Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
14 |
|
|
Aïoli |
|
47 |
|
|
Blinis med kartoffel og muskatnød |
|
21 |
|
|
Blåskimmelost med reciotosyltede valnødder |
|
14 |
|
|
Bruschetta |
|
18 |
|
|
Christiansøsild med milde, nye løg og radiser i æbleeddike og syrnet creme med peberrod |
|
35 |
|
|
Gravet lammemørbrad med salat af spidskål, abrikos og estragon |
|
14 |
|
|
Gremolata |
|
33 |
|
|
Grillet lammenyre med majroe-puré og grillet brød |
|
21 |
|
|
Grov sylte af svin med saltede agurker, syltede rødbeder og stærk sennep |
|
35 |
|
|
Lammespareribs med forårskartoffelsalat |
|
32 |
|
|
Let sprængt lammeculotte med gulerodsvinaigrette og sprøde lammegrever |
|
21 |
|
|
Mørbradbøf med bløde løg, sechuanpeber og agurkesalat |
|
18 |
|
|
Nye kogte kartofler med mayonnaise og ristede løg |
|
18 |
|
|
Panerede, smørstegte rødspætter med grov, hjemmerørt remoulade og citron |
|
83 |
|
|
Siciliansk hamburger |
|
83 |
|
|
Spaghetti med sardiner, chili og citron |
|
34 |
|
|
Stegt lammefilet med sprøde fjordrejer, ærtepuré og basilikum |
|
17 |
|
|
Stenbiderrogn med krydderurter og spæde salater i syrnet skumcreme |
|
82 |
|
|
Suppe af muslinger med tuille af tørret siciliansk oregano |
|
84 |
|
|
Vagtler fyldt med vilde fennikelfrø, hertil cikorie i hvidløg og en sauce af sorte oliven |
|
85 |
|
|
Zabaglione med moscato de pantelleria med hindbær og en sprød ske |
|