|
Forfatter |
|
Kirk, Nikolaj |
Forlag |
|
EventForce A/S |
Udgivet |
|
2004 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Tino Thorsøe |
Sider |
|
44 |
Bognummer |
|
37 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
28 |
|
|
Bassos lille kylling |
|
43 |
|
|
Bjergsalat med pinjekerner, mozzarella og vandmelon |
|
4 |
|
|
Butterfly-kylling med spidskålsalat |
|
15 |
|
|
Cous-cous med stærke pølser, karry og oliven |
|
38 |
|
|
Den prikkede Virenque |
|
10 |
|
|
En Armstrong-burger |
|
34 |
|
|
Enkeltstartshåndmad |
|
9 |
|
|
Gris i kokos og høj hjelm |
|
12 |
|
|
Hønsesalat, nu også til dame-gearet! |
|
25 |
|
|
Karamelliseret fersken |
|
40 |
|
|
Kylling i gryde med tomat og løg |
|
16 |
|
|
Marineret mørksej med hyggelige ting af tomat og courgette |
|
22 |
|
|
Mayo og alle rejerne |
|
6 |
|
|
Nudelsuppe med broccoli |
|
27 |
|
|
Osteomelet med tomat og agurk |
|
20 |
|
|
Pastasalat med ostecreme |
|
37 |
|
|
Rejer med feta, agurk og citron |
|
33 |
|
|
Røget laks med varm kartoffelsalat, persille og sennep |
|
31 |
|
|
Skindstegt sandart med romainesalat, parmesan og ansjoser |
|
19 |
|
|
Ulrichs bratwurst |
|
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
|