Find opskrift

Ung mad fra Brugsen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Thomsen, Hanne Flensborg
Forlag FDB, Komma
Udgivet 1985
Udgave 0
Illustrationer
Sider 64
ISBN 87-7512-227-8
Bognummer 184
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
56 Appelsin-figenkage
61 Appelsinsalat
62 Avocadodip
50 Baconsandwich
22 Bagte kartofler
24 Blomkål, krydret
29 Boghvedesalat
54 Boller, mini
54 Boller, sesam
28 Broget salat
52 Brød, frugt
51 Brød, fyldt grov
54 Brød, indiske
54 Brød, pita
52 Brød, rug
53 Brød, snoet land
25 Bulgur, grønsags
8 Bulgursuppe
44 Burger
44 Burger, fiske
45 Burger, kalkun
46 Butterdejspakker
15 Bøf, pariser
30 Bønnesalat
31 Bønnespiresalat
16 Chili con carne
58 Chokolademousse
56 Chokoladeæblekage
26 Courgettefad
62 Dip, avocado
62 Falafel
14 Farsbrød
58 Ferskner med hindbæris
44 Fiskeburger
12 Fiskefad, koldt
50 Fjerkræleverpostej
53 Flûtes, grov
22 Fransk kartoffelfad
61 Fransk æbletærte
14 Frikadeller
52 Frugtbrød
51 Fyldt grovbrød
47 Fyldt vandbakkelsesstang
42 Gratin, oste med grønsager
51 Grovbrød, fyldt
53 Grovflûtes
17 Grydesteg med grønsager
24 Grøn gryde
26 Grønsager, kinesiske
25 Grønsagsbulgur
40 Grønsagspizza
42 Grønsagsrøræg
9 Grønsagssuppe
26 Grønsagsterrine
56 Gulerodstærte
18 Hamburgerpande
18 Hamburgerryg, krydder
28 Harlekinsalat
59 Hirsepandekager
46 Hot dogs, indbagte
63 Humus
60 Hurtig frugttærte
30 Hvidkålssalat
46 Indbagte hot dogs
54 Indiske brød
60 Islagkage
56 Kage, appelsin-figen
56 Kage, chokolade-æble
56 Kage, krydder
20 Kalkunbryst, stegt
45 Kalkunburger
24 Karrykål
22 Kartoffelfad, fransk
24 Kartoffelkage i ovn
22 Kartoffelmos
39 Kartoffelpiroger
28 Kartoffelsalat
22 Kartofler, bagte
30 Kina-rissalat
26 Kinesiske grønsager
12 Koldt fiskefad
12 Koldt muslingefad
18 Krydderhamburgerryg
56 Krydderkage
24 Krydret blomkål
20 Kyllingeleverpande
20 Kyllingelår, stegte
24 Kål, karry
60 Lagkage, is
16 Lammekarry
44 Landgangsbrød med kød
46 Landgangsbrød med pølse
50 Leverpostej, fjerkræ
8 Linsesuppe
36 Majspandekager
13 Makrel, røget i grønt
54 Miniboller
58 Mousse, chokolade
12 Muslingefad, koldt
19 Nakkekam på små spyd
60 Nougatpærer
16 Oksegryde
42 Ostegratin med grønsager
31 Ostekyllingesalat
38 Ostepandekager
38 Ostepiroger
37 Pandekagedej I
37 Pandekagedej II
37 Pandekager med grønsagsfyld
59 Pandekager, hirse
36 Pandekager, majs
38 Pandekager, oste
15 Pariserbøf
32 Pasta al forno
34 Pasta med muslingesauce
32 Pastafad med grønsager
8 Pebersuppe
33 Pilaffris
38 Pirogdej
39 Piroger, kartoffel
38 Piroger, oste
38 Piroger, spinat
54 Pitabrød
40 Pizza, grønsags
40 Pizza, svampe med bacon
60 Pærer, nougat
15 Pølsegryde
41 Quiche, spinat
27 Ratatouille
34 Risotto, svampe
34 Risotto, tomat
48 Rogntoast
52 Rugbrød
13 Røget makrel i grønt
50 Røget sildesandwich
42 Røræg, grønsags
61 Salat, appelsin
29 Salat, boghvede
28 Salat, broget
30 Salat, bønne
31 Salat, bønnespire
28 Salat, harlekin
30 Salat, hvidkål
28 Salat, kartoffel
30 Salat, kina-ris
31 Salat, ostekyllinge
50 Salat, skinke
50 Sandwich, bacon
50 Sandwich, røget silde
50 Sandwich, torskelever
54 Sesamboller
12 Sesamfileter
48 Silde-æggefyld
50 Skinkesalat
49 Skinketoast
53 Snoet landbrød
35 Spaghetti med linsesauce
32 Spaghettigryde
38 Spinatpiroger
41 Spinatquiche
20 Stegt kalkunbryst
20 Stegte kyllingelår
8 Suppe, bulgur
9 Suppe, grønsags
8 Suppe, linse
8 Suppe, peber
40 Svampepizza med bacon
34 Svamperisotto
18 Svinekød i dildsauce
26 Terrine, grønsags
48 Toast, rogn
49 Toast, skinke
48 Toast, tomat
34 Tomatrisotto
48 Tomattoast
11 Torsk i citronsauce
50 Torskeleversandwich
10 Torskerogn i porresauce
10 Torsketomatfad
43 Tortilla
63 Tzatziki
60 Tærte, frugt hurtig
56 Tærte, gulerods
61 Tærte, æble fransk
47 Vandbakkelsesstang, fyldt
58 Ymerrand
42 Æg i kokotte
48 Æggefyld

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kød fra Brugsen (1978)
Gærbrød fra Brugsen (1978)
Grønsager fra Brugsen (1979)
Frugt fra Brugsen (1979)
Kager fra Brugsen (1979)
Hakket kød fra Brugsen (1980)
Mad fra Brugsen (1981)
Forretter & Frokostretter fra Brugsen (1981)
Fjerkræ fra Brugsen (1982)
Desserter fra Brugsen (1982)
Mad med krydderier fra Brugsen (1983)
Fisk fra Brugsen (1983)
Svinekød fra Brugsen (1984)
Oksekød fra Brugsen (1984)
Spis bedre fra Brugsen (1984)
Ung mad fra Brugsen (1985)
Jul fra Brugsen (1985)