Find opskrift

Svinekød fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1984
Udgave 0
Illustrationer
Sider 62
ISBN 87-7512-164-6
Bognummer 170
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
20 Amerikanske revelsben
10 Bondegryde, fransk
6 Bov i gryde
6 Bov med grønsager
8 Bovblade i appelsinsauce
8 Bovblade i krydderurtesauce
8 Bovblade, foliestegte
16 Brunkål med flæsk
16 Brændende kærlighed
18 Bønnegryde med flæsk
45 Champignonschnitzler
21 Chilikrydrede revelsben
60 Chop suey
14 Citronflæsk med tomatsauce
34 Dresden koteletter
14 Flæsk, citron med tomatsauce
14 Flæsk, karry
16 Flæsk, med brunkål
12 Flæsk, stegt med persillesauce
16 Flæsk, æble-selleri
18 Flæskefad, m.porrer
60 Flæskeroulader
24 Flæskesteg med sprød svær
32 Flæskesteg, krydret
16 Flæskeæggekage
8 Foliestegte bovblade
38 Forårskoteletter
10 Fransk bondegryde
10 Fransk sylte
13 Fyldt ribbensteg
54 Gravad mørbrad
38 Grillkoteletter
28 Grillspid
53 Grillstegt mørbrad
48 Grillstegte vikingsteaks
58 Gryde, selleri
42 Grydesteg i fyldig sauce
42 Grydesteg i tomatpeberrod
43 Grydesteg, rødvinsmarineret
22 Grydestegte spareribs
14 Gule ærter
54 Indbagt mørbrad
10 Jydesteg, krydret
28 Jægerens nakkefilet
48 Jægerfugle
14 Karryflæsk
56 Karrygryde
54 Kold fyldt mørbrad
38 Koteletter i fad
34 Koteletter i løgpuré
34 Koteletter, Dresden
38 Koteletter, forår
38 Koteletter, grill
36 Koteletter, marinerede svine
38 Koteletter, pan.senneps
35 Koteletter, rosmarin
36 Koteletter, skinke
7 Krydderurtesteg
32 Krydret flæskesteg
10 Krydret Jydesteg
62 Kødpie
22 Marinerede spareribs
36 Marinerede svinekoteletter
28 Marineret grillstegt nakkefilet
50 Mørbrad i druesauce
50 Mørbrad i rødvinssauce
50 Mørbrad orange
52 Mørbrad på spinatbund
54 Mørbrad, gravad
53 Mørbrad, grillstegt
54 Mørbrad, indbagt
54 Mørbrad, kold fyldt
52 Mørbrad, ungarsk
52 Mørbradgryde
26 Nakkefilet i frugtsauce
26 Nakkefilet m. krydderurter
28 Nakkefilet, grillstegt marineret
28 Nakkefilet, jægerens
24 Nakkefilet, olivenfyldt
26 Nakkekam stegt som vildt
24 Olivenfyldt nakkefilet
38 Panerede sennepskoteletter
56 Paprikagryde, ungarsk
44 Paprikaschnitzler
62 Pie, kød
22 Polynesiske revelsben
18 Porre-flæskefad
62 Postej, ødegaards
20 Revelsben med barbecuesauce
20 Revelsben, amerikanske
21 Revelsben, chilikrydrede
22 Revelsben, polynesiske
22 Ribben, stegte
12 Ribbensteg med sprød svær
13 Ribbensteg, fyldt
35 Rosmarinkoteletter
18 Rullepølse
43 Rødvinsmarineret grydesteg
45 Schnitzler, champignon
44 Schnitzler, paprika
46 Schnitzler, sesam med grønsager
46 Schnitzler, skinke med hvid løgsost
46 Schnitzler, skinke med sennepssauce
48 Schnitzler, skinke sherrymar.
44 Schnitzler, skinke-basilikumsauce
58 Sellerigryde
32 Sennepskam med porrer
46 Sesamschnitzler med grønsager
48 Sherrymar. skinkeschnitzler
48 Skinke Cordon Bleu
42 Skinke, svensk
36 Skinkekoteletter
44 Skinkeschnitz.i basilikumsauce
46 Skinkeschnitzler i sennepssauce
46 Skinkeschnitzler m.hvidløgsost
40 Skinkesteg med oliven
40 Skinkesteg på kartoffelbund
58 Sommergryde
32 Sommerkam
22 Spareribs, grydestegte
22 Spareribs, marinerede
30 Sprængt svinekam
48 Steaks, viking grillstegte
12 Stegt flæsk med persillesauce
22 Stegte ribben
56 Stærk tomatgryde
42 Svensk skinke
58 Svine-grønsagsgryde
30 Svinekam i oste-valnøddesauce
30 Svinekam med grøn sauce
30 Svinekam, sprængt
36 Svinekoteletter, marinerede
62 Svinekød i fad
58 Svinekød i orangesauce
60 Svinekød i peberkål
10 Sylte, fransk
56 Tomatgryde, stærk
52 Ungarsk mørbrad
56 Ungarsk paprikagryde
16 Æble-selleriflæsk
36 Æbleknægte med karrysauce
16 Æggekage, flæske
62 Ødegaardspostej

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)