Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
60 |
|
|
Andebryst i honning med Épice-krydderier |
Rasmus Kjær |
77 |
|
|
Black velvet og østers |
Paul Cunningham |
79 |
|
|
Boeuf bourguignon |
Paul Cunningham |
79 |
|
|
Burger royale |
Paul Cunningham |
63 |
|
|
Confitering af andelår |
Rasmus Kjær |
62 |
|
|
Consommé af andeskrog med kålstængler og kastanjer |
Rasmus Kjær |
58 |
|
|
Croutonhapser med andelever og -hjerte |
Rasmus Kjær |
24 |
|
|
Dansk fisk i bouillabaisse-terrine med aïoli |
Rasmus Kjær |
77 |
|
|
Danske østers med hindbæreddike |
Paul Cunningham |
50 |
|
|
Due med tørristet indigorørhat, rå blomme, brunet smør og saltbagt persillerod |
Peter Andreas Ingeberg |
79 |
|
|
Epoisses og druer i marc |
Paul Cunningham |
50 |
|
|
Flamberet kyllingelever med klassisk svampestuvning, skovsyre og 'sherrysky' på ristet brød - en omgang natmad? |
Peter Andreas Ingeberg |
80 |
|
|
Fransk løgsuppe |
Paul Cunningham |
63 |
|
|
Friteret confit af andelår med panering af revet kartoffel |
Rasmus Kjær |
23 |
|
|
Grillet pighvar med saltbagt selleri og parmesanskum |
Rasmus Kjær |
77 |
|
|
Håndskåret oksecarpaccio |
Paul Cunningham |
92 |
|
|
Karamelliseret æble med rå æblesalat |
Rasmus Kjær |
77 |
|
|
Kinder, kål, pancetta og ansjos |
Paul Cunningham |
79 |
|
|
Lammekrone og ærter á la française |
Paul Cunningham |
24 |
|
|
Mayonnaise - bases i aïolien |
Rasmus Kjær |
92 |
|
|
Mini-tivoliæble - til kaffen |
Rasmus Kjær |
79 |
|
|
Mørk, bitter chokoladetærte (fejlbehæftet: Se i stedet opskriften i nr. 23) |
Paul Cunningham |
80 |
|
|
N.Y.-steak sandwich og grøntsagsremoulade |
Paul Cunningham |
59 |
|
|
Pastilla som forårsruller med and, figen, gule rosiner og spidskommen |
Rasmus Kjær |
49 |
|
|
Ristede kantareller og jomfruhummer med grapeskal og koriander på knækbrød |
Peter Andreas Ingeberg |
49 |
|
|
Råmarineret torsk med citrus, rå Karljohansvampe, bacon og kartoffelpuré |
Peter Andreas Ingeberg |
61 |
|
|
Saltet og tørret and med krydderier |
Rasmus Kjær |
57 |
|
|
Sauna-ægget |
Lisa Förare Winbladh |
22 |
|
|
Skindstegt fjæsing med jordskok i sur-sød citron |
Rasmus Kjær |
21 |
|
|
Skindstegt knurhane med kål-kompagni |
Rasmus Kjær |
77 |
|
|
Svampe på toast med æggeblommer |
Paul Cunningham |
25 |
|
|
Syltet kulmulefilet med hvidløgspuré og barbeque-olie |
Rasmus Kjær |
19 |
|
|
Tagliatelle med smør og salvie |
David Fischer |
92 |
|
|
Æbleterrine med brændt hasselnød og friskpisket fløde |
Rasmus Kjær |