Find opskrift

Det er bar' mad

Se Alle kogebøger


Forfatter   Oliver, Jamie
Originaltitel The Naked Chef
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1999
Oversættelse Susanne Staun
Forlag PP Forlag-Danmark
Udgivet 2004
Udgave 5
Illustrationer Jean Cazals
Sider 250
ISBN 87-7677-008-2
Bognummer 60
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
229 aioli
134, 139 angtidsstegte artiskokker, søde cherry tomater, timian og basilikum
136 artiskokhjerter
38 artiskokhjerter og bladsellerisalat med parmesan, citron og olivenolie
136 artiskokker
142 asparges
218 bagt chokoladetærte
198 bagt frugt
90 bagt rød mulle med oregano, citron og sort olivenkartoffelmos
88 bagt ørred med timian
144 bagte asparges med cherry-tomater, sorte oliven og basilikum
166 bagte voksbønner med porrer, parmesan og fløde
186 basilikum og olivenolie (tilbehør til brød)
34 blandet salat med stegte tomater
25 blandingsbouilloner (fusionssupper)
192 boller
193 boller med ristede hasselnødder og abrikos
158 borlotti-bønner med olivenolie og citronsaft
27 bouillon med dampede kammuslinger, rejer, venus-muslinger, nudler, sorte bønner, koriander og lime
25 bouilloner
145 braiseret kål med røget bacon og ærter
183 brød
184 brød, basisopskrift
230 brødsauce
230 brøndkarse
167 cannellini-bønner (hvide bønner) med urteeddike
234 chili- og fennikelsalsa
195 chili, tomat, oregano og pancetta (pizza)
218 chokolade bagt chokoladetærte
208 chokolade, appelsin og nøddebudding
209 chokoladebudding
220 chokoladetærte
182, 190 ciabatta
179 couscous
181 couscous-salat
19 cremet suppe med aubergine, cannellini-bønner (hvide bønner) og ricotta
143 dampede asparges med citron- og ansjossmør
207 dampede buddinger
179 dampet couscous med kommen- og fennikelfrø
124 dampet og stegt and med honning og østerssauce
43 dressing med ansjos og kapers
43 dressing med honning, fuldkornssennep og hvidløg
42 dressing med merian og balsamico
42 dressing med olivenolie og citronsaft
42 dressing med urter og rødvinseddike
220 enkel chokoladetærte
63 faglierini med smør, brunede kammuslinger, hvidvin, chili og persille
80 farfalle med artiskokker, parmesan, hvidløg og fløde
81 farfalle med brøndkarse og pesto med rucola
79 farfalle med hurtig tomatsauce
100 fisk i havsalt
224 fiskefond
109 flæskesteg med sprød svær
19 flødesuppe med aubergine, cannellini-bønner (hvide bønner) og ricotta
186 focaccia
207 fregnet fedtbudding
210 frugt med crumble (drys)
221 frugtfyldt mascarponetærte
98 fyldt, rullet og stegt sardin med pinjekerner og friske urter
144 grillet asparges med olivenolie og havsalt
26 grillet kylling med ingefær, kinesiske grøntsager og nudler i urtebouillon
236 grov relish med kokos, tomat, agurk og lime
129 grydestegt kanin med rosmarin, timian, salvie og citron
126 grydestegt perlehøne med salvie, bladselleri og blodappelsin
148 græskar
41 grøn salat
225 grøntsagsfond
154 grøntsagstempura
133 hakket kød
47-54 hjemmelavet pasta
72 hjemmelavet pasta til tortellini
148 hokkaidogræskar
160 humus
96 hurtig, marineret helstegt brasen med balsamico og sprød merian
182, 190 hyttebrød
222 hønsefond
209 ingefærbudding
137 istandgørelse af artiskokker
37 julesalat med ansjos- og kapersdressing
187 kartoffel og rosmarin (tilbehør til brød)
140 kartoffelmos
140 kartoffelmos med fløde
140 kartoffelmos med parmesan og trøffel
141 kartoffelmos med peberrod
140 kartoffelmos med smør
140 kartoffelmos med sort oliven
32 kartoffelsalat
226 klar bouillon
227 klaret smør
226 klaret suppe
105 kogning af hummer
142 kogt asparges med smelteost
130 kogt skinke med ærtemos
27 koriander og lime
12 krydderier
227 kryddersmør
193 kryddersquash i boller
74 kryddersquash, basilikum og ricotta tortellini med sprøde urter
148 krydderstegt squash eller græskar
116 krydrede langtidsstegte lammeskanker
180 krydret couscous
132 kødboller
97 laks bagt i fad med oliven, grønne bønner, ansjoser og tomater
190 lette brød
85 lynstegt torsk med persille, oregano, chili og lime
146 lynstegte kinesiske grøntsager med ingefær, østerssauce og soyasauce
187 løg som tilbehør til brød
212 mandeltærte
178 marinade til hummer, krabbe og rejer
178 marinade til krabbe
159 marinerede kikærter med chili, citron og persille
201 mascarponecreme
228 mayonnaise
16-18 minestrone
176 mynte asparges og ærte-risotto
231 myntesauce
111 nordafrikansk lam med chili, ingefær, kikærter og couscous
138 pandestegt artiskok med citron, timian og hvidløg
86 pandestegt torskefilet med persille, kapers og brunt smør
138 pandestegte artiskokker med citron, timian og hvidløg
84 pandestegte kammuslinger med sprød bacon og salvie, Puy-linser og grøn salat
54 pappardelle
58 pappardelle med søde porrer og mascarpone
55 pappardelle med tørrede karl johan-svampe, timian, tomat og mascarpone sauce
56 pappardelle med vilde svampe
141 parmesan- og trøffelkartoffelmos
53 peberpasta
141 peberrodskartoffelmos
232 pesto
194 pizza
104 plukfisk (Kedgeree)
205 praliné semi-freddo
162 puy linser braiseret med rosmarin og hvidløg
36 radise- og fennikelsalat
65 ravioli
68 ravioli med hjulkrone, brændenælder, merian og frisk ricottaost
71 ravioli med kartofler, brøndkarse og ost
70 ravioli med knuste hestebønner, mynte og ricotta
67 ravioli med prosciutto, soltørrede tomater, basilikum og mozzarella
169 risotto
172 risotto med borlotti-bønner, pancetta og rosmarin
176 risotto med kryddersquash, timian og mascarpone
174 risotto med svampe, hvidløg, timian og persille
170 risotto-basisopskrift
31 rodsalat
82 rokkevinger med prosciutto, radicchiosalat, kapers og citron
60 rødbede-tagliatelle med pesto, muslinger og hvidvin
53, 46 rødbedepasta
31 rødbedesalat med merian og balsamico dressing
40 salat med babyspinat, friske ærter og fetaost
41 salat med hestebønner, asparges, haricot verts og sennepsdressing
31 salat med merian- og balsamicodressing
233 salsa verde
32 salsa verde med kartoffelsalat
92 sankt petersfisk i stanniol med marinerede cherrytomater, sorte oliven og basilikum
128 sauce med grydestegt perlehøne
125 sauce med stegt and
110 sauce til svinekød
202-6 semi-freddo
206 semi-freddo med figner og honning
43 sennepsdressing
209 sirupsbudding
177 skaldyrsrisotto med fennikel og chili
182, 189 snoet brød
141 sort olivenkartoffelmos
64 sorte oliven
164 sortøjede bønner med spinat og balsamico
77 spinat tortellini med ricotta, sommerurter og parmesan
53 spinatpasta
212 sprødskorpet mørdej
120-122 stegt kylling
112 stegt lammekølle
114 stegt lammekølle med abrikos og timian
113 stegt lammekølle med ansjoser og rosmarin
114 stegt lammekølle med pancetta, salvie og rosmarin
114 stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
91 stegt rød mulle med oregano, citron og sort olivenkartoffelmos
94 stegt, skorpet tunkotelet med frisk koriander og basilikum
144 stegte asparges med cherry tomater, sorte oliven og basilikum
152 stegte rødløg med timian og smør
22 suppe med friske tomater og sød chilipeber, knust basilikum og olivenolie
20 suppe med kikærter og porrer
106 svinekoteletter med timian, citron og pesto
238 syltet chili
138, 239 syltet chilipeber
208 syltetøjsbudding
235 sød chili og pebersalsa
54 tagliatelle
159 tagliatelle med babycourgetter, citron og basilikum
60 tagliatelle med pesto, muslinger og hvidvin
63 tagliatelle med smør, brunede kammuslinger, hvidvin, chili og persille
62 tagliatelle med ærter, hestebønner, fløde og parmesan
54 taglierini
64 taglierini med pandestegt rød mulle, soltørrede tomater, chili, persille og sorte oliven
154 tempuradej til grøntsager
186 tilbehør til brød
194 tilbehør til pizza
157 tilberedning af bælgfrugter
178 tilberedning af hvid fisk
178 tilberedning af muslinger
98 tilberedning af sardiner
195 timianolie, artiskok og parmesan (tilbehør til pizza)
195 timianolie, hvidløg, artiskok og parmesan (tilbehør til pizza)
194 tomat, basilikum og mozzarella (tilbehør til pizza)
34 tomatsalat
73 tortellini med blandet ost og basilikum med frisk, klumpet tomatsauce
76 tortellini med myntecremede asparges, ricotta og aspargeshoveder
196, 206 turón nougat semi-freddo
216 tærte med citron og lime creme
53 urtepasta
11 urter
201 vaniljecreme
200 vaniljesukker
38 varm radicchiosalat, hjertesalat og Pancetta
122 velduftende kylling i grøn karry
165 voksbønner med marinerede tomater, chili og basilikum
231 æblesauce/mos
161 ærtemos
188 ølbrød

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
The Naked Chef (1999)
the return of the Naked Chef (2000)
Happy Days with the Naked Chef (2001)
jamie's kitchen (2002)
Det er bar' mad (2004)
Det er bare glade dage (2004)
Det er mere bar' mad (2004)
Middag med Jamie (2004)
Jamies Italien (2005)
Cook with Jamie (2006)