Find opskrift

Kirks vildt


Vildtopskrifter fra Nikolaj Kirks køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kirk, Nikolaj
Forlag Møntergården
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer Columbus Leth
Sider 179
ISBN 87-7901-103-9
Bognummer 29
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
48 Agerhøne i jordskokkefrikasse og estragonglaseret kål
50 Agerhøne med abrikos, hvedekorn og æbler
53 Agerhøne med porre og grov spinat i madeirasky med rosa peber
58 Agerhønehåndmad med tomater, tørret oliven, broccoli og løgmarmelade
92 And i grov sveske- og kartoffelkompot med grønkål og persille
95 And med persillerod, kartofler, dild og rosenkål
96 And med rosmaringrillede æbler, rosenkål og korender
98 Andeleverparfait med rødbedesalat
109 Andesuppe med kantareller
104 Bagte andelårskokotter med mandler og rosiner
11 Bardering
60 Braiserede agerhøns med kål og flæsk
133 Braiserede koteletter fra hjortehals med tomat, dild og løg serveret med kartoffel- og sellerikompot med peberrod
136 Braiseret bov fra dådyr med selleri, log og urtemos
26 Braiseret fasan med kål, rodfrugter og kanel
156 Ciabattabrød
156 Citronsennep
103 Confit af andelår
166 Dolce de Banana
139 Dådyrkoteletter med kikærter, marv og salvie
118 En tur med gåsen i Hongkong
20 Fasan i egen sky med syltede rodfrugter og kikærtekompot
23 Fasan i fad med kogte porrer og persilleglaserede hvide roer
24 Fasan med røget spæk, citronskal og rosmarin
32 Fasanbiksemad
30 Fasanbouillon med perlebyg
35 Fasanfad med løg, æbler og jordskokker
37 Fasanfrikadeller
38 Fasanpaté med senneps- og rødbedesalat
41 Fasanpølser
44 Fasanravioli med ricottaost og spinat i tomatsauce med olivenolie og parmesanost
117 Gas med spinat og citronsyltede æbler
84 Glaseret skovdue med rødkål, mandler og spæk. Hvide roer med dild og skalotteløg
121 Gravad gåsebryst
110 Gråand med honningskorzonerrødder og grønkåls- og æblesauté
142 Hare i gryde med mørk chokolade
145 Hareryg i røget spæk med tyttebær og savojkål med mandler
127 Hjortefilet med blomkål, hvide roer og mandler i græsk yoghurt
158 Honning- og balsamicobraiserede skorzonerrødder med sultanarosiner
101 Hyggesandwich med glaseret andelever, pancetta og gedeost
156 Julesalat med passionsfrugtsaft og rørsukker
161 Kastanier i flødekaramel
90 Kirks and a l'orange
15 Klaret smør
65 Kold agerhønesalat med druer, græskar, valnødder, milde hvidløg og drænet yoghurt
172 Krydderpocherede klementiner med kastanle-sukatis
165 Letfrossen chokolade-chiboust med syltede brombær
150 Lufttørret brystflæsk af vildsvin
63 Lun agerhønesalat med grøn chili, bønner og pastinak
15 Lys kalvefond
157 Mayonnaise
8 Modnet kød
14 Mørk Kalvefond
135 Ragout på hjort, gulerod, selleri, broccoli og dild
160 Rosmaringrillede juleæbler
158 Rødkål med mandler
157 Rødkålsbudding med vlnaigrekorender
29 Salat af kogt fasan og rå hvidkål med frisk merian
54 Sandwich med syltet agerhøne og auberginepuré
80 Skovdue braiseret med kål og ingefærsyltede rodfrugter
83 Skovdue med hestebønner og gratineret blomkål
86 Skovduebryster på små grønne muslingebønner med ristede svampe og perleløg
71 Skovsneppe med kartofler vendt i gedeost og persille
72 Skovsneppe med kastanje- og paspastinakpastllla
74 Skovsneppe med kompot af aspargeskartofler, grønkål og kalvemarv
69 Skovsneppe med parmesanost og hvidløgsflan. Grønkåls- og skorzonerrodssauté
77 Skovsneppesalmi med svampe og kastanier
107 Små stegte andepølser med kartofler, rødbeder og sennep
42 Små stegte fasanpølser med bønne-coleslaw
159 Små syltede agurker
175 Små søde kokoskys med chokolade på
57 Sprængt agerhøne med asparges, dild og fed sauce
31 Stegt fasan med rosenkål og dild
130 Stegt hjorteklump med braiserede rødbeder og persille
128 Stegt hjortekølle med bønner, kartofler og kørvel
159 Surdej
160 Syltede blommer med citronverbena
159 Syltede grønne tomater
112 Syltet gråand med grønkål og skorzonerrødder
149 Tørret vildsvinebacon med hummus på kikærter og rødbeder
11 Vildt godt kød
169 Æbleskiver med citron og vanille a la Balk-Moller
170 Æblesuppe med grape og mynte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nikolajs Grønne Verden (1999)
Kirks vildt (2000)
Fisk (2000)
Kys maden (2002)
Kirk på Tour (2004)
Fisk (2005)
Grundkøkken (2008)