Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
|
|
|
(indhold på vej) |
|
53 |
|
|
Braiserede svinekæber med tørrede blommer og abrikoser i arabiske toner og en risotto wannabe |
Rasmus Kjær |
24 |
|
|
Brændenældepasta med asparges, kørvel og limfjordsøsters |
Mikkel Karstad |
54 |
|
|
Dulce de leche-mousse, braiserede bananer med venilje og skum af hvid chokolade |
Rasmus Kjær |
44 |
|
|
Én til én i en fart: Strimlet oksefilet med rucola |
Rasmus Kjær |
26 |
|
|
Friskost med fyrrenålesirup og krydderristet rugbrød |
Mikkel Karstad |
25 |
|
|
Grillet, marineret forårslam og 'kartoffelfrikassé' af små, nye smørbrunede kartofler, saltat citron, syltet hyldebær og ramsløg |
Mikkel Karstad |
50 |
|
|
Kold persillesuppe med kanin og mandler |
Rasmus Kjær |
49 |
|
|
Snacks med champagne: Friterede kartofler med svampemayo |
Rasmus Kjær |
49 |
|
|
Snacks med champagne: Rugbrødscroutoner med tallegiocreme |
Rasmus Kjær |
22 |
|
|
Stegt makrel med syltet, grøn rabarber, mælkebøtte og nye løg |
Mikkel Karstad |