Find opskrift

Hønen og ægget

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christensen, Claus
Sekundære forfattere Wedderkopp, Søren
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm
Sider 128
ISBN 87-614-0337-7
Bognummer 69
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
93 And
95 And a l'Orange
109 Andeconsommé med sukkersaltet bryst og solbær
50 Andepostej
53 Andepølser
48 Ballotine
104 Bearnaisesauce
36 Bechamel (til soufflé)
103 Bechamelsauce
103 Bisque
41579 Blødkogte æg
63 Braisering
112 Bønnesuppe med syltet gås
40-55 Charcuterie, forretter og frokostretter
46 Confit
85 Coq au Vin
103 Court bouillon
121 Creme brûlée
86 Dampet hanelår med kammuslinger
70 Dampet Poulard Edvard d. 7.
63 Dampning
116-119 Dessertomeletter
88 Due
50 Due i gele
90 Due i kokotte med fennikel og vanille
50 Due i postej med æbler og foie gras
50 Farseret hals
101 Farseret kalkun
45 Fjerkræmousse
103 Flødebechamelsauce
43 Foie gras mousse
40 Foie gras terrin
40-55 Forretter, frokostretter og charcuterie
71 Forårskylling, stegt a la gamle dage
40-55 Frokostretter, forretter og charcuterie
38 Geddesoufflé med spinat a la creme (Florentine de Brochet)
119 Grand Marnier soufflé
20 Gratineret pocheret æg med skinke
74 Grillet kylling med kammuslinger og Béarnaise
65 Grillstegning
102 Grundsauce, brun
62 Grydestegning
91 Grydestegte vagtler med vindruer og fløde
99 Gås
109 Gåseconsommé med sukkersaltet bryst og solbær
83 Hane
85 Hane i brunkål
68 Hel poulard dampet i Riesling
119 Hindbærsoufflé
104 Hollandaisesauce
38 Hummersoufflé
79 Høne
80 Høns i tarteletter
102 Hønsebouillon
108 Hønseconsommé med farserede pandekager
107 Hønseconsommé med farserede vinger
107 Hønseconsommé med farseret salat
108 Hønseconsommé med farseret vagtel
106 Hønseconsommé med hønsesouffléboller, julienne af hønsebryst og chiffonade af grøn salat
108 Hønseconsommé med julienne af skinke og aspargeshoveder
107 Hønseconsommé med milde hvidløgsfed
106 Hønseconsommé med profiterolles a la mousse de foie gras
107 Hønseconsommé med ris, rød peber og safran
107 Hønseconsommé med tomater og asparges
108 Hønseconsommé med tre slags fars
106 Hønseconsommé med trøffelæggestand, hønsebryst og Karl Johan
107 Hønseconsommé Royale
81 Hønsefrikassé
81 Hønsegryde med karry, chili og kartofler
80 Hønsekroketter
55 Hønsesalat
13 Hårdkogte æg
66 Indbagning
112 Indbagt suppe med trøfler og trøffelboller
110 Indbagt vagtelsuppe
110 Kalkunsuppe med hvide bønner og garniture
111 Karrysuppe
37 Kartoffelsoufflé
93 Klassisk dansk and
93 Klassisk dansk gås
63 Kogning/pochering
41944 Kogte æg
62-63 Kokotte
111 Kråsesuppe
59-62 Kvalitet
71 Kylling
76 Kylling Diable
71 Kylling Grand Mére
72 Kylling med oliven
77 Kylling med Sherry
72 Kylling med svampe og risotto
75 Kylling Souvarow
78 Kyllingebryst glaceret med blåbær, enebær og gin
78 Kyllingebryst glaceret med brombær og Cotes du Rhône
78 Kyllingebryst glaceret med citronfileter, -skræl og sorte oliven
78 Kyllingebryst glaceret med ferskner og Morgon
78 Kyllingebryst glaceret med hindbær og framboise
78 Kyllingebryst glaceret med kirsebær og groft knust sort peber, brun sky og kandis
78 Kyllingebryst glaceret med melon og rosé
78 Kyllingebryst glaceret med mirabeller og hasselnødder, mørkt øl
78 Kyllingebryst glaceret med pærer, væde fra cider og Poire, rørsukker
78 Kyllingebryst glaceret med rabarber og vanille
77 Kyllingebryst glaceret med radicchio
78 Kyllingebryst glaceret med ribs og porter
78 Kyllingebryst glaceret med skalotter, svampe, rosmarin, fløde og til allersidst Dijon, som ikke må koge
78 Kyllingebryst glaceret med soja, honning, lime, chili og ingefær
78 Kyllingebryst glaceret med solbær, creme de Cassis og sidebrød gratineret med Camembert
78 Kyllingebryst glaceret med æbler, rørsukker, væde fra cider og Calvados
74 Kyllingebryst med løgsoubise
74 Kyllingebryst med trøffel- og Madeirasmør
51 Kyllingeleverpostej
76 Kyllingelår eller -vinger med chili og hvidløg
58 Køkkenhygiejne
113 Kørvelsuppe med pocherede æg
95 Lakeret and med blommer i Armagnac
114 Majssuppe med kylling og Bourbon
121 Marengs
38634 Mayonnaise
104 Mornaysauce
111 Mulligatawny
26 Oksen og ægget
30 Omelet
31 Omelet med artiskok
31 Omelet med asparges
31 Omelet med biksemad
32 Omelet med brisler
33 Omelet med foie gras
32 Omelet med fuglelever
32 Omelet med krabbe
31 Omelet med krydderurter
32 Omelet med løg
31 Omelet med ost
32 Omelet med skinke eller flæsk
32 Omelet med snegle
31 Omelet med spinat
31 Omelet med svampe og persille
32 Omelet med trøfler og røget laks
116 Omelet surprise
119 Ostesoufflé
62 Ovnstegning
79 Perlehøne
15-25 Pocherede æg
16 Pocherede æg Florentine
23 Pocherede æg for milliardærer
24 Pocherede æg i rødvin
19 Pocherede æg i tomat med flæsk
16 Pocherede æg i østersgelé med friterede østers
23 Pocherede æg med branade de morue
21 Pocherede æg med brisler, æbler og Calvados
21 Pocherede æg med kalvenyre og sennepssmør
18 Pocherede æg med kalvetunge, trøfler, Madeira og kødglace
24 Pocherede æg med karrysovs
18 Pocherede æg med krebs, kantareller og krebse­cremesauce
21 Pocherede æg med letstuvede aspargeshoveder
25 Pocherede æg med paprikasauce og stegte pølser
25 Pocherede æg med rejer og sauce mousseline
19 Pocherede æg med risotto, hummer og rørhatte
20 Pocherede æg med røget laks og syre
21 Pocherede æg med smelt og agurkecreme
19 Pocherede æg med stegte saltsild og løgkompot
21 Pocherede æg med stuvede morkler
17 Pocherede æg med østers og muslinger
23 Pocherede æg Villeroi
63 Pochering/kogning
68 Poulard
70 Poulard i Macon
70 Poulard med kantareller og krebs
71 Poulard og østers
70 Poulard Rossini
86-87 Poussin
87 Poussin sprængt og pocheret i rosévin
97 Presset and
106 Profiterolles
45 Rillettes
43 Ristet foie gras
36 Roux
28 Røræg
88 Salmis af due
103 Sauce Allemande
104 Sauce Bearnaise
104 Sauce Hollandaise
25, 104 Sauce mousseline
103 Sauce Supreme
75 Sauteret kylling med letstuvede artiskokker
65 Sautering
121 Sneæg
14 Solæg
35-37 Soufflé
34 Souffleret omelet
26 Souffleret æg
27 Spejlæg
62 Spidstegning
37 Spinatsoufflé
99 Sprængt and printanniere
99 Sprængt gås printanniere
87 Sprængt poussin, med fjordrejer
90 Stegt due ærter francaise
71 Stegt kylling a la gamle dage
79 Stenhøne
62-67 Tilberedningsmetoder
51 Vagteltærte
17 Vagtelæg og østers sådan lidt a la Florentine
88 Vagtler
91 Vagtler i sarkofag
91 Vagtler med rejer
37 Varm skinkesoufflé
103 Velouté
114-115 Veloutésupper
103 Vindruevinaigresauce
119 Æblesoufflé
13789 Æg
14 Æg fra Lorraine
14-15 Æg i kokotte
34-35 Æggekage
14 Æggesalat
30 Æggestand
38 Østerssoufflé

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Brøndums fiskekogebog (1995)
Porcus sum - jeg et svin (1996)
Det flydende univers (1997)
Hu-hej, vilde dyr! (1999)
Hønen og ægget (2004)