Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
32 |
|
|
Afklaret smør |
|
151 |
|
|
Appelsinsorbet |
|
76 |
|
|
Bagt aubergine med salater og parmesan-dild-frøflager |
|
113 |
|
|
Bagt tomat med pastinak, citron og timian |
|
112 |
|
|
Bagte tomater med havsalt og stegt selleri |
|
160 |
|
|
Bananterrin med kanelstegte pandekager og vanilleflødeskum |
|
151 |
|
|
Blodappelsinsorbet |
|
42 |
|
|
Blomkålsbisque med trøffelolie, milde stegte hvidløg og croutoner |
|
81 |
|
|
Cassoulet på grønne ærter og sortøjede bønner |
|
162 |
|
|
Chokolademousse med passionsfrugtcoulis og tuiles |
|
153 |
|
|
Chokoladesorbet |
|
148 |
|
|
Citron bavaroise med hvid chokolade |
|
147 |
|
|
Citron creme brûlée med rå pæresalat og brødbudding |
|
134 |
|
|
Citronarabike, syltede |
|
151 |
|
|
Citronsorbet |
|
137 |
|
|
Cltrusfrugtcarpaccio |
|
45 |
|
|
Cremet fennikelsuppe med dild og tørret oliven |
|
140 |
|
|
Cruditéer af blomkålsstok, rødbeder og fennikel |
|
124 |
|
|
Flødekogt vinterporre med ristede kartofler |
|
26 |
|
|
Focacciabrød |
|
60 |
|
|
Glaserede jordskokker med safran-æblepure |
|
94 |
|
|
Glaseret spidskål med æbler og dild |
|
100 |
|
|
Gratinerede skorzonerrødder med estragon og savojkål |
|
110 |
|
|
Grov auberginepure med karamelliserede skalotteløg |
|
46 |
|
|
Grov persillesuppe med hvidløgscroutoner |
|
27 |
|
|
Grunddej, hurtig |
|
26 |
|
|
Grunddej, koldhævet |
|
105 |
|
|
Græskar tarte tatin med rå æblesalat og kerner |
|
63 |
|
|
Grønne asparges med indbagt limesmør |
|
33 |
|
|
Grøntsagsboulllon |
|
130 |
|
|
Gulerodssalat med kommen og dild |
|
67 |
|
|
Hvide asparges gravede eller tørsaltede, med syrnet fløde |
|
62 |
|
|
Hvide asparges med rosa grapesirup |
|
154 |
|
|
Jordbærsuppe med gewurztraminergranite |
|
97 |
|
|
Jordskokkeblanquette med dild og vinaigreglaserede løg |
|
58 |
|
|
Jordskokker bagt i papir med æbler og timian |
|
159 |
|
|
Karamelliseret æbletærte med nougatine og pure med revet citronskal |
|
123 |
|
|
Kartoffelravioli med porre a'la greque samt dildfrø i bouillon |
|
120 |
|
|
Kartofler, svampe og oliven bagt i knækdej |
|
118 |
|
|
Kartoflerpure med tomme de savoie og olivensmør |
|
38 |
|
|
Kirks orange fugl |
|
38 |
|
|
Kirks speed ball nr.1 |
|
27 |
|
|
Knækdej |
|
65 |
|
|
Kogte hvide asparges med sauce griblche |
|
44 |
|
|
Løgsuppe med rosmarin og Sankt Klemens toast |
|
80 |
|
|
Nye kartofler med brændenældesmør |
|
121 |
|
|
Pandekager gratinerede, med castelmanjospinat |
|
57 |
|
|
Pastinakker stegte, med hasselnødde-trøffel pesto |
|
138 |
|
|
Pastinaksalat syltet i lime og honning med koriander |
|
106 |
|
|
Persillerødder med kastanjer, persille og hvidløg |
|
49 |
|
|
Persillesuppe, bredbladet |
|
155 |
|
|
Rabarbermousse med seje makroner |
|
76 |
|
|
Ragout på stegte timianæbler og bagte tomater med parmesanchips |
|
71 |
|
|
Risotto med syltede svampe og friteret kruspersille |
|
69 |
|
|
Rosenkålskompot med kogte mandler, salat af kronblade og kørvel |
|
56 |
|
|
Rødbeder - bagte vendt med blå kornblomst |
|
103 |
|
|
Rødvinsbraiserede skorzonerrødder med valnødder og rosmarin |
|
59 |
|
|
Safrankogte rodfrugter med syrnet fløde |
|
84 |
|
|
Saltet spidskål med dild og knækbrød med svampe |
|
87 |
|
|
Sandwich på trøffel-explourateur med bagte tomater og ketchup |
|
27 |
|
|
Sandwichbrød |
|
114 |
|
|
Sellerifritter med cherrytomater og gribiche |
|
114 |
|
|
Sellerigratin med persille i lun, frisk gedeost |
|
157 |
|
|
Skiver af banan med hvid chokolade og chips |
|
151 |
|
|
Sorbeter Appelsinsorbet |
|
95 |
|
|
Spidskål med estragon og sabayonne på fynsk rygeost |
|
82 |
|
|
Spidskål med yoghurt-mynte og solsikkekerner |
|
98 |
|
|
Stegt hvidkål med bagte jordskokker og skum |
|
109 |
|
|
Stegte persillerødder i foulie-lage |
|
133 |
|
|
Syltede gulerødder |
|
79 |
|
|
Syltet porre med gewurztrarnineraspic og trøffelskum |
|
153 |
|
|
Sødmælksorbet |
|
107 |
|
|
Tarte tatin på skalotteløg og skorzonerrødder |
|
156 |
|
|
Tiramisu |
|
138 |
|
|
Tomat-olivenbrød med hvidløg og basilikum |
|
39 |
|
|
Tomatiseret københavnersnaps |
|
72 |
|
|
Tomattatar med basilikumolie og sprøde kartofler |
|
70 |
|
|
Varm rosenkål med citronsyltede maj roer og skrabet peberrod |
|
85 |
|
|
Varm salat på grønkål og citron med ristede skorzonerrødder |
|
117 |
|
|
Æble-selleristrudel med bagte skalotteløg, morkler og rosiner í vinaigre |
|