Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
62 |
|
|
Bagte sild med kardemomme og appelsin |
|
76 |
|
|
Foie gras, mango, abrikos |
|
50 |
|
|
Grillet multe med stikkelsbær, perleløg og kørvel |
|
82 |
|
|
Groft hvedebrød med speltkerner Rugbrød med birkes |
|
68 |
|
|
Helleflynder og jomfruhummer i samspil |
|
26 |
|
|
Hvide asparges og vilde, grønne asparges med humleskud, pocherede vagtelæg og syrnet creme |
|
62 |
|
|
Hybensild |
|
18 |
|
|
Hønseconsommé med pocheret æggeblomme |
|
26 |
|
|
Karamelliseret rabarberpie med marcipan |
|
70 |
|
|
Kartoffel, stenbiderrogn, kammusling |
|
68 |
|
|
Keiseiki dinner |
|
18 |
|
|
Kold persillesuppe med østers og cremefraiche |
|
18 |
|
|
Kold tomatsuppe med små 'rosin-tomater', brødcroutoner, olivenolie og perleløg |
|
26 |
|
|
Kold ærte-brøndkarsesuppe med fjordrejer og smørstegte stænger af sandwichbrød |
|
50 |
|
|
Makrelguf i tomat |
|
50 |
|
|
Multe med nye hyldeblomstsyltede kartofler |
|
82 |
|
|
Naan |
|
68 |
|
|
Omvendt farseret Boltinggård-lammekølle med citron og morkler |
|
68 |
|
|
Pot au feu af vagtel med estragonessens |
|
68 |
|
|
Påske, æbler, chokolade |
|
82 |
|
|
Sandwichbrød |
|
50 |
|
|
Stegt makrel og hvide asparges med citron, kapers, hvidløg og chili i brunet smør |
|
26 |
|
|
Stegte poussiner med morkelcreme og skovsyre samt nye øl- og balsamicoglacerede løg med rå løgtoppe |
|
62 |
|
|
Stegte sild med syltede citroner og løvstikke |
|
14 |
|
|
Årets danske sandwich |
|
14 |
|
|
Årets internationale sandwich |
|
14 |
|
|
Årets mest innovative sandwich |
|
14 |
|
|
Årets smukkeste sandwich |
|