|
Forfatter |
|
Oldenburg, Henrik - ansvh. |
Forlag |
|
I/S Livskvalitet |
Udgivet |
|
2002 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Birger J. Storm og andre |
Sider |
|
138 |
ISSN |
|
0904-6704 |
Bognummer |
|
80200202 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
106 |
|
|
Crème-variationer til søde tærter |
Anne Majgaard |
108 |
|
|
Fine æbletærter |
Anne Majgaard |
108 |
|
|
Foccaccia |
Anne Majgaard |
104 |
|
|
Fransk tærtedej (Pâte brisée) |
Anne Majgaard |
108 |
|
|
Fyld til 'tarte flambée' |
Anne Majgaard |
106 |
|
|
Fyld-variationer i øvrigt (til søde tærter) |
Anne Majgaard |
105 |
|
|
Fyldvariationer i øvrigt (til salte tærter) |
Anne Majgaard |
111 |
|
|
Geddefarsboller med broccoli og stor trompetsvamp |
Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm |
88 |
|
|
Jordbær i champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet med grøn anis |
Thomas Rhode Andersen |
78 |
|
|
Karamelliserede bananer med bananiscreme |
Singh Gill |
71 |
|
|
Klar bouillon af oksehaler med vinterurter & oksehale-boudin med stegte jomfruhummere |
Paul Cunningham |
105 |
|
|
Laks- og spinat-tærte |
Anne Majgaard |
20 |
|
|
Lun æble-karrysuppe med chokoladeravioli & grøn æblesorbet |
Morten Bøjstrup |
106 |
|
|
Mandelcrème til søde tærter |
Anne Majgaard |
72 |
|
|
Mille-feuille med ristede kalvebrisler, petite salade & friske krydderurter samt trøffelvinaigrette |
Paul Cunningham |
77 |
|
|
Poussin med selleri, confit og jus de poussin |
Singh Gill |
87 |
|
|
Pølse af perlehøne i Serrano og Karl Johan med Manzanillasauce & jordskokkekompot |
Thomas Rhode Andersen |
105 |
|
|
Quiche Lorraine |
Anne Majgaard |
86 |
|
|
Råstegt hummer i Coraline med mandler og kastanjer |
Thomas Rhode Andersen |
88 |
|
|
Sable breton |
Thomas Rhode Andersen |
19 |
|
|
Salt-syltede citroner |
Morten Bøjstrup |
105 |
|
|
Salte tærter med bund af 'pâte brisée' |
Anne Majgaard |
107 |
|
|
Salte tærter med bund af butterdej |
Anne Majgaard |
107 |
|
|
Små gedeostetærter med rødløg |
Anne Majgaard |
107 |
|
|
Små tomattærter |
Anne Majgaard |
85 |
|
|
Sprængt brissel i Ratafia de Champagne |
Thomas Rhode Andersen |
19 |
|
|
Stegt lammefilet & stegt havtaskefilet med auberginekaviar & auberginechips samt citron-yoghurtsauce |
Morten Bøjstrup |
84 |
|
|
Sylte' af Limfjordsøsters og tun med Wasabi royale |
Thomas Rhode Andersen |
106 |
|
|
Søde tærter med bund af 'pâte brisée' |
Anne Majgaard |
108 |
|
|
Søde tærter med bund af butterdej |
Anne Majgaard |
108 |
|
|
Tarte flambée' |
Anne Majgaard |
76 |
|
|
Terrine af filet royal & skank med æbler |
Singh Gill |
104 |
|
|
Tærter med bund af 'pâte brisée' |
Anne Majgaard |
107 |
|
|
Tærter med bund af butterdej |
Anne Majgaard |
103 |
|
|
Tærter og det der ligner |
Anne Majgaard |
18 |
|
|
Vagtel pot-au-feu med hvide asparges, morkler & persilleskum |
Morten Bøjstrup |
105 |
|
|
Æggecrème til salte tærter |
Anne Majgaard |
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
Alle forfatterens titler:
|
Smag & Behag, 2000-02 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-03 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-04 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-05 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-06 (2000) |
|
Smag & Behag, 2000-01 (2000) |
|
Smag & Behag, 2001-06 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-05 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-04 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-03 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-02 (2001) |
|
Smag & Behag, 2001-01 (2001) |
|
Smag & Behag, 2002-01 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-02 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-03 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-04 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-05 (2002) |
|
Smag & Behag, 2002-06 (2002) |
|
Smag & Behag, 2003-10 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-09 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-08 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-07 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-06 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-04 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-03 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-02 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-01 (2003) |
|
Smag & Behag, 2003-05 (2003) |
|
Smag & Behag, 2004-06 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-10 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-09 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-08 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-07 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-05 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-04 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-03 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-02 (2004) |
|
Smag & Behag, 2004-01 (2004) |
|
Smag & Behag, 2005-01 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-10 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-09 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-08 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-07 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-06 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-05 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-04 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-03 (2005) |
|
Smag & Behag, 2005-02 (2005) |
|
Smag & Behag, 2006-01 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-12 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-11 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-10 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-09 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-08 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-06 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-05 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-04 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-03 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-02 (2006) |
|
Smag & Behag, 2006-07 (2006) |
|
Smag & Behag, 2007-07 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-12 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-11 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-10 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-09 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-08 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-06 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-05 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-04 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-03 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-02 (2007) |
|
Smag & Behag, 2007-01 (2007) |
|
Smag & Behag, 2008-04 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-12 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-11 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-10 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-09 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-08 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-06 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-05 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-03 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-02 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-01 (2008) |
|
Smag & Behag, 2008-07 (2008) |
|
Smag & Behag, 2009-12 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-11 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-10 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-09 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-08 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-07 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-06 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-05 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-04 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-03 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-02 (2009) |
|
Smag & Behag, 2009-01 (2009) |
|