|
Forfatter |
|
Oldenburg, Henrik - ansvh. |
Forlag |
|
I/S Livskvalitet |
Udgivet |
|
2007 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Birger J. Storm og andre |
Sider |
|
98 |
ISSN |
|
0904-6704 |
Bognummer |
|
80200711 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
18 |
|
|
Arme riddere med vanilleis og hasselnøddesmør |
Andreas Wulff-Sørensen |
24 |
|
|
Braiseret lammeskank i krydret smørmarinade med bagte dadler og mandler, couscous og chermoulasauce |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
74 |
|
|
Briocher |
Ole Kristoffersen |
61 |
|
|
Coq au vin på ny med kartoffelpuré og trøffelsauce |
Tommy Friis og Andreas Harrebeck |
25 |
|
|
Dadler fyldt med mango og rullet ind i sprødstegt Parmaskinke |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
25 |
|
|
Dadler fyldt med ristede mandler eller jordnødder |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
58 |
|
|
Dansk jerseykalv: kalvefilet, kalvebrisler og kalvehalerilette med æbler og kantareller |
Palle Enevoldsen |
60 |
|
|
Danske krabbeklør på friskost med caviar, agurk og rugbrødschips |
Tommy Friis og Andreas Harrebeck |
96 |
|
|
Farserede sardiner med hybenkompot |
Vivi Schou |
25 |
|
|
Flan af fåremælksyoghurt og dadler i Grand Marnier |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
79 |
|
|
Gåsesauce |
Claus Christensen |
78 |
|
|
Gåsesteg |
Claus Christensen |
96 |
|
|
Havkat med fennikel og chorizopølse samt Hvede Spring Bock, gulerod, løg og nellike |
Vivi Schou |
95 |
|
|
Hvidvinsmarinerede ansjoser med broccolicrème, broccoli og skalotteløg |
Vivi Schou |
54 |
|
|
Kalveruller med sprøde brisler, stegte kantareller og sprød kartoffel i skovsyre |
Wassim Hallal |
16 |
|
|
Kammusling med æbleflæsk |
Andreas Wulff-Sørensen |
55 |
|
|
Karamelkugler, kirsebærkmosaik og kirsebærbavarois |
Wassim Hallal |
22 |
|
|
Mandelristet pighvar med fennikelsalat og appelsinglaserede dadler |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
97 |
|
|
Pattegris med butternut, græskar og saltcitron |
Vivi Schou |
81 |
|
|
Persillecrème |
|
44 |
|
|
Pocheret kalveculotte med sorte ris, grillede majs og lardoskum |
Jacob Mielcke-Hansen |
57 |
|
|
Ristet ande-foie gras med vagtel, grønne linser, majs og rødbeder samt brombær |
Palle Enevoldsen |
79 |
|
|
Rødkål |
Claus Christensen |
74 |
|
|
Scones |
Ole Kristoffersen |
22 |
|
|
Stegt foie gras med daddelbrioche og kompot af pære med dadler |
Morten Haldrup Nielsen og Bachir Belmajdoub |
81 |
|
|
Stegt rødspætte |
|
81 |
|
|
Svampe, Ristede |
|
17 |
|
|
Svineravioli med løg og grønt samt sauce med vild kørvel og persille |
Andreas Wulff-Sørensen |
65 |
|
|
Sylte af sprængt rådyrnakke med persille og enebær samt syltede kirsebær og savoykål-slaw med ristede kastanier |
Adam Aamund |
75 |
|
|
Vanillekranse |
Ole Kristoffersen |
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
Alle forfatterens titler:
|
Smag & Behag, 2000-02 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-03 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-04 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-05 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-06 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-01 (2000) |
|
Smag & Behag, 2001-06 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-05 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-04 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-03 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-02 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-01 (2001) |
|
Smag & Behag, 2002-01 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-02 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-03 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-04 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-05 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-06 (2002) |
|
Smag & Behag, 2003-10 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-09 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-08 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-07 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-06 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-04 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-03 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-02 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-01 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-05 (2003) |
|
Smag & Behag, 2004-06 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-10 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-09 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-08 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-07 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-05 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-04 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-03 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-02 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-01 (2004) |
|
Smag & Behag, 2005-01 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-10 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-09 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-08 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-07 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-06 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-05 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-04 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-03 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-02 (2005) |
|
Smag & Behag, 2006-01 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-12 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-11 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-10 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-09 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-08 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-06 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-05 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-04 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-03 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-02 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-07 (2006) |
|
Smag & Behag, 2007-07 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-12 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-11 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-10 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-09 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-08 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-06 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-05 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-04 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-03 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-02 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-01 (2007) |
|
Smag & Behag, 2008-04 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-12 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-11 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-10 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-09 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-08 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-06 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-05 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-03 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-02 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-01 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-07 (2008) |
|
Smag & Behag, 2009-12 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-11 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-10 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-09 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-08 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-07 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-06 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-05 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-04 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-03 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-02 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-01 (2009) |
|