Find opskrift

Fisk

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kirk, Nikolaj
Forlag Politiken
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Christian Stæhr
Sider 432
ISSN 87-567-7159-2
Bognummer 117
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
20 aborre
23 aborre med kartofler, fennikel og muslinger i safranbouillon
24 aborre tilberedt som vest for Furesø
213 agurk
161 agurkeconsommé med laks og agurkestrimler
403 agurkepickles
24 ansjos-smør
25, 184, 320 ansjoser
61, 356 artiskokker
172 asiatisk lange med shiitakesvampe
38, 166, 280 asparges
363 aubergine
110 auberginekompot
158 bagt broccoli
29 bagt brosme med urtesalat i syrnet fløde
73 bagt havtaske med blæksprutte i chiliolie og kogte majs
120 bagt knurhane
148 bagt kulmule med urtecrumble og tomatsky
183, 184 bagt lyssej
183 bagt lyssej med glaseret agurk og muslingeskum
184 bagt lyssej med kartoffelkompot, ansjos og dild
224 bagt pighvar med timian og milde hvidløg
357, 363 bagt søtunge
357 bagt søtunge med gulerødder og dild
384 bagt torsk med flødekogte vinterporrer
71 basilikum
38 blegselleri
110 blomkåls- og korianderbouillon med hvilling og auberginekompot
73 blæksprutte
250 bongolands rødfisk med kassava rødder, chili og lime
338 braiserede bladbeder
123 braiserede grønne tomater, knurhane, soja og sesamolie
185 brandade af lyssej
110, 278 broccoli
27 brosme
49 bøftomater
38, 323 bønner
71 carpaccio af havtaske med friterede kapers og basilikum
203, 406 cashewnødder
322 champignoner
55, 250, 322 chili
73 chiliolie
264 citronbagt rødspætte
264 citronbagt rødspætte med selleri, grønkål og hasselnødder
82 citronbagte kartofler
55 citrongræs
235 citronmarineret rokke med spædt grønt og fetaost
305 citronsild med dildspidser
49 dampet gedde med dildsky og hårdt-stegte bøftomater med hvidløg
108 dampet hvilling med karry- og gulerodspuré
133 dampet kuller med rygeostemousseline, kørvel og friske rejer
359, 362 dampet søtunge
359 dampet søtunge med gulerødder og dildspidser
362 dampet søtunge med persillesmørsauce
382 dampet torsk med gule beder, raps, æbleeddike og peberrod
395 dashi-bouillon
31, 100, 184, 196, 200, 292, 357, 380, 381 dild
305, 359 dildspidser
203, 291, 312 estragon
23, 25, 88, 99, 226 fennikel
380 fennikelfrø
32 feta
404 fetadyp
235, 323 fetaost
196 fingermakreller
262 fisk og remoulade til onkel Svend
400 fiskefond
400 fiskefumet
35 fjæsing
38 fjæsing med bønner, kartofler og stegt flæsk
81 flødekogt blomkål
71 friterede kapers
71 friterede kapers
280 fyldt rødtunge med rejer og asparges
55 galanga
42 gedde
47 gedde-suppe
46 geddepaté med krebs og røget ål
47 geddesuppe med pankostegt rygkød
138 gedeost
303 glarmestersild
183, 362 glaseret agurk
345 glaseret og bagt stenbiderlever
383 glaseret porre
81 grapefilet
197 grapemarinerede asparges
30 gratineret brosme med persillesauté og sherryvinaigrette
144 gratineret kulmule
277 gratineret rødtunge med majs, snitbønner og ærter
336 gratineret slethvar
158 gravad laks med klassisk sennepsdressing
166 grillet laks med asparges og bearnaisesauce
197 grillet makrel med grapemarinerede asparges og løvstikke
200 grillet makrel med rødder, spinat og dild i syrnet fløde
215 grillet multe
213 grillet multe med mexicansk salsa af sorte bønner
39 grillet og marineret fjæsing med kapers, squash og æble-eddike
222 grydestegt pighvar med urtesmør
264, 294 grønkål
396 grønne urter
395 grønne ærter
86 grønt
58 grøntsager
402 grøntsags-fond
214, 263, 278, 292, 357 gulerødder
53 havkat
61 havkat med artiskokker og små tomater
62 havkat- og kalvefrikadeller
58 havkatkotelet med svampesauce og grøntsager i karry-citronolie
57 havkatsalat med røget spæk
74 havtaske i bacon med svampe og timiantoppe
69 havtaske med karljohanrisotto
70 havtaske med marvpanade og rødder i timiansky
68 havtaske, blomkålscouscous og olie med karry og kommen
70 havtaskesalat med mynte og knuste korianderfrø
82 heldig helleflynder med stuvet grønkål og citronbagte kartofler
79 helleflynder
82 helleflynder med rodfrugter, hønsesky og purløg
81 helleflynder stegt med rugmel, flødekogt blomkål og grapefilet
86 helleflyndergryde med grønt
24 helstegt aborre med varm kartoffelsalat og brunet ansjossmør
304 hjemmelavede spegesild
96 hornfisk med cremet selleri-salat, persille og sennep
49, 159, 363 hvidløg
249 hvidløgskartofler med rødfisk i persillesky
105 hvilling i pancetta med sellerikompot
110 hvilling med glaseret røget flæsk og broccoli
107 hvillingfrikadeller
402 hønse-fond
396 hårdstegt tun i anis med kikærter, majs og koriander
406 ingefær
246 jordskokkesuppe med rødfisk og timian
402 kalve-fond
39, 166, 187, 238, 266, 308 kapers
68, 265 karry
108 karry- og gulerods-puré
58 karry-citronolie
23, 38, 147, 238 kartofler
188, 396, 404 kikærter
404 kikærter og mandarinsalat med valnødder
398 klaret smør
158 klassisk sennepsdressing
113 knurhane
120 knurhane bagt med smør og timian
121 knurhane med sprøde salater i lun ostecreme med sennep
117 knurhane med svamperisotto
70 knuste korianderfrø
31 kogt brosme med rødder, peberrod og dild
100 kogt hornfisk og sellerisalat med tomat og dild
320 kogt skrubbe med smørsauce, ærter, tomat og ansjoser
50 kogte geddeboller i karry
73 kogte majs
304 kogte syltede sild
406 kokos-ris
68 kommen
72 kraftig fiskesuppe med havtaske, østers og purløg
46 krebs
311 krondildbagte sild
128 kuller
138 kuller i kål med gedeost og selleri
135 kuller i sprød butterdej og bitre salater i mormorfløde
137 kuller med skorzonerrødder, stjerneanis og kørvel
141 kulmule
145 kulmule med spidskål, peberrod og rødbeder
146 kulmule pakket i persille med kål og sennepssmørsauce
149 kulmuleroulade med stuvede skorzonerrødder, grape og persille
219 kyllinghachis
329 kærlighed
133, 137, 183, 187, 321, 356 kørvel
138, 146, 183, 219, 276, 329 kål
153 laks
160 laks i brøndkarseskum med grønne asparges
158 laks med mynte og bagt broccoli
161 laks og agurkestrimler
166 laksekrebinet med kapers og urtesabayonne
157 laksetatar af det røde dyr
170 lange
173 lange med spinat, pinjekerner og sursød sauce
405 linse-dhal med kartofler, tomat og spinat
59 lynstegt havkat i selskab af tomater, rødløg og mynte
159 lynstegt laks med risvin, peber og hvidløg
181 lyssej
183 lyssej i kål med gruyere og kørvel
187 lyssej med syltede asparges, kapers og kørvel
184 lyssej, rosenkål og peberrod
308, 348, 403 løg
277, 396 majs
312 majsmel
193 makrel
203 makrel med græskar, estragon og cashewnødder
404 mandarinsalat
266, 308 mandler
38 marineret fjæsing med asparges, rødløg og blegselleri
178 marineret lange med ovnbagte æbler, rosenkål og gulerods-råkost
221 marksvampe
70 marvpanade
403 mayonnaise
175 menigmands asiatiske fiskesuppe
215 mexicansk salsa
174, 224 milde hvidløg
403 mojo på mango, lime og mynte
208 multe
401 muslingebouillon
23, 214, 292 muslinger
163, 174 muslingeragout
174 muslingeragout med stegt lange og milde hvidløg
59, 70, 158, 177, 188 mynte
401 mørk fiskefond
105 nem fiskegryde med safran og purløg
68 olie
89 orangesauce
45 ovnbagt gedde med fennikel, gulerod og persille
329 ovnbagt skrubbe med kål, svampe og kærlighed
339 ovnbagt slethvar med karamelliserede rodfrugter og purløg
383 ovnbagt torsk med kartoffelsne og glaseret porre med granatæble
25 ovnstegt aborre med fennikel, tomat og ansjoser
105 pancetta
47 pankostegt rygkød
276 pappardelle med rødtunge og gremolata
327, 395 parmesan
147 peberfrugt
219 peberfrugtsky
31, 145, 184, 382 peberrod
96, 144, 146, 149, 163, 188, 238 persille
116 pesto
246 pickled rødfisk med stærke yoghurtris og sorte sennepsfrø
403 picklesagurker med sennepsfrø og løg
217 pighvar
226 pighvar med karamelliseret knoldselleri, rejer og fennikel
219 pighvar med kål og peberfrugtsky
219 pighvar og kylling hachis
98, 173 pinjekerner
238 pocheret rokke, kartofler og persille i koriandersauce
72, 82, 105, 339, 379 purløg
383 raps
226, 265, 280 rejer
199 rillette af røget makrel og soltørrede tomater
177 ristet lange med søde kartofler og tomat-chilikompot med mynte
289, 292, 294 ristet sandart
294 ristet sandart med grønkål, æbler og beurre blanc
289 ristet sandart med rødder og urter i muslingesky
379 ristet torskerogn på brød med sauce gribiche
159 risvin
82, 202, 253 rodfrugter
327 rodfrugtmos
230 rokke
238 rokke i brændt smør med kapers
236 rokke i fad med tomat og courgette
237 rokke med skovsyresauce og jordnøddeolie
236 rokkevingekrebinet med kørvelsabayonne
178, 184 rosenkål
81 rugmel
98 rygeost
133 rygeost-mousseline
120 rød knurhane i fad med blå kornblomst og brødkrumme
31, 70, 200, 289 rødder
244 rødfisk
38, 59 rødløg
266 rødløgschutney
260 rødspætte
265 rødspætte i ildfast fad med rejer, karry og stjerneanis
263 rødspætte med bladbeder og gulerod
266 rødspætte med citron, kapers, mandler og rødløgschutney
274 rødtunge
278 rødtunge med broccoli, gulerødder og havesyresauce
183 rødtunge med sauce gribiche
196, 199 røget makrel
196 røget makrel, dild og bagt kartoffelomelet
57 røget spæk
46 røget ål
105, 202 safran
23 safranbouillon
406 safranris
130 saltbagt kuller
147 saltbagt kulmule
188 saltbagt lyssej
147 saltet kulmule i fad med tomat, kartofler og peberfrugt
188 saltet lyssej i gryde med kikærter, mynte og persille
287 sandart
291 sandart med små løg, hestebønner og estragon
183, 379 sauce gribiche
380 sauce ravigote
30 sauté
138, 264 selleri
105 sellerikompot
96, 121, 312 sennep
144 sennepsgratineret kulmule med glaserede rødbeder og persille
123 sesamolie
30 sherryvinaigrette
164, 172 shiitakesvampe
299 sild
308 sild bagt i papir med svampe, løg, mandler og kapers
312 sild stegt i majsmel med sennep og estragon
196 sildemakreller
164 skindstegt laks med sommerkål og shiitakesvampe
213, 214 skindstegt multe
214 skindstegt multe med agurk og ærter
212 skindstegt multe med gulerødder og muslinger i dildsky
248 skindstegt rødfisk med glaserede rødder og aspargeskartofler
137 skorzonerrødder
317 skrubbe
321 skrubbe florentine
321 skrubbe i kokotte med smørristede asparges og kørvel
326 skrubbe i orlydej
327 skrubbe i rødvin med svampe, rodfrugtmos og parmesan
323 skrubbe med timian og salat på bønner, semitomater og fetaost
322 skrubbefileter med jordskokker, chili og champignoner
335 skummende slethvar- og jordskokkesuppe
332 slethvar
336 slethvar gratineret med svampemousseline
338 slethvar med braiseret bladselleri
406 smør
404 smørbønnepuré
321 smørristede asparges
320 smørsauce
89 smørstegt helleflynder med orangesauce
163 smørstegt laks, muslingeragout, tomat og persille
269 smørstegt rødspætte - en kongeret
380 små kartofler
221, 291 små løg
61 små tomater
123, 379 soja
88 sojamarineret helleflynder med fennikel
99, 199 soltørrede tomater
215 sorte bønner
246 sorte sennepsfrø
116 spaghetti
32, 173, 200, 363 spinat
39 squash
38 stegt flæsk
98, 99 stegt hornfisk
99 stegt hornfisk med fennikel, urter og soltørrede tomater
98 stegt hornfisk, rygeost og sukkersaltet spidskål med pinjekerner
116 stegt knurhane med spaghetti, svampe og pesto
174 stegt lange
221 stegt pighvar med små løg, marksvampe og timian
276 stegt rødtunge med kål, tomat og rygeostecreme med citronskal
312 stegt sild
396 stegt tun
342 stenbider
347 stenbiderrogn med karamelliserede æbler og syrnet fløde
137, 265 stjerneanis
149 stuvede skorzonerrødder
82 stuvet grønkål
55 stærk thaisuppe med havkat, galanga, chili og citrongræs
345 sugekoppen - kogt, stegt og paneret
98 sukkersaltet
74, 116, 308, 327, 329 svampe
336 svampe-mousseline
58 svampesauce
407 syltede krydderrødbeder
202 syltede rodfrugter
202 sylterier med rodfrugter, makrel og safran
253 syltet rødfisk med kanel, rodfrugter og timian
29, 200, 347, 348 syrnet fløde
177 søde kartofler
354 søtunge
363 søtunge bagt med spinat, hvidløg og aubergine
356 søtunge med artiskokker og kørvel
362 søtunge med glaseret agurk, dild og bagte cherrytomater
356 søtunge med macadamiacrust og mango-ingefærsmør
120, 221, 224, 246, 253, 323 timian
70 timiansky
74 timiantoppe
25,47, 59, 100, 163, 236, 276, 320 tomat
177 tomat-chili-kompot med mynte
371 torsk
379 torskerognstatar, soja og purløg
381 torskesuppe med skawrejer og dild
388 tun
395 tun i dashibouillon med grønne ærter
395 tuncarpaccio med rucola og parmesanost
396 tunfisketatar med vagtelæg og grønne urter
348 tykke blinis med røget stenbider, friske løg og syrnet fløde
32 tærte med brosme, spinat og feta
380 tørsaltet torsk med dild og fennikelfrø
99, 289 urter
29 urtesalat
404 valnødder
24 varm kartoffelsalat
404 varm peanut- og nudelsalat
380 varmrøget torskerogn med sauce ravigote og små kartofler med dild
404 yoghurt
246 yoghurtris
39, 382 æbleeddike
213, 277, 320 ærter
72 østers

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nikolajs Grønne Verden (1999)
Kirks vildt (2000)
Fisk (2000)
Kys maden (2002)
Kirk på Tour (2004)
Fisk (2005)
Grundkøkken (2008)