Aubergineterrin med grøntsagsmirepoix, tomatcrème og høvlet grana padano (Tortino di melanzane e zucchine su vellutata di pomodoro con scaglie di grana padano)
Vincenzo Carratú
118
Brune kager - lidt anderledes
Anne Mejgaard
126
Brunkål med kalvekød og sprød bacon
Pia Bøgeskov
78
Cannelés'
Bernard Berthier, Le Basilic
46
Changerende blækspruttesuppe (Caldo de txipirones cambiante)
Arzak, Restaurante Arzak
78
Citronkarameller
Bernard Berthier, Le Basilic
19
Citronlikørcrème i små vandbakkelser overtrukket med hvid chokolade (Profoteroles di crema al limoncello con fonduta di cioccolato bianco)
Vincenzo Carratú
116
Citronmarmelade
Anne Mejgaard
117
Druer i brændevin
Anne Mejgaard
125
Fire 'slags' bagt kål
Pia Bøgeskov
125
Fisk i savoykål med sød citronsirup
Pia Bøgeskov
78
Florentinere
Bernard Berthier, Le Basilic
96
Friterede østers, Karl Johan og Serrano-skinke i beignet
Thomas Rhode Andersen
111
Fru Baggers nougatmousse
Svend Bagger, chokolatier
81
Gougères
Jakob de Neergaard, Søllerød Kro
117
Grøntsagspickels (Piccalilli)
Anne Mejgaard
39
Gulerodsmarmelade - et af de mange små 'orange' tilbehør til ostene (Mermekade de zanahoria - 1999)
Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
110
Hindbær carrée
Morten Willadsen, Magasin Chokoladefabrik
107
Hjemmelavet nougat
Marianne Valentine Nielsen, Sweer Valentine
126
Hjortekrebinette med rødkål i fløde og bagt kålrabi
Pia Bøgeskov
78
Ingefærtrøfler
Bernard Berthier, Le Basilic
77
Iset agurkesuppe med variation af skandinavisk laks og salat af asparges og salturt (Soupe glacée aux concombres et variations de saumons scandinaves)
Bernard Berthier, Le Basilic
85
Kaninryg og glaseret kaninkølle med kaninpølser, jordskokkeflan og sennepssauce
Mikkel Maarbjerg, Komandanten
30
Karamelliseret mille feuille med foie gras, røget ål, frisk forårsløg og syrligt æble (Miljohas caramelizado de foie, anguila ahumada, cebolleta fresca y manzana ácida)
Martín Berasategui
87
Klassisk crêpe med citroncrème, citronsirup, jasminte-sorbet og cous-cous salat
Anders Houmann, The Dining Room
82
Krabberavioli på ratatouille med tomatessens
Jakob de Neergaard, Søllerød Kro
116
Lemon curd
Anne Mejgaard
118
Let konserveret foie gras (Foie gras mi-cuit)
Anne Mejgaard
32
Lun salat med alskens grøntsager, ansjoser og salatcrème (Ensalada tibia de tuétanos de verdura con anchoas y crema de lachuga)
Martín Berasategui
78
Madeleines-kager med citron
Bernard Berthier, Le Basilic
112
Mandelmarcipan med kaffe & sambucca
Vincenzo Carratú
78
Minitærter med frugt
Bernard Berthier, Le Basilic
39
Mælkeis (Helado de leche - 2000)
Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
78
Nougat Montélimar
Bernard Berthier, Le Basilic
110
Nougattrøffel
Peter Beier, PB Chokolade
78
Nøddepetit fours
Bernard Berthier, Le Basilic
92
Omvendt Caesar Salade med østers
Thomas Herman
109
Orangedrøm
Lars Frederiksen, Mølles Skovly
92
Pocheret østers i mandelmælk med citronolie og brøndkarse
René Redzepi
96
Pocheret østers med stegt røget marv
René Redzepi
124
Salat af rosenkål, kastanjer og figner
Pia Bøgeskov
124
Salat af rødkål og rosintapenade
Pia Bøgeskov
115
Saltede citroner
Anne Mejgaard
42
Skaldyr med blomkål i curry (Frutos del mar y coliflor al curry)
Hilario Arbelaitz, Restaurante Zuberoa
42
Skaldyrskaramel med grapegelé og kartoffelskum (Caramelo de crustáceos, gelée de pomelo y espuma de patata)
Hilario Arbelaitz, Restaurante Zuberoa
18
Spørg lasagne med skaldyrsragoût (Lasagnette croccanti con ragoût di crostacei)
Vincenzo Carratú
129
Stegt knurhane emd grøntsager og Balsamico
Svend Erik Olsen og Gitte Hindholm
48
Suppe med tigernødder og frugtbrød samt Risis med mælk og grapefrugt (Sopa de chufas con pan de frutas y helado de arroz con leche y pomelo)
Arzak, Restaurante Arzak
93
Sursød syltede østers med agurk og dild samt varmt skum af ristet brød
Thomas Herman
110
Syltede citrusskaller med chokolader
Michael Grønlykke, Summerbird
78
Symphonie de petit fours
Bernard Berthier, Le Basilic
47
Trøffelæg med dadel-chorizomousse (Flor de huevo y tartufo en grasa de pata con txistorra de dátiles)
Arzak, Restaurante Arzak
38
Tunfilet med friske mandler og macadamianødder- curry på friske krydderurter og en kvist pimpinelle (Mendresca de atún cubierta de virutas de almendra tierna y macadamias - curry fresco de hierbas silvestres y ramita de pimpinella)
Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
33
Æbler i skiver med vanille, kokosis og romgranité (Láminas de manzana y vanilla con jugo helado de coco y granizado de ron)
Martín Berasategui, Restaurante Mugaritz
93
Østers 'Bloody Mary'
Thomas Rhode Andersen
94
Østers 'spaghettinis piquante'
Thomas Rhode Andersen
94
Østers croustillant med syltet porre
Thomas Rhode Andersen
91
Østers i persille med chorizo crouton og vagtleæg
Thomas Herman
91
Østers i vandmelongelé med peberrodschiffon
René Redzepi
95
Østers med trøffelcrème med trøffelchips
René Redzepi
95
Østerstortilla med vinaigrette af sprød Serrano-skinke og æble
Thomas Herman
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i: