Find opskrift

Fisk


Fiskeopskrifter fra Restaurant Olsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kirk, Nikolaj
Forlag Møntergården
Udgivet 2000
Udgave 2
Illustrationer Columbus Leth
Sider 132
ISBN 87-7901-135-7
Bognummer 30
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
21 Aborre
121 Afklaret smør
117 Agurkerelish
120 Attamole
73 Bagt havkat med coleslaw og garganelli i kold agurkesalat
106 Bagt hvilling med krydderurtesmør, hertil kartoffelpuré og hønseglace med timian og safran
109 Bagt kuller og kartoffelpuré med vinkål i bacon - hertil beurre blanc
42 Bagt løgterrine med tørrede tomater og kammuslinger, hertil persillepuré og frisé
116 Balsamico-glace
117 Barigoule sauce
124 Basilikum
120 Basilikumolie
14 Bløddyr
25 Blåmusling
124 Bredbladet persille
120 Bukkehorns/karryolie
118 Champagnesauce
118 Cherrytomatcoulis
120 Chiliolie
125 Citrongræs
83 Dampet rødfisk på rodfrugtehash à la Manhattan, hertil tortellini fyldt med risotto i sauce 'barigoule'
36 Dampet torsk med syltet tomat og bagt cherrytomat
124 Dild
88 Escalope af nordsølaks serveret med gedeosteravioli, cherrytomatcoulis, agurkerelish og niçoise oliventapenade
114 Fiskefond
18 Fjæsing
15 Frisk fisk
124 Friske korianderblade
127 Fritering
105 Grillet havtaske marineret i palmesukker og sesam, hertil majsrisotto og revne gulerødder i bukkehornsolie
37 Gulerodsfrikadelle med hummercreme og strimler af romainesalat
21, 99 Gulfinnet tun
99 Gulfinnet tun i krydderurtecrust sat på kartoffelecrasées, hertil niçoise-grøntsager i persillesmørsauce
45 Gulfinnet tunkroket sat på tomatcoulis - hertil ylette og basilikumolie
18 Havkat
19 Havtaske
76 Havtaskekæber gnedet i cayenne og safran - hertil syltede tomater i bukkehorns/karry-olie
17 Helleflynder
24 Hummer
115 Hummerfond
50 Hummerhybrid på papayaponzu. Ren N.Y. Nobu
123 Hvidløgsconfit
16 Hvilling
56 Hvillingetatar i bagt aubergine - samt rødbedespaghetti og timianstegte æbler
114 Hønsefond
123 Hønsemousse
25 Jomfruhummer
123 Jordskokkepuré
125 Kaffir limeblad
115 Kalvefond
24 Kammusling
53 Karamelliserede kammuslinger garneret på græskarrisotto og maskeret med champagne-cappuccino
122 Kartoffelpuré
122 Kartoffelrösti
20 Knurhane, grå
20 Knurhane, rød
16 Kuller
17 Kulmule
60 Kulmule bagt med røget peberfrugt og serveret med lun feldsalat og makaroni i citronolie
95 Kulmule, stegt på kartoffelskæl, serveret på spinatsaucé i hønse-purløgsglace, hertil rosmarinstegte perleløg
129 Køkkensprog
125 Kørvel
20 Laks
125 Laurbær
102 Mixet grill
125 Muskatnød
116 Muslingebouillon
123 Niçoise oliven tapenade
46 Pacific fjæsing serveret med mozzarella/tomatsalat cylinder - hertil muslinge-citronbouillon og basilikumpésto
69 Pandestegt rødspætte serveret med smørsauce og glaserede agurker
121 Pastadej naturel
122 Persillepuré
119 Pestosauce
17 Pighvar
36 Rimet torsk med råkostsalat og gulerodsfrit. Hertil citronolie
122 Risotto-base
32 Ristede eller grillede skaw-rejer med 'vild i mosenø kartoffelsalat
92 Ristet knurhane med asparges og kartoffelputé i porrebånd, hertil salsa verde
124 Rosmarin
119 Rød peberfrugtcoulis
20 Rødfisk
18 Rødspætte
21 Sandart
122 Sauer smør
119 Sennepsemulsion
14 Skaldyr
24 Skaw-rejer
70 Skindstegt pighvar med to gange auberginer og linser i rødvinsbisque
84 Skindstegt sandart på sauté af tre slags løg med morkler lagt i vanillesky
36 Skindstegt torsk på rösti med rødbedecoulis og chips
19 Slethvar
59 Slethvar på charter i Hong Kong
19 Smelt
79 Smelt så det smælder med to slags bønner
121 Syltede kryddertomater
26 Taskekrabbe
39 Taskekrabsuppe med dampet aborre-rullet med grønkål og sprødt net
123 Tempuradej
64 Terrine af sort hummer og ristede kammuslinger der er sat i hønsegelé med ristede svampe - hertil fromage blanc og friske krydderurter i hummervinaigrette
26 Tiarmet loligo blæksprutte
125 Timian
120 Tomatolie
16 Torsk
36 Torske-appedinger
37 Torsketatar med blinis og fromage blanc
125 Vanille
91 Vesterhavstorskemiroton med basilikumrisotto og pocherede østers
24 Østers

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nikolajs Grønne Verden (1999)
Kirks vildt (2000)
Fisk (2000)
Kys maden (2002)
Kirk på Tour (2004)
Fisk (2005)
Grundkøkken (2008)