Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
48 |
|
|
Agerhøne i jordskokkefrikasse og estragonglaseret kål |
|
50 |
|
|
Agerhøne med abrikos, hvedekorn og æbler |
|
53 |
|
|
Agerhøne med porre og grov spinat i madeirasky med rosa peber |
|
58 |
|
|
Agerhønehåndmad med tomater, tørret oliven, broccoli og løgmarmelade |
|
92 |
|
|
And i grov sveske- og kartoffelkompot med grønkål og persille |
|
95 |
|
|
And med persillerod, kartofler, dild og rosenkål |
|
96 |
|
|
And med rosmaringrillede æbler, rosenkål og korender |
|
98 |
|
|
Andeleverparfait med rødbedesalat |
|
109 |
|
|
Andesuppe med kantareller |
|
104 |
|
|
Bagte andelårskokotter med mandler og rosiner |
|
11 |
|
|
Bardering |
|
60 |
|
|
Braiserede agerhøns med kål og flæsk |
|
133 |
|
|
Braiserede koteletter fra hjortehals med tomat, dild og løg serveret med kartoffel- og sellerikompot med peberrod |
|
136 |
|
|
Braiseret bov fra dådyr med selleri, log og urtemos |
|
26 |
|
|
Braiseret fasan med kål, rodfrugter og kanel |
|
156 |
|
|
Ciabattabrød |
|
156 |
|
|
Citronsennep |
|
103 |
|
|
Confit af andelår |
|
166 |
|
|
Dolce de Banana |
|
139 |
|
|
Dådyrkoteletter med kikærter, marv og salvie |
|
118 |
|
|
En tur med gåsen i Hongkong |
|
20 |
|
|
Fasan i egen sky med syltede rodfrugter og kikærtekompot |
|
23 |
|
|
Fasan i fad med kogte porrer og persilleglaserede hvide roer |
|
24 |
|
|
Fasan med røget spæk, citronskal og rosmarin |
|
32 |
|
|
Fasanbiksemad |
|
30 |
|
|
Fasanbouillon med perlebyg |
|
35 |
|
|
Fasanfad med løg, æbler og jordskokker |
|
37 |
|
|
Fasanfrikadeller |
|
38 |
|
|
Fasanpaté med senneps- og rødbedesalat |
|
41 |
|
|
Fasanpølser |
|
44 |
|
|
Fasanravioli med ricottaost og spinat i tomatsauce med olivenolie og parmesanost |
|
117 |
|
|
Gas med spinat og citronsyltede æbler |
|
84 |
|
|
Glaseret skovdue med rødkål, mandler og spæk. Hvide roer med dild og skalotteløg |
|
121 |
|
|
Gravad gåsebryst |
|
110 |
|
|
Gråand med honningskorzonerrødder og grønkåls- og æblesauté |
|
142 |
|
|
Hare i gryde med mørk chokolade |
|
145 |
|
|
Hareryg i røget spæk med tyttebær og savojkål med mandler |
|
127 |
|
|
Hjortefilet med blomkål, hvide roer og mandler i græsk yoghurt |
|
158 |
|
|
Honning- og balsamicobraiserede skorzonerrødder med sultanarosiner |
|
101 |
|
|
Hyggesandwich med glaseret andelever, pancetta og gedeost |
|
156 |
|
|
Julesalat med passionsfrugtsaft og rørsukker |
|
161 |
|
|
Kastanier i flødekaramel |
|
90 |
|
|
Kirks and a l'orange |
|
15 |
|
|
Klaret smør |
|
65 |
|
|
Kold agerhønesalat med druer, græskar, valnødder, milde hvidløg og drænet yoghurt |
|
172 |
|
|
Krydderpocherede klementiner med kastanle-sukatis |
|
165 |
|
|
Letfrossen chokolade-chiboust med syltede brombær |
|
150 |
|
|
Lufttørret brystflæsk af vildsvin |
|
63 |
|
|
Lun agerhønesalat med grøn chili, bønner og pastinak |
|
15 |
|
|
Lys kalvefond |
|
157 |
|
|
Mayonnaise |
|
8 |
|
|
Modnet kød |
|
14 |
|
|
Mørk Kalvefond |
|
135 |
|
|
Ragout på hjort, gulerod, selleri, broccoli og dild |
|
160 |
|
|
Rosmaringrillede juleæbler |
|
158 |
|
|
Rødkål med mandler |
|
157 |
|
|
Rødkålsbudding med vlnaigrekorender |
|
29 |
|
|
Salat af kogt fasan og rå hvidkål med frisk merian |
|
54 |
|
|
Sandwich med syltet agerhøne og auberginepuré |
|
80 |
|
|
Skovdue braiseret med kål og ingefærsyltede rodfrugter |
|
83 |
|
|
Skovdue med hestebønner og gratineret blomkål |
|
86 |
|
|
Skovduebryster på små grønne muslingebønner med ristede svampe og perleløg |
|
71 |
|
|
Skovsneppe med kartofler vendt i gedeost og persille |
|
72 |
|
|
Skovsneppe med kastanje- og paspastinakpastllla |
|
74 |
|
|
Skovsneppe med kompot af aspargeskartofler, grønkål og kalvemarv |
|
69 |
|
|
Skovsneppe med parmesanost og hvidløgsflan. Grønkåls- og skorzonerrodssauté |
|
77 |
|
|
Skovsneppesalmi med svampe og kastanier |
|
107 |
|
|
Små stegte andepølser med kartofler, rødbeder og sennep |
|
42 |
|
|
Små stegte fasanpølser med bønne-coleslaw |
|
159 |
|
|
Små syltede agurker |
|
175 |
|
|
Små søde kokoskys med chokolade på |
|
57 |
|
|
Sprængt agerhøne med asparges, dild og fed sauce |
|
31 |
|
|
Stegt fasan med rosenkål og dild |
|
130 |
|
|
Stegt hjorteklump med braiserede rødbeder og persille |
|
128 |
|
|
Stegt hjortekølle med bønner, kartofler og kørvel |
|
159 |
|
|
Surdej |
|
160 |
|
|
Syltede blommer med citronverbena |
|
159 |
|
|
Syltede grønne tomater |
|
112 |
|
|
Syltet gråand med grønkål og skorzonerrødder |
|
149 |
|
|
Tørret vildsvinebacon med hummus på kikærter og rødbeder |
|
11 |
|
|
Vildt godt kød |
|
169 |
|
|
Æbleskiver med citron og vanille a la Balk-Moller |
|
170 |
|
|
Æblesuppe med grape og mynte |
|