Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
24 |
|
|
Agurkesalat med mynte, persille, koriander med løg i surt-sødt |
Peter Andreas Ingeberg |
83 |
|
|
Appetizer af friteret stenbider med dip af gulerod og hyldeblomstsaft |
Mikkel Karstad |
42 |
|
|
Bønnecitronsalat på tofu i misosuppe |
Betina Repstock |
42 |
|
|
Bønnesauté af røde mungbønner til dampet torsk med peberrodsskum |
Betina Repstock |
27 |
|
|
Couscous med grønt |
Peter Andreas Ingeberg |
45 |
|
|
Creme af cocobeans med ærter, røget hellefisk og hindbærsyltet løg |
Betina Repstock |
20 |
|
|
Én til én i en fart: Kylling i kokosmælk og spidskål |
|
28 |
|
|
Fiskeboller i tomatsauce med charmoula og oliven samt saltet citronskal |
Peter Andreas Ingeberg |
84 |
|
|
Fiskesalat af røget stenbider med lun æblemos og syltet rødbede med wasabi |
Mikkel Karstad |
70 |
|
|
Foie Gras-pate |
Mikkel Karstad |
80 |
|
|
Forårsgrøn ærtesupper med wasabi-laksefars - perfekt, hurtig fredagsmiddag for to |
Lisa Förare Winbladh |
26 |
|
|
Gifte sardiner med krydderpasta |
Peter Andreas Ingeberg |
22 |
|
|
Harira - Ramadansuppe |
Peter Andreas Ingeberg |
46 |
|
|
Kikærtefladbrød med chorizo og peberfrugt |
Betina Repstock |
44 |
|
|
Kikærter og kalvekød i grøn karry med spinat og yoghurt |
Betina Repstock |
26 |
|
|
Kylling med grapefrugt, ingefær og stødt koriander |
Peter Andreas Ingeberg |
28 |
|
|
Pastilla med creme |
Peter Andreas Ingeberg |
72 |
|
|
Pate af fasan og hare med kvædekompot |
Mikkel Karstad |
44 |
|
|
Puré af butterbeans med kyllingelever, sprødstegte bønneskaller i pistacie og havtornesauce |
Betina Repstock |
71 |
|
|
Riellets af svinebov, øl og eddike med julesalat |
Mikkel Karstad |
69 |
|
|
Rilettes af kalvekæber a la wienerschnitzel med 'kartoffelsne', karamelliseret citron og cremet, brunet smør |
Mikkel Karstad |
23 |
|
|
Salat af fennikel, mynte, appelsin og ristede pistacienødder |
Peter Andreas Ingeberg |
46 |
|
|
Salat af mungbønnespirer med pink grapefrugt, gratineret gedeost og timiancroutoner |
Betina Repstock |
95 |
|
|
Små forårsruller med grøntsagsfyld |
|
86 |
|
|
Stenbiderrogn, med løgmos og sprøde quinua-flager |
Mikkel Karstad |
85 |
|
|
Stenbiderrogn, rugkerner og marineret jordskok i luftig jordskokcreme med forårsgrønt |
Mikkel Karstad |
24 |
|
|
Suppe på favabønner |
Peter Andreas Ingeberg |
25 |
|
|
Tagine med lam, figner og valnødder |
Peter Andreas Ingeberg |