Find opskrift

Kys maden


Dage i Nikolaj Kirks køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kirk, Nikolaj
Forlag L & R Fakta
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Columbus Leth
Sider 149
ISBN 87-614-0266-4
Bognummer 27
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
12 Abrikoser
141 Afklaret smør
30 Agurk
91 Almindelig kærnemælkskoldskål
126 Ananas-majskage
112 Anismousse med jordbærgele
116 Appelsin
15, 25, 27 Asparges
27 asparges og fjordrejer, Lun salat af
23 Blæksprutter
57 Braiseret hane med persillerødder og peberrod
104 Brombær-kardemommesuppe med æbler
84 Brun farin
25, 28, 29 Brændenælde
29, 38, 48, 58 Bønner
120 Champagne
112, 134 Chokolade
112 Chokolade-orangemousse
26, 91, 97, 102, 105, 116, 123 Citrusfrugt
23 Courgette
19 Dampede muslinger
23 Dampet rødfisk med citronsmør-porre
84 Demerara-sukker
30 Druer
26 Fennikel
28 Feta
140 Fiskefond
72 Fjerkræspølser med valnødder
83 Flormelis
136 Frozen jordbærterrine
23 Fyldte blæksprutter med peber og courgette
24 Gazpachosuppe med muslinger
26,91,123 Grape
91 Grape-kærnemælkskoldskål
123 Grape-pære-sorbet
25 Gravad laks med aspargeskartofler og brændenældeflødesauce
72 Gremolata
25 Grillet asparges med brødkrumme og pocherede østers
26 Grillet hellefisk og fennikel med grape-løvstikkedrys
30 Græsk yoghurt
140 Grøntsagsfond
34, 51, 65 Gulerødder
57, 72 Hane
71 Hanelår lavet som 'osso buco'
37, 104 Hasselnødder
16, 28, 38 Havtaske
16 Havtaske med røget spæk
26 Hellefisk
28 Hestebønner
130 Hindbærtærte med drænet tykmælk
27 Hvalspæk
98, 101, 104, 108, 113 Hvidvin
58 Hytteost
141 Hønsefond
127 Ingefær
119 Is med Muscovadosukker og sesamfrø
26 Jomfruhummer
26 Jomfruhummersuppe med ristede haler
104, 112, 120, 135 Jordbær
120 Jordbær-vin-sorbet
104 Jordbærsuppe med bid i
58 Kalvebrissel
140 Kalvefond
84 Kandis
113 Kanel
112 Kanelmousse med rabarbergelé
55 Kaninterrine med rødbedesalat og valnøddesauce
48 Karrystegt svinemørbrad med bønner og chili
98 Kiwisuppe
97 Klar kokossuppe med mynte
56 Kogt perlehøne med couscous og peberfrugt
97, 102 Kokos
102 Kokos- og sødmælkssuppe med citrusgranulat
101 Kold rabarbersuppedrik med varmt vinskum
15 Kold østers-asparges-suppe med yoghurt
42 Krondildssaltet torsk
26 Kuller
26 Kuller i østersbouillon
12 Kulmule med aromatiske krydderier og mos
135 Kvan
91 Kærnemælk
91 Kærnemælks-rørsukker-is
134 Lakridskiks med chokolade-lakrids-mousse
135 Lakridsskum
59, 62, 65, 66 Lam
66 Lammehjerte, stegt i gryde, med marrokansk tilberedt spidskål
59 Lammekebab med syltede svampe
59 Lammeterrine
116 Lime
26, 51 Løvstikke
113 Madeira
27, 30 Makrel
30 makrel, Stegt, med agurk, mandler og græsk yoghurt
27 Makrelpaté
30, 104, 126 Mandler
27 Mattak - hvalspæk - med melon og lime
84 Melasse
83 Melis
116 Mojitu - Cubadrik - her som is
101, 116, 120 Mousserende vin
116 Mousserende vinsorbet - med champagne, crémant eller cava
29 Multe
29 multe, Ristet, med frossent brændenældesmør og tre forskellige slags bønner
85, 119 Muscovado-sukker
104 Muskatnøddesuppe
28 Muslinge- og brændenældesuppe
19, 24, 28, 29, 41 Muslinger
41 Muslingesalat med saltet gazpacho
97, 116, 123 Mynte
89 Mælk
104 Nøddesuppe
58 okse, Tørret med bønner i hytteost
52, 58 Oksekød
52 Oksesteak med glaserede forårsløg
38 Pandestegt havtaske med hestebønner og feta
111, 116, 129 Passionsfrugt
129 Passionsfrugt-mazarinkage med flødeskum
111 Passionsfrugtmousse med gelé
116 Passionsfrugtsorbet med kerner
23, 56 Peberfrugt
57 Peberrod
56, 57 Perlehøne
83 Perlesukker
72 Persille
29, 57 Persillerod
108 Pistaciemousse
108, 117 Pistacienød
34 Pocheret skærising med dildglaserede gulerødder
23, 30 Porre
117 Praliner-is
117 Pralinermasse
91, 101, 113, 126, 135 Rabarber
91 Rabarber-kærnemælks-is
126 Rabarbertærte med mandler og marengs
65 Ragout på lammebov, gulerødder og brøndkarse
62 Ragout på lammenyre, sennep og springløg
58 Ramsløg
27 Rejer
117 Rigtig hjemmelavet pistacieis
37 Ristede kammuslinger med råkost af rødbeder med hasselnødder
28 Ristet havtaske med røget bacon og stærke bønner
56 Rullesteg på perlehønelår med bouillonkartofler
37, 55 Rødbede
23, 30 Rødfisk
29 Rødspætte med persillerødder og muslinger
38 Røget bacon
83, 116 Rørsukker
84 Sirup, lys og mørk
51 Sommerflæskesteg med gulerødder og løvstikke
57 Sprængt perlehøne med urter
135 Sprød rabarbersalat med kvan
58 Sprødstegt kalvebrissel med salat af ramsløg
30 Stegt rødfisk med braiseret porre, grønne druer og valnødder
105 Stikkelsbærsuppe
81 Sukker
84 Sukkerknalder
59 Svampe
105 Svensk byggryn-citronlimonade
127, 130 Tykmælk
113 Valnøddemousse
30, 55, 71, 113 Valnødder
104, 127 Æble
127 Æblekage med ingefærtykmælk
15, 25, 26 Østers

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Nikolajs Grønne Verden (1999)
Kirks vildt (2000)
Fisk (2000)
Kys maden (2002)
Kirk på Tour (2004)
Fisk (2005)
Grundkøkken (2008)