Find opskrift

Oksekød fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1984
Udgave 0
Illustrationer
Sider 62
ISBN 87-7512-195-6
Bognummer 183
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
60 Argentinsk grillsauce
40 Australske bøffer
34 Avocadosauce
50 Bankekød
24 Bov i kryddersauce
22 Bov i sennepsløgsauce
24 Bov i æblekarry
20 Bov med grønsagspuré
24 Bov med kiwisauce
20 Bov Milanese
52 Braiseret grydesteg
40 Bøffer, australske
42 Bøffer, champignon
42 Bøffer, dijon med rødvinssauce
39 Bøffer, folie
40 Bøffer, hvidløgs
49 Bøffer, minut- med hvidløgsost
40 Bøffer, rosmarin m.vermouthsauce
42 Champignonbøffer
14 Chiligryde
30 Culotte m.pur. grønsagssauce
29 Culotte med nøddesauce
30 Culotte med vermouthsauce
42 Dijonbøffer med rødvinssauce
42 Entrecôte, indbagt
39 Foliebøffer
56 Fond
34 Fondue
48 Fransk middagssalat
8 Fransk okse-grønsagsgryde
58 Fyldte kartofler
60 Fyldte tomater
17 Gammeldags oksekødsuppe
22 Gammeldags oksesteg
44 Gratineret roastbeef
35 Gravad oksemørbrad
60 Grillsauce, argentinsk
56 Grundsuppe
52 Grydesteg, braiseret
48 Grydestegt roastbeef
16 Grydestegt tværreb
46 Græsk pande
8 Grønsagsgryde, fransk okse
50 Gullasch, ungarsk
40 Hvidløgsbøffer
53 Høstgryde
42 Indbagt entrecôte
32 Indbagt oksefilet
52 Indonesisk gryde
60 Italiensk olivensauce
34 Karrysauce
58 Kartoffelfad
59 Kartoffelmousseline
58 Kartofler, fyldte
33 Kineserpande
60 Krydderurtesauce
14 Kødpie
62 Lys pebersauce
18 Marinerede short ribs
22 Marineret oksebovklumpsteg
12 Marineret oksetykkam
49 Minutbøffer med hvidløgsost
22 Oksebovklumpsteg, marineret
12 Oksebønnegryde
34 Oksefilet Provencale
32 Oksefilet, indbagt
52 Oksegryde i ovn
51 Oksegryde med fennikel
54 Oksehaleragout
56 Oksehalesuppe
26 Oksehøjreb
10 Oksekød i tomat
36 Oksekødsruller
17 Oksekødsuppe, gammeldags
36 Oksemørbrad i Calvadossauce
35 Oksemørbrad, gravad
56 Okseskank i rødvin
22 Oksesteg, gammeldags
54 Oksesylte
10 Oksetykkam i peberrodssauce
12 Oksetykkam, marineret
26 Oksetyndsteg
45 Ovnstegt roastbeef
18 Ovnstegt tværreb
62 Peperonisauce
14 Pie, kød
54 Ragout, oksehale
48 Roastbeef med osteløgssauce
45 Roastbeef stegt som vildt
44 Roastbeef, gratineret
48 Roastbeef, grydestegt
45 Roastbeef, ovnstegt
40 Rosmarinbøffer m.vermouthsauce
62 Rösti
48 Salat, fransk middags
46 Saltrulle
60 Sauce, argentinsk grill
60 Sauce, italiensk oliven
60 Sauce, krydderurte
62 Sauce, lys peber
62 Sauce, peperoni
62 Schweizisk kartoffelpande
19 Short rib i kål
18 Short ribs, marinerede
14 Skipperlabskovs
16 Sprængt tværreb m. Æbleløgsauce
17 Suppe, gammeldags oksekød
56 Suppe, grund-
56 Suppe, oksehale
8 Suppegryde med urter
54 Sylte, okse
10 Sømandsfad
34 Tomat-hvidløgssauce
60 Tomater, fyldte
18 Tværreb med linsepuré
16 Tværreb, grydestegt
18 Tværreb, ovnstegt
16 Tværreb, sprængt m.æbleløgsauce
12 Tykkam stegt som vildt
50 Ungarsk gullasch

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)