|
Forfatter |
|
Oldenburg, Henrik - ansvh. |
Forlag |
|
I/S Livskvalitet |
Udgivet |
|
2002 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Birger J. Storm og andre |
Sider |
|
106 |
ISSN |
|
0904-6704 |
Bognummer |
|
80200201 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
63 |
|
|
Blinis med stenbiderrogn og røget laksecrème |
Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm |
60 |
|
|
Braiseret poulard fra Bresse med fennikel og citronconfit |
Claus Bauer |
29 |
|
|
Citruscappuchino med estragonmarineret torsk |
Hans Beck Thomsen |
21 |
|
|
Farseret svinefod |
Anita Klemensen |
20 |
|
|
Fennikelolie |
Anita Klemensen |
59 |
|
|
Fin velouté af brøndkarse med kammuslinger og kaviar samt peberfløde |
Claus Bauer |
21 |
|
|
Flæskesværsgranulat |
Anita Klemensen |
21 |
|
|
Glaserede skorzonerrødder |
Anita Klemensen |
49 |
|
|
Græskarsuppe med ingefær og tomat |
Joan Pathenia Møller |
30 |
|
|
Hummersirup |
Hans Beck Thomsen |
49 |
|
|
Ibs 'lette' flûtes |
Joan Pathenia Møller |
48 |
|
|
Ibs 'tunge' suppeboller |
Joan Pathenia Møller |
48 |
|
|
Jordskokkepuré med mandler |
Joan Pathenia Møller |
20 |
|
|
Kartoffelnet |
Anita Klemensen |
49 |
|
|
Kikærtesuppe med spidskommen |
Joan Pathenia Møller |
26 |
|
|
Krydderurtesalte |
Hans Beck Thomsen |
31 |
|
|
Kvarksoufflé med salvie-is og hindbær-rabarberkompot |
Hans Beck Thomsen |
45 |
|
|
La posatas tomatsuppe |
|
53 |
|
|
Man må tage det fede med det sure |
Anne Bille Brahe |
57 |
|
|
Menu 2000 |
Claus Bauer |
28 |
|
|
Merianolie |
Hans Beck Thomsen |
21 |
|
|
Persillepuré |
Anita Klemensen |
20 |
|
|
Pocheret torskeryg med bagt fennikel og øster-kartoffelcrème |
Anita Klemensen |
21 |
|
|
Porre i olie-eddikedressing |
Anita Klemensen |
61 |
|
|
Pærestykker |
Claus Bauer |
22 |
|
|
Pæretuiles |
Anita Klemensen |
50 |
|
|
Rød linsesuppe med vagtelæg |
Joan Pathenia Møller |
50 |
|
|
Rødbedesuppe med smørbønner og pinjekerner |
Joan Pathenia Møller |
48 |
|
|
Rødkålssuppe med æbler og svesker |
Joan Pathenia Møller |
30 |
|
|
Sar-skum |
Hans Beck Thomsen |
22 |
|
|
Sherry med pæreskum, valnøddepaneret 'skumfidus', pæresorbet og manjari parfait med chokoladecoulan |
Anita Klemensen |
58 |
|
|
Sort hummer og blød basilikum, egen polenta cremet med koral |
Claus Bauer |
21 |
|
|
Sultana-savarin |
Anita Klemensen |
46 |
|
|
Suveræne supper |
Joan Pathenia Møller |
21 |
|
|
Svinekæber |
Anita Klemensen |
21 |
|
|
Svineryg |
Anita Klemensen |
30 |
|
|
Søtungeroulade i strudel på risotto af bønnespirer |
Hans Beck Thomsen |
28 |
|
|
Tatar af pighvar med asiatisk syltede tomater |
Hans Beck Thomsen |
54 |
|
|
Tips til en god marinade til kyllingebryst eller kalkunfileter |
Anne Bille Brahe |
21 |
|
|
Variation over Grambogårdgris |
Anita Klemensen |
61 |
|
|
Varm chokolade fondant 'Manjari' med kold sauce vanille |
Claus Bauer |
70 |
|
|
Varme drikke |
|
29 |
|
|
Æblespyd |
Hans Beck Thomsen |
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
Alle forfatterens titler:
|
Smag & Behag, 2000-02 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-03 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-04 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-05 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-06 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-01 (2000) |
|
Smag & Behag, 2001-06 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-05 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-04 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-03 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-02 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-01 (2001) |
|
Smag & Behag, 2002-01 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-02 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-03 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-04 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-05 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-06 (2002) |
|
Smag & Behag, 2003-10 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-09 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-08 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-07 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-06 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-04 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-03 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-02 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-01 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-05 (2003) |
|
Smag & Behag, 2004-06 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-10 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-09 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-08 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-07 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-05 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-04 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-03 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-02 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-01 (2004) |
|
Smag & Behag, 2005-01 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-10 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-09 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-08 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-07 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-06 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-05 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-04 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-03 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-02 (2005) |
|
Smag & Behag, 2006-01 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-12 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-11 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-10 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-09 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-08 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-06 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-05 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-04 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-03 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-02 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-07 (2006) |
|
Smag & Behag, 2007-07 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-12 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-11 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-10 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-09 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-08 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-06 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-05 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-04 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-03 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-02 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-01 (2007) |
|
Smag & Behag, 2008-04 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-12 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-11 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-10 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-09 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-08 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-06 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-05 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-03 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-02 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-01 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-07 (2008) |
|
Smag & Behag, 2009-12 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-11 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-10 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-09 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-08 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-07 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-06 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-05 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-04 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-03 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-02 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-01 (2009) |
|