Andebryst i Aceto Balsamico med frugt-mostarda (Petto di anatra all'Aceto Balsamico Tradizionale de Modena e Mostarda di frutta)
Nadia Santini
53
Chokoladepølse med zabaionecrème (Salame di cioccolato e zabaione al moscato)
Carlo Tamani
97
Farserede duer med trøffel i grønkål (Les cotelettes de pigeon au chou et aux truffes)
Marc Haeberlin
98
Flamberet tærte (Tarte flambée)
Marc Haeberlin
50
Fyldt pasta med græskar i græskarsauce og ferskenkerner (Tortelli di zucca in crema di zucca e mandorle di pesca)
Carlo Tamani
51
Gedde i Quistello sauce med frisk polenta (Luccio in salsa quistellese e polenta fresca)
Carlo Tamani
81
Grillet tun
Kurt Kjær Larsen, Sandgaarden
78
Grillet tun på sydamerikanske majs & bønner med blommechutney
Mikkel Shafi og Michael Pihl
77
Grillet tunsteak med ovnbagte tomater og Salsa Verde på salat af grønne bønner (Tuna American)
Benedict Hamilton, Meyer's madhus
76
Grøn mango-chutney
Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
19
Hvid pasta med pistaciesauce og rød prima donna
Kristine Rosborg
100
Kartoffelindbagte vagtler med trøffel (Cailles en croustade de pommes de terre aux truffes)
Marc Haeberlin
100
Kold safransoufflé med jordbær- og rabarbersupper (Soufflé glacé au safran et sa soupe de fraises et rhubarbes)
Marc Haeberlin
46
Løgsuppe med Provolone fra Cremona (Zuppa de Cipolle e Provolone di Cremona)
Nadia Santini
47
Mostarda di Frutta
Nadia Santini
99
Ovnbagt alsacisk cocotte med hummer i Pinot Noir (Bäckeofe de homard au Pinot Noir)
Marc Haeberlin
42
Parmesan-tuiles (Les Tuiles di Parmigiano Reggiano)
Nadia Santini
52
Perlehøne med druer, appelsin, pæremostarda og granatæblekerner (Fraona del Vicariato di Quistello con uva, arancia, mostarda e melograno)
Carlo Tamani
44
Perlehønsesalat med kirsebær og blåbær (Insalata di Faraone con ciliegie e mirtillli)
Nadia Santini
49
Perlehønseæg i zucchinisauce med Parmesanflager og Po-trøfler (Uova di faraona in salsa du zicchine, scaglie di Parmigiano Raggiano di Quistello e tartufi delle golene del Po)
Carlo Tamani
73
Salade Niçoise
Anne Mejgaard
21
Skindstegt dorade med fennikeltomatkompot. Varmrøgede kammuslinger på svamperisotto og safran beurre blanc
Kristine Rosborg
109
Stegte multeescalopper på ratatuille
Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm
45
Suppe med snegle og Karl Johansvampe samt sommerfuglepasta (Zuppa di Lumache e Porcini con Farfalle de Pasta)
Nadia Santini
98
Surkål med sandart og peberrod (La choucroûte de sandre au raifort)
Marc Haeberlin
76
Tamarind-olie
Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
20
Tapas: Duehjerter i fløde på citronbrushetta
Kristine Rosborg
20
Tapas: Hummersuppe med urtejulienne, arame-tang og vanilieolie
Kristine Rosborg
20
Tapas: Mango-rødbedechutney med gedefeta
Kristine Rosborg
20
Tapas: Vagtelæg med sauté af augustsvampe
Kristine Rosborg
96
Terrine de foie gras med trøfler (La terrine de foie gras truffée)
Marc Haeberlin
76
Tun 'New Delhi Delights'
Bo Bech, Restaurant Jan Hurtigkarl & Co
79
Tun-carpaccio på rørt krabbe med gurkemejeolie og råkost af hvide asparges, chili og sukkerærtespirer, ponzu sauce og sprød kartofffel
Per Tøstesen, Café Ketchup
74
Tunsteak med rød tomatkompot, mynte og grøn tomatsauce (Tacos de atun con tomate rojo a la Hierbabuena y Jugo de Tomates Verdes)
Fernando de Córdoba, El Faro del Puerto
75
Tuntataki
Peter Nielsen, Sticks'n'Sushi
80
Vitello Tonnato
Antonio Spatafora, La Buca degli Artisti
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i: