Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
77 |
|
|
Ansjoser i sandwich |
|
30 |
|
|
Bagte conferencepærer med iscreme og varm chokolade |
|
107 |
|
|
Brud af kogt hummer med hummermayonnaise og papaya |
|
54 |
|
|
Coq au vin |
|
55 |
|
|
Entrecôte med pommes frites |
|
26 |
|
|
Fennikel med blodgrape, sød thaibasilikum, frisk bøffelmozzarella og mild chili |
|
27 |
|
|
Fisk bagt i havsalt med rouille |
|
74 |
|
|
Foie gras på pain d'epice |
|
75 |
|
|
Friterede glasnudler med chorizomayonnaise |
|
73 |
|
|
Grillet lammeryg med oliven, dadeltomater og mynte |
|
70 |
|
|
Jodskokpuré med perleløg, parmesan og kanninnyre |
|
76 |
|
|
Jomfruhummer med græskar og krondild |
|
62 |
|
|
Lammeryg med grønne asparges og sauce af søde peberfrugter |
|
28 |
|
|
Langtidsbagt lammebov med blomme, skalotteløg og peberrod |
|
29 |
|
|
Letkogte rødbeder med frisk koriander, drøj balsamico og blød, ulagret gedeost |
|
56 |
|
|
Millefeuille med hindbær |
|
55 |
|
|
Moules mariniéres |
|
71 |
|
|
Pata negra på brød i 'olivenolie-suppe' |
|
54 |
|
|
Porrer vinaigrette |
|
64 |
|
|
Ravioli fyldt med spinat og valnødder serveret med en scampisauce |
|
63 |
|
|
Semifreddo med hasselnødder og chokoladesauce pyntet med en lille kiks |
|
25 |
|
|
Sprød knoldselleri med ristede skovsvampe, citron og løvstikke |
|
56 |
|
|
Tarte au pommes |
|
31 |
|
|
Tarte Tatin med kærnemælkscreme |
|
58 |
|
|
Torskesalat med grillede zucchini med blandet salat og zucchinisauce |
|
60 |
|
|
Vagtler fyldt med champignoner og brød serveret med suterede forårsløg, gulerod og basilikumolie |
|
72 |
|
|
Østers med lakserogn og cremet hvidkål |
|