|
Forfatter |
|
Oldenburg, Henrik - ansvh. |
Forlag |
|
I/S Livskvalitet |
Udgivet |
|
2007 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Birger J. Storm og andre |
Sider |
|
106 |
ISSN |
|
0904-6704 |
Bognummer |
|
80200710 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
22 |
|
|
5 på stribe med sprødt og blødt: Mandarinsorbet, rabarbersorbet, solbærsorbet, chokoladesorbet, mandelsorbet og sprødt |
Mette Resdal Thomsen |
67 |
|
|
Blomkål i forskellige teksturer, bakskuld med kvan og røgede enebær |
René Redzepi |
97 |
|
|
Carpaccio af røget havtaske med vinaigrette af øl og koriander, foie gras-terrine og abrikoser |
Sigridur Gudbrandsdottir |
63 |
|
|
Glaseret gris og varmrøget hønseæg med fenalår, svampestokke, aromatisk olie og skysauce |
Thorsten Schmidt |
62 |
|
|
Glaseret rensdyr og multebær med gulerod, gran, skummet morkeljuice og ægte sauce |
Thorsten Schmidt |
20 |
|
|
Græskar Halloween med stegte kammuslinger, caviar og agurkeluft |
Mette Resdal Thomsen |
99 |
|
|
Hvid og mørk chokoladetrøffelkage med øl-sabayonne og brombærsuppe med vanilleskum |
Sigridur Gudbrandsdottir |
72 |
|
|
Kartoffel-iscrème på cox orange-mos med sur/sødsyltede kartofler, chokoladesifon og søde kartoffelchips |
Andreas Harrebek |
71 |
|
|
Kartofler |
|
81 |
|
|
Lakseescalope med 'grøn' pasta og muslinger |
|
13 |
|
|
Leverpostej I |
Adam Aamund |
13 |
|
|
Leverpostej II (opbagning) |
Adam Aamund |
68 |
|
|
Parfait med brombærsorbet, kvansirup og ristet brødnougatine |
René Redzepi |
21 |
|
|
Ragout af rådyr på ny med kartoffelpuré, syltede perleløg, glaserede rødbeder, maltsauce og melansporum |
Mette Resdal Thomsen |
66 |
|
|
Råmarinerede kammuslinger med grøn stikkelsbærgelé, kvanblade, rugbrødstuilles og brunet smøremulsion |
René Redzepi |
22 |
|
|
Sprødt/tuile |
Mette Resdal Thomsen |
78 |
|
|
Stegt dansk sort hummer med tomatmad, gazpacho og semi-dried abrikoser |
Rasmus Kliim |
59 |
|
|
Syltede hybenroser, rødbedesne, marengs og hindbærsorbet |
René Redzepi |
58 |
|
|
Tatar af oksefilet med estragon-emulsion og enebærgranulat |
René Redzepi |
98 |
|
|
Vagtel farseret med pecannødder og kantareller, glace af tranebær og Dark Lager |
Sigridur Gudbrandsdottir |
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
Alle forfatterens titler:
|
Smag & Behag, 2000-02 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-03 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-04 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-05 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-06 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-01 (2000) |
|
Smag & Behag, 2001-06 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-05 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-04 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-03 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-02 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-01 (2001) |
|
Smag & Behag, 2002-01 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-02 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-03 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-04 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-05 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-06 (2002) |
|
Smag & Behag, 2003-10 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-09 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-08 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-07 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-06 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-04 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-03 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-02 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-01 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-05 (2003) |
|
Smag & Behag, 2004-06 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-10 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-09 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-08 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-07 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-05 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-04 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-03 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-02 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-01 (2004) |
|
Smag & Behag, 2005-01 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-10 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-09 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-08 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-07 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-06 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-05 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-04 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-03 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-02 (2005) |
|
Smag & Behag, 2006-01 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-12 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-11 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-10 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-09 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-08 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-06 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-05 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-04 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-03 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-02 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-07 (2006) |
|
Smag & Behag, 2007-07 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-12 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-11 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-10 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-09 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-08 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-06 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-05 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-04 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-03 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-02 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-01 (2007) |
|
Smag & Behag, 2008-04 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-12 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-11 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-10 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-09 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-08 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-06 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-05 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-03 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-02 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-01 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-07 (2008) |
|
Smag & Behag, 2009-12 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-11 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-10 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-09 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-08 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-07 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-06 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-05 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-04 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-03 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-02 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-01 (2009) |
|