Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
53 |
|
|
Bagte gulerødder med spidskommen og mynte |
|
20 |
|
|
Blomkål, mandler og løvstikke med brunet smør og citrus til dansk charcuteri |
|
38 |
|
|
Brombær, champagne og timianblomster (Thomas Pasfall) |
|
39 |
|
|
Cremekage med melon og brombær (Erwin Lauterbach) |
|
38 |
|
|
Cremet kakaosorbet med granulat af bitter chokolade, kakaobønne-luft med bagte brømbær (Bo Bech) |
|
36 |
|
|
Due, knoldselleri, perleløg og courgette (Thomas Pasfall) |
|
17 |
|
|
Dybstegte småfisk med krondild og risvineddike |
|
17 |
|
|
Grillet brød med grov mos af friske hestebønner med basilikum, drysset med løg og pancetta |
|
51 |
|
|
Gulerodsdrik med ingefær og æble |
|
50 |
|
|
Gulerodsis med lyse rosiner i appelsin og rapsolie, saltmandler og bellis |
|
53 |
|
|
Gulerodspuré med morkler, røget spæk og ferskener |
|
52 |
|
|
Gulerodssuppe |
|
37 |
|
|
Helstegt' ungdue, toast med hjerte og lever, hertil dehydrerede kartofler med langtidsbagt pancette (Bo Bech) |
|
36 |
|
|
Krondildampet pighvarfilet på indkogte løg og courgette og mosede kartofler med gedefriskost (Erwin Lauterbach) |
|
93 |
|
|
Parmigiana di melanzane |
|
35 |
|
|
Pighvar pocheret i knoldselleri-juice med mani-olivenolie samt løgsalat af nigellafrø, sandløg og blomsterkarse (Bo Bech) |
|
34 |
|
|
Pighvar, kartoffel og pancetta (Thomas Pasfall) |
|
18 |
|
|
Pocheret svin i krydderurtebouillon med sprøde kartofler |
|
34 |
|
|
Sellerisalat med letrøget duebryst og 'confit' af pancetta (Erwin Lauterbach) |
|
21 |
|
|
Stegt filet af knurhane med spidskål i mousselinesauce med gedesmør |
|