Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
64 |
|
|
Calvisius caviar på æblesorbet og hvid chokolade |
|
88 |
|
|
Caposante in Padella con Capperi – stegte kammuslinger med kapers |
|
37 |
|
|
Cha ca lele – marineret vietnamesisk rødtungefilet i gurkemeje |
|
41 |
|
|
Frugtsalat i kokossauce |
|
23 |
|
|
Grillet kammusling med agurk, dild, akvavit og kommen |
|
59 |
|
|
Kalvehaler og sort hummer, Baerii caviar, malt og salat |
|
22 |
|
|
Kammuslingflan med Gotlandstrøffel, kartoffel og rapsolie |
|
62 |
|
|
Karamelliseret blomkål, 'imaginære landskaber' med dådyr og Baerii caviar |
|
60 |
|
|
Kogte kartofler, 'Bløde mineralske toner' med pocheret æg og Calvisius Caviar |
|
62 |
|
|
Kongekrabbe med jordskokker, citron og Baerii caviar |
|
40 |
|
|
Muc Chien – sprødstegte blæksprutter i gurkemeje med limesaft og peber |
|
63 |
|
|
Mørk chokoladecreme, dåsemælk og Baerii caviar |
|
76 |
|
|
Nutella af macadamianødder, Iakridsrodsis og valnødder, gelé af yuzu, dadel og mandel/yuzuskum |
|
48 |
|
|
Perlehønebryst med perlespelt |
|
77 |
|
|
Rivesaltes marineret sveskekompot, geleret crème anglaise, bagt chokolade med blødende hjerte og iset kondenseret mælk |
|
39 |
|
|
Roi du du tao xanh – papayasalat med tigerrejer, chili og grønne æbler |
|
20 |
|
|
Røget kammusling med friskost ravioli, selleri og valnød |
|
40 |
|
|
Salach vit – andesalat med vandspinat, jordnødder, rødløg og sojasauce |
|
24 |
|
|
Saltet kammusling med granatæble og æble peberrodsmos |
|
37 |
|
|
So xao nuoc dua – muslinger i kokosmælk, citrongræs, chili og vietnamesisk mynte |
|
60 |
|
|
Stør saltet med egen caviar (Calvisius) samt pære og selleri |
|
75 |
|
|
Æblekage med crème brûlée, ristet æblemarcipan rullet med Ingridmarie, rosin-nougatbar toppet med lys karameltuilles, cidergelé og Ambrésirup |
|