Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
93 |
|
|
And |
|
95 |
|
|
And a l'Orange |
|
109 |
|
|
Andeconsommé med sukkersaltet bryst og solbær |
|
50 |
|
|
Andepostej |
|
53 |
|
|
Andepølser |
|
48 |
|
|
Ballotine |
|
104 |
|
|
Bearnaisesauce |
|
36 |
|
|
Bechamel (til soufflé) |
|
103 |
|
|
Bechamelsauce |
|
103 |
|
|
Bisque |
|
41579 |
|
|
Blødkogte æg |
|
63 |
|
|
Braisering |
|
112 |
|
|
Bønnesuppe med syltet gås |
|
40-55 |
|
|
Charcuterie, forretter og frokostretter |
|
46 |
|
|
Confit |
|
85 |
|
|
Coq au Vin |
|
103 |
|
|
Court bouillon |
|
121 |
|
|
Creme brûlée |
|
86 |
|
|
Dampet hanelår med kammuslinger |
|
70 |
|
|
Dampet Poulard Edvard d. 7. |
|
63 |
|
|
Dampning |
|
116-119 |
|
|
Dessertomeletter |
|
88 |
|
|
Due |
|
50 |
|
|
Due i gele |
|
90 |
|
|
Due i kokotte med fennikel og vanille |
|
50 |
|
|
Due i postej med æbler og foie gras |
|
50 |
|
|
Farseret hals |
|
101 |
|
|
Farseret kalkun |
|
45 |
|
|
Fjerkræmousse |
|
103 |
|
|
Flødebechamelsauce |
|
43 |
|
|
Foie gras mousse |
|
40 |
|
|
Foie gras terrin |
|
40-55 |
|
|
Forretter, frokostretter og charcuterie |
|
71 |
|
|
Forårskylling, stegt a la gamle dage |
|
40-55 |
|
|
Frokostretter, forretter og charcuterie |
|
38 |
|
|
Geddesoufflé med spinat a la creme (Florentine de Brochet) |
|
119 |
|
|
Grand Marnier soufflé |
|
20 |
|
|
Gratineret pocheret æg med skinke |
|
74 |
|
|
Grillet kylling med kammuslinger og Béarnaise |
|
65 |
|
|
Grillstegning |
|
102 |
|
|
Grundsauce, brun |
|
62 |
|
|
Grydestegning |
|
91 |
|
|
Grydestegte vagtler med vindruer og fløde |
|
99 |
|
|
Gås |
|
109 |
|
|
Gåseconsommé med sukkersaltet bryst og solbær |
|
83 |
|
|
Hane |
|
85 |
|
|
Hane i brunkål |
|
68 |
|
|
Hel poulard dampet i Riesling |
|
119 |
|
|
Hindbærsoufflé |
|
104 |
|
|
Hollandaisesauce |
|
38 |
|
|
Hummersoufflé |
|
79 |
|
|
Høne |
|
80 |
|
|
Høns i tarteletter |
|
102 |
|
|
Hønsebouillon |
|
108 |
|
|
Hønseconsommé med farserede pandekager |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé med farserede vinger |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé med farseret salat |
|
108 |
|
|
Hønseconsommé med farseret vagtel |
|
106 |
|
|
Hønseconsommé med hønsesouffléboller, julienne af hønsebryst og chiffonade af grøn salat |
|
108 |
|
|
Hønseconsommé med julienne af skinke og aspargeshoveder |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé med milde hvidløgsfed |
|
106 |
|
|
Hønseconsommé med profiterolles a la mousse de foie gras |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé med ris, rød peber og safran |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé med tomater og asparges |
|
108 |
|
|
Hønseconsommé med tre slags fars |
|
106 |
|
|
Hønseconsommé med trøffelæggestand, hønsebryst og Karl Johan |
|
107 |
|
|
Hønseconsommé Royale |
|
81 |
|
|
Hønsefrikassé |
|
81 |
|
|
Hønsegryde med karry, chili og kartofler |
|
80 |
|
|
Hønsekroketter |
|
55 |
|
|
Hønsesalat |
|
13 |
|
|
Hårdkogte æg |
|
66 |
|
|
Indbagning |
|
112 |
|
|
Indbagt suppe med trøfler og trøffelboller |
|
110 |
|
|
Indbagt vagtelsuppe |
|
110 |
|
|
Kalkunsuppe med hvide bønner og garniture |
|
111 |
|
|
Karrysuppe |
|
37 |
|
|
Kartoffelsoufflé |
|
93 |
|
|
Klassisk dansk and |
|
93 |
|
|
Klassisk dansk gås |
|
63 |
|
|
Kogning/pochering |
|
41944 |
|
|
Kogte æg |
|
62-63 |
|
|
Kokotte |
|
111 |
|
|
Kråsesuppe |
|
59-62 |
|
|
Kvalitet |
|
71 |
|
|
Kylling |
|
76 |
|
|
Kylling Diable |
|
71 |
|
|
Kylling Grand Mére |
|
72 |
|
|
Kylling med oliven |
|
77 |
|
|
Kylling med Sherry |
|
72 |
|
|
Kylling med svampe og risotto |
|
75 |
|
|
Kylling Souvarow |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med blåbær, enebær og gin |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med brombær og Cotes du Rhône |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med citronfileter, -skræl og sorte oliven |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med ferskner og Morgon |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med hindbær og framboise |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med kirsebær og groft knust sort peber, brun sky og kandis |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med melon og rosé |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med mirabeller og hasselnødder, mørkt øl |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med pærer, væde fra cider og Poire, rørsukker |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med rabarber og vanille |
|
77 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med radicchio |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med ribs og porter |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med skalotter, svampe, rosmarin, fløde og til allersidst Dijon, som ikke må koge |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med soja, honning, lime, chili og ingefær |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med solbær, creme de Cassis og sidebrød gratineret med Camembert |
|
78 |
|
|
Kyllingebryst glaceret med æbler, rørsukker, væde fra cider og Calvados |
|
74 |
|
|
Kyllingebryst med løgsoubise |
|
74 |
|
|
Kyllingebryst med trøffel- og Madeirasmør |
|
51 |
|
|
Kyllingeleverpostej |
|
76 |
|
|
Kyllingelår eller -vinger med chili og hvidløg |
|
58 |
|
|
Køkkenhygiejne |
|
113 |
|
|
Kørvelsuppe med pocherede æg |
|
95 |
|
|
Lakeret and med blommer i Armagnac |
|
114 |
|
|
Majssuppe med kylling og Bourbon |
|
121 |
|
|
Marengs |
|
38634 |
|
|
Mayonnaise |
|
104 |
|
|
Mornaysauce |
|
111 |
|
|
Mulligatawny |
|
26 |
|
|
Oksen og ægget |
|
30 |
|
|
Omelet |
|
31 |
|
|
Omelet med artiskok |
|
31 |
|
|
Omelet med asparges |
|
31 |
|
|
Omelet med biksemad |
|
32 |
|
|
Omelet med brisler |
|
33 |
|
|
Omelet med foie gras |
|
32 |
|
|
Omelet med fuglelever |
|
32 |
|
|
Omelet med krabbe |
|
31 |
|
|
Omelet med krydderurter |
|
32 |
|
|
Omelet med løg |
|
31 |
|
|
Omelet med ost |
|
32 |
|
|
Omelet med skinke eller flæsk |
|
32 |
|
|
Omelet med snegle |
|
31 |
|
|
Omelet med spinat |
|
31 |
|
|
Omelet med svampe og persille |
|
32 |
|
|
Omelet med trøfler og røget laks |
|
116 |
|
|
Omelet surprise |
|
119 |
|
|
Ostesoufflé |
|
62 |
|
|
Ovnstegning |
|
79 |
|
|
Perlehøne |
|
15-25 |
|
|
Pocherede æg |
|
16 |
|
|
Pocherede æg Florentine |
|
23 |
|
|
Pocherede æg for milliardærer |
|
24 |
|
|
Pocherede æg i rødvin |
|
19 |
|
|
Pocherede æg i tomat med flæsk |
|
16 |
|
|
Pocherede æg i østersgelé med friterede østers |
|
23 |
|
|
Pocherede æg med branade de morue |
|
21 |
|
|
Pocherede æg med brisler, æbler og Calvados |
|
21 |
|
|
Pocherede æg med kalvenyre og sennepssmør |
|
18 |
|
|
Pocherede æg med kalvetunge, trøfler, Madeira og kødglace |
|
24 |
|
|
Pocherede æg med karrysovs |
|
18 |
|
|
Pocherede æg med krebs, kantareller og krebsecremesauce |
|
21 |
|
|
Pocherede æg med letstuvede aspargeshoveder |
|
25 |
|
|
Pocherede æg med paprikasauce og stegte pølser |
|
25 |
|
|
Pocherede æg med rejer og sauce mousseline |
|
19 |
|
|
Pocherede æg med risotto, hummer og rørhatte |
|
20 |
|
|
Pocherede æg med røget laks og syre |
|
21 |
|
|
Pocherede æg med smelt og agurkecreme |
|
19 |
|
|
Pocherede æg med stegte saltsild og løgkompot |
|
21 |
|
|
Pocherede æg med stuvede morkler |
|
17 |
|
|
Pocherede æg med østers og muslinger |
|
23 |
|
|
Pocherede æg Villeroi |
|
63 |
|
|
Pochering/kogning |
|
68 |
|
|
Poulard |
|
70 |
|
|
Poulard i Macon |
|
70 |
|
|
Poulard med kantareller og krebs |
|
71 |
|
|
Poulard og østers |
|
70 |
|
|
Poulard Rossini |
|
86-87 |
|
|
Poussin |
|
87 |
|
|
Poussin sprængt og pocheret i rosévin |
|
97 |
|
|
Presset and |
|
106 |
|
|
Profiterolles |
|
45 |
|
|
Rillettes |
|
43 |
|
|
Ristet foie gras |
|
36 |
|
|
Roux |
|
28 |
|
|
Røræg |
|
88 |
|
|
Salmis af due |
|
103 |
|
|
Sauce Allemande |
|
104 |
|
|
Sauce Bearnaise |
|
104 |
|
|
Sauce Hollandaise |
|
25, 104 |
|
|
Sauce mousseline |
|
103 |
|
|
Sauce Supreme |
|
75 |
|
|
Sauteret kylling med letstuvede artiskokker |
|
65 |
|
|
Sautering |
|
121 |
|
|
Sneæg |
|
14 |
|
|
Solæg |
|
35-37 |
|
|
Soufflé |
|
34 |
|
|
Souffleret omelet |
|
26 |
|
|
Souffleret æg |
|
27 |
|
|
Spejlæg |
|
62 |
|
|
Spidstegning |
|
37 |
|
|
Spinatsoufflé |
|
99 |
|
|
Sprængt and printanniere |
|
99 |
|
|
Sprængt gås printanniere |
|
87 |
|
|
Sprængt poussin, med fjordrejer |
|
90 |
|
|
Stegt due ærter francaise |
|
71 |
|
|
Stegt kylling a la gamle dage |
|
79 |
|
|
Stenhøne |
|
62-67 |
|
|
Tilberedningsmetoder |
|
51 |
|
|
Vagteltærte |
|
17 |
|
|
Vagtelæg og østers sådan lidt a la Florentine |
|
88 |
|
|
Vagtler |
|
91 |
|
|
Vagtler i sarkofag |
|
91 |
|
|
Vagtler med rejer |
|
37 |
|
|
Varm skinkesoufflé |
|
103 |
|
|
Velouté |
|
114-115 |
|
|
Veloutésupper |
|
103 |
|
|
Vindruevinaigresauce |
|
119 |
|
|
Æblesoufflé |
|
13789 |
|
|
Æg |
|
14 |
|
|
Æg fra Lorraine |
|
14-15 |
|
|
Æg i kokotte |
|
34-35 |
|
|
Æggekage |
|
14 |
|
|
Æggesalat |
|
30 |
|
|
Æggestand |
|
38 |
|
|
Østerssoufflé |
|