126 Indbagt vagtelsuppe
129 Italienne, Sauce
34 Jagtloven af 1994
34 Jagtsæson (generelt)
74 Jagtsæson for agerhøne
101 Jagtsæson for andefugle
92 Jagtsæson for blishøne
73 Jagtsæson for mågefugle/strandfugle
92 Jagtsæson for ringdue
92 Jagtsæson for skovdue
92 Jagtsæson for tyrkerdue
33 Jagtsæsoner for fjervildt
33 Jagtsæsoner for hårvildt
156 Jordskokker
58 Kammuslinge- og kaninsalat
33, 53ff Kanin
58 Kanin al pescatore
60 Kanin i gelé med Madagascarpeber
59 Kanin i karry
54 Kanin med østers
58 Kanin og kammuslingesalat
56 Kaninblanquette med forårets friske fyre
59 Kaninpostej
56 Kaninragout i Beaujolais med pocherede æg
61 Kaninryg i Sauternesgelé
55 Kaninryg med mousselinesauce, vårmousseroner og fjordrejer
57 Kaninryg med tapenade og gedeost
153 Karry-mangosirup
131 Karrypulver, hjemmeblandet
131 Karrysauce
174 Kartoffel-butterdejspude
153 Kartoffel-trøffelsalat
156 Kartoffel-æblesalat
172 Kartoffelkroketter
163 Kartoffelløse ostegnocchi
171 Kartoffelmos
155 Kartoffelsalat
162 Kartoffelsoufflé
170 Kartofler
160 Kastanjepuré
161 Kastanjesoufflé
133 Kirsebærsauce
111 Klaring af bouillon
101 Knarand
137ff Kolde saucer
165 Kompotter
101 Kortnæbbet gås
95 Krage
96 Kramsfugle
101 Krikand
33 Krondyr
42 Krondyrryg med kartoffel-kastanjekroketter, frisk gedeost med ribs og sauce Grand Veneur, lunken
34 Kronhjort
139 Krydderiblanding
139 Kryddersalt med allehånde og enebær
142 Kødboller
64 Lakeret vildsvinehoved
39 Letsprængt sommerbukkølle med grønsager Pompadour
98 Letsprængte vagtler med hvide asparges
51 Lievre à la Grignotiére, proposé par Eric Richiardone
Lunken krondyrryg med kartoffel-kastanje­ kroketter, frisk gedeost med ribs og sauce
114 Lys kalvebouillon
146 Løgkompot
129 Madagascarpebersauce
167 Mango- eller blommechutney med stærk karry
153 Mango-karrysirup
169 Marinader
169 Marinader til hårvildt
169 Marinader til vildsvin
169 Marinader til vildsvin og andet hårvildt
38 Marineret helstegt rådyrkølle
63 Marineret vildsvin i skovbund
102 Marinering af andefugle
73 Marinering af måger,
166 Marmelader
169 Massering
137 Mayonnaise Chantilly
137 Mayonnaise-grundopskrift
142 Melboller
156 Melon-ananassalat
138 Mojo (rød eller grøn peberfrugtsauce)
157 Morkler og asparges i butterdej
136 Mornaysauce
101 Moseænder
135 Mousseline-sauce
140 Mousselinefars
88 Mousselinefarseret agerhøne
33, 46 Mufflon
139 Myntesauce
114 Mørk kalvebouillon
41 Noisetter af sommerbuk med asparges og morkelcreme
41 Noisetter af sommerbuk med foie gras-farseret spidskål
41 Noisetter med foie gras-farseret spidskål
163 Nudler
113 Oksebouillon
57 Paella
66 Paprikapølse af vildsvin
154 Paprikasalat
128 Paprikasovs
163 Pasta og ris
138 Peberfrugtsauce, rød eller grøn (Mojo)
129 Pebersauce (sort peber)
34, 101 Pibeand
143 Piroger
165 Polenta
171 Pommes Anna
172 Pommes Dauphine
170 Pommes Dauphinoise
172 Pommes Duchesses
173 Pommes frites
170 Pommes Macaire
173 Pommes Pont Neuf
173 Pommes Rösti I (portionsvis)
173 Pommes Rösti II (på pande)
144 Postejdej
36 Postejligheder
143 Profiterolles
160 Pureer
67 Pølser af vildsvin
37 Ragoudespise
37 Ragout af dyrekød
138 Ravigote
163 Ravioli
45 Rillettes af hårvildt
163 Risotto
98 Rispilaw
39 Ryg af sommerbuk
71 Ryle
95 Rype
96 Rype i fed fløde og gedeost
151 Rødbedesalat
1 S8 Rødkål
153 Rødkålssalat
35 Røget dyrebov
45 Røget elsdyrhjerte
151 Rørhat Rossini
33, 34 Rådyr
95 Råge
67 Salami af vildsvin
154 Salat af peperfrugter
78 Salmis af fasan
76 Salmis af fasan
134 Sauce Bearnaise
135 Sauce Bechamel
136 Sauce Beurre blanc
131-132 Sauce Bigarade
134 Sauce Choron
130 Sauce Diable
132 Sauce Grand Veneur
134 Sauce Hollandaise
129 Sauce Italienne
131 sauce med ananas og mørk rom
133 Sauce med kirsebær
129 Sauce med Madagascarpeber
129 Sauce med sort peber
133 Sauce med tranebær
130 Sauce med trøffel
129 Sauce med æble
136 Sauce Mornay
135 Sauce Mousseline
130 Sauce Moutarde
128 Sauce Perigeux
128 Sauce Piquante
132 Sauce Poivrade
130 Sauce Provençal
135 Sauce velouté
138 Sauce Verte
138 Sauce Vierge
128ff Saucer
160 Selleri-kartoffelgratin/puré
152 Sellerisalat I (med æbler)
153 Sellerisalat II (med oliedressing)
33 Sika
46 Sikahjort
73 Sildemåge
101 Skallesluger
101 Skeand
150 Skorzonerrødder
94 Skovdue med linser fra Puy
71 Skovsneppe
143 Smørbolle
124 Små kartoffel-vagtelburgere
71 Sneppe
73 Sneppecharlotte
33, 34, 39ff Sommerbuk
40 Sommerbuk med abrikoser, kantareller og hvidløg
41 Sommerbuk med hindbær og fersken
41 Sommerbuk med kirsebær og Cognacsauce
101 Sortand
161 Souffléer
7 Soupér af vildt
135 Sovs af tomat
101 Spidsand
92 Spidstegt due
95 Spidstegt rype
97 Spidstegt vagtel
148 Spinat à la crème
162 Spinatsoufflé
71 Spove
39 Sprængt dyrekølle
82 Sprængt fasanpølse
95 Spurvefugle
102 Standardopskrift på vildand for restauratører (anbefales ikke)
108 Stegt Canadagås
108 Stegt grågås
50 Stegt hare i Dijon
50 Stegt hare med Sauce Bernaise og pommes Pont Neuf
104 Stegt lakeret vildand med figner og rodfrugter
108 Stegt vild gås
103 Stegt vildand med fersken og Morgon
101 Stor skallesluger
170 Stuvede kartofler
154 Stuvet grønlangkål
150 Stuvet spidskål
174 Sukkerbrunede kartofler
125 Sukkersaltning af and eller gås
82 Sukkersaltning af fasan
111 ff Supper
157 Surt
159 Svampe, syltede
161 Svampesoufflé
73 Svartbag
158 Syltede asier
158 Syltede drueagurker
159 Syltede grønne tomater
158 Syltede perleløg
157 Syltede rødbeder
159 Syltede svampe
101 Sædgås
73 Sølvmåge
101 Taffeland
44 Tapenaderet elsdyrbøf
94 Tex-Mex due
146ff Tilbehør
106 Tilbehør til vildand
126 Tjursuppe med hvide bønner
149 Tomat-concassé
135 Tomatsovs
101 Toppet skallesluger
133 Tranebærsauce
101 Troldand
153 Trøffel-kartoffelsalat
84 Trøffelravioli med agerhøne
130 Trøffelsauce
71 Vadefugle
100 Vagtel i flødesauce med druer
124 Vagtelconsommé med Amagermad
124 Vagtelconsommé med Burger Surprise
123 Vagtelconsommé med melon og portvin
96ff Vagtler
100 Vagtler i Armagnac
97 Vagtler i artiskok
99 Vagtler i sarkofag
98 Vagtler med rispilaw
99 Vagtler med små, hjemmelavede vildtpølser og ærter Bonne Femme
98 Vagtler med svamperagout, brisselfarserede
137 Varm vinaigrette
43 Varme postejer og piroger af dyrekød
106 Velegnet tilbehør til vildand
135 Velouté (sauce)
101, 102ff Vildand
104 Vildand i slåbrok
105 Vildand med appelsiner og Grand Marnier
105 Vildand med Camembert, solbær og kantareller
103 Vildand med fersken og Morgon, stegt
101 Vildand med figner og rodfrugter, stegt lakeret
119 Vildandeconsommé med kantareller og julienne af brystkød
33, 62ff Vildsvin
62 Vildsvin masseret og helstegt
123 Vildsvineconsommé med friske hasselnødder, skovhær, grønne peberkorn og Sauternes
67 Vildsvinesalami
115 Vildtbouillon
120 Vildtconsommé med abrikoser og hele hvidløg
120 Vildtconsommé med farserede morkler
122 Vildtconsommé med harehjerter
122 Vildtconsommé med letsprængt skovdue skovbær og trøfler
101 Voldgravsænder
152 Waldorfsalat I (med valnødder og druer)
152 Waldorfsalat II (æble/selleri)
156 Æble-kartoffelsalat
152 Æble-peberrodssalat I (fløde-)
152 Æble-peberrodssalat II (sauteret)
156 Æblekompot med ribs
129 Æblesauce
115 Æggestand
149 Ærter à la française
99, 149 Ærter Bonne Femme

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Brøndums fiskekogebog (1995)
Porcus sum - jeg et svin (1996)
Det flydende univers (1997)
Hu-hej, vilde dyr! (1999)
Hønen og ægget (2004)