Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
30 |
|
|
Agurk og rødløg med mynte |
Mikkel Karstad |
27 |
|
|
Aperitif på Plymouth gin med jordbær, limefrugt, rørsukker og basilikum |
Mikkel Karstad |
87 |
|
|
Bourdalou-tærte (Tarte Boudaloue) |
Dominique Jal |
82 |
|
|
Brune kartofler som is |
Rasmus Kjær |
23 |
|
|
Bøf af oksefilet med ny kartoffelsalat |
Rasmus Kjær |
29 |
|
|
Courgette med oliven, skalotteløg og gedeost |
Mikkel Karstad |
53 |
|
|
Drink: Brasiliansk iskaffe |
Ole Knudsen |
53 |
|
|
Drink: Caipirinha |
Ole Knudsen |
53 |
|
|
Drink: Karneval Batida |
Ole Knudsen |
81 |
|
|
Flæskesteg med julefrugt og friteret flæskesvær |
Rasmus Kjær |
85 |
|
|
Fransk karamelflan (Crème Renversé au caramel) |
Dominique Jal |
32 |
|
|
Godt til osten - danske oste me varme stikkelsbær og fennikelknækbrød |
Mikkel Karstad |
81 |
|
|
Gravad laks med rugbrødscroutoner og rævesauce |
Rasmus Kjær |
25 |
|
|
Grillede ferskner med citronsmør |
Rasmus Kjær |
28 |
|
|
Grillet blæksprutte med chili, citron og persille |
Mikkel Karstad |
20 |
|
|
Grillet brød med rygeost og store rejer |
Rasmus Kjær |
29 |
|
|
Grillet oksehøjreb med nye kartofler a la bearnaise |
Mikkel Karstad |
30 |
|
|
Gulerodspuré med ristet cashewnødder, koriander og soja |
Mikkel Karstad |
24 |
|
|
Hel udbenet rødfisk med fennikel og hvidløg |
Rasmus Kjær |
22 |
|
|
Hjemmelavet medister med ketchup |
Rasmus Kjær |
18 |
|
|
Jomfruhummer på ærtepuré |
Rasmus Kjær |
18 |
|
|
Ravioli med ærter og parmesan |
Rasmus Kjær |
82 |
|
|
Risalamande brûlèe med 'ris frites' og kirsenærsorbet |
Rasmus Kjær |
21 |
|
|
Spareribs af pattegris med spirdskålssalat |
Rasmus Kjær |
31 |
|
|
Spyd med marineret sommerbuk |
Mikkel Karstad |
78 |
|
|
Stegte sild i eddike med sommersalat |
Rasmus Kjær |
87 |
|
|
Succeskage med røde bær (Succès aux fruits rouges) |
Dominique Jal |
80 |
|
|
Sylte af plukket svinebryst med persille og løgsalat |
Rasmus Kjær |
78 |
|
|
Syltet rødkål med æblesalat |
Rasmus Kjær |
86 |
|
|
Vandbakkelser med vaniljecreme (Choux à la crème) |
Dominique Jal |
18 |
|
|
Ærtechifon med grissini og skinke |
Rasmus Kjær |