Find opskrift

Hakket kød fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1980
Udgave 0
Illustrationer
Sider 64
ISBN 87-7512-066-6
Bognummer 176
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
42 Amerikansk farsbrød
20 Boller i karry
19 Boller i selleri
62 Butterdejspakker
53 Butterdejspie
53 Butterdejsstang med lammefyld
5 Bøf Lindstrøm
32 Bøf, familie
32 Bøf, gigant
8 Bøf, pariser
6 Bøf, peber
9 Bøf, tatar fransk
8 Bøffer i danasauce
7 Bøffer med kaperssauce
6 Bøffer, pizza
9 Bøftatar
46 Cannelloni
24 Cevapcici
28 Chili con carne
39 Courgetter, farserede
12 Crepinetter, fyldte
13 Crepinetter, grønne
10 Crepinetter, kapers
32 Familiebøf
18 Fars til kødboller
50 Fars, indbagt
45 Farsbrød med kartofler
40 Farsbrød med nødder og portvin
45 Farsbrød med oliven
41 Farsbrød med æbler og svesker
42 Farsbrød, amerikansk
44 Farsbrød, fransk
44 Farsbrød, græsk
42 Farsbrød, indbagt
43 Farsbrød, svensk
39 Farserede courgetter
39 Farserede løg
36 Farserede peberfrugter
36 Farserede porrer
40 Farsskinke
52 Farstærte
42 Forloren hare
9 Fransk bøftatar
44 Fransk farsbrød
32 Frikadelle, pande
33 Frikadelle, stor med ost
14 Frikadeller
16 Frikadeller med krydderurter
17 Frikadeller, frokost
17 Frikadeller, fyldte
17 Frikadeller, søndags
17 Frikadeller, sønderjyske
17 Frokostfrikadeller
12 Fyldte crepinetter
17 Fyldte frikadeller
32 Gigantbøf
63 Gratinerede pandekager
44 Græsk farsbrød
13 Grønne crepinetter
36 Grønsagsfars
28 Gullaschgryde
4 Hakkebøf med avocadomos
6 Hakkebøf med løg
8 Hamburgers
26 Hurtig hvidkålsgryde
26 Hurtig oksegryde
26 Hvidkålsgryde, hurtig
50 Indbagt fars
42 Indbagt farsbrød
60 Indbagt postej
24 Italienske kødboller
37 Jansson med kød
59 Kalveterrine med grøn sauce
10 Kapers-crepinetter
10 Karbonader, hakke stegte
12 Karbonader, oste
12 Karbonader, peber
31 Karrypande
31 Kinapande
29 Kinesisk gryde
38 Kinesiske kåldolmere
58 Krydret postej
56 Kyllingeterrine
18 Kødboller
20 Kødboller i karrykål
20 Kødboller i tomat
22 Kødboller med grønsager
22 Kødboller på spid
24 Kødboller, italienske
50 Kødpie bourguignon
48 Kødpizza
34 Kødrand m.blomkål
48 Kødstrudel
19 Königsberger Klopse
38 Kåldolmere i tomat
38 Kåldolmere, kinesiske
58 Lammepaté
47 Lasagne
56 Leverterrine
34 Løg i fars
39 Løg, farserede
28 Majsgryde
28 Mette-Maries gryderet
35 Moussaka
62 Oksefad med ris
26 Oksegryde, hurtig
31 Oksepande
58 Oliventerrine
12 Ostekarbonader
32 Pandefrikadelle
63 Pandekager, gratinerede
8 Pariserbøf
58 Paté, lamme
6 Peberbøf
36 Peberfrugter, farserede
12 Peberkarbonader
53 Pie, butterdejs
48 Pizza, kød
6 Pizzabøffer
36 Porrer, farserede
60 Postej i valnøddedej
60 Postej, indbagt
58 Postej, krydret
30 Pyt i pande
26 Risotto med kød
56 Rødvinsterrine
22 Små overraskelser
10 Stegte hakkekarbonader
33 Stor frikadelle med ost
46 Sugo Bolognese
43 Svensk farsbrød
17 Søndagsfrikadeller
17 Sønderjyske frikadeller
9 Tatar, bøf
59 Terrine, kalve med grøn sauce
56 Terrine, kyllinge
56 Terrine, lever
58 Terrine, oliven
56 Terrine, rødvin
36 Tobbington
52 Tærte, fars

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)