Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
58 |
|
|
3-lagssandwich med trøffelpuré og parmaskinke |
Rasmus Kjær |
47 |
|
|
Asiatisk fiskesalat med urter - hurtig, elegant forret lavet af fiskerester |
Lisa Förare Winbladh |
18 |
|
|
Chips af rodfrugter |
|
54 |
|
|
Clubsandwich med røget laks, avocado og kaviar |
Rasmus Kjær |
17 |
|
|
Én til én i en fart: Penne med zucchinicreme |
|
57 |
|
|
Fish and chips med tatarsauce |
Rasmus Kjær |
21 |
|
|
Grillet dorade og 'gulerødder i gulerod' ned kørvel og skalotteløg |
Mikkel Karstad |
83 |
|
|
Grillet helleflynder og creme med saltede grøntsager |
Peter Andreas Ingeberg |
23 |
|
|
Grillet toast med blå ost og manjari med æble-figen-kompot |
Mikkel Karstad |
21 |
|
|
Grillet torskerogn med grønkålssalsa |
Mikkel Karstad |
22 |
|
|
Grillet, marineret lammebryst og ditto græskar med citron-rosmarin- smør |
Mikkel Karstad |
24 |
|
|
Gåsebryst på spyd med smørbønne-hasselnødde-puré |
Mikkel Karstad |
84 |
|
|
Letsprængt kogt kalvetunge med blomkålsgratin |
Peter Andreas Ingeberg |
24 |
|
|
Romainesalat med appelsin, jordskok, valnød og enebær - en god salat til grillmad |
Mikkel Karstad |
85 |
|
|
Råsaltet, halvrå lyssej, kinaradise, sort sesam, agurk og 'specialsauce' |
Peter Andreas Ingeberg |
81 |
|
|
Sprængt lammehals i 'grøn suppe' |
Peter Andreas Ingeberg |
82 |
|
|
Sprængt unghane med grape-peberrodscreme og lynsauteret spinatsalat |
Peter Andreas Ingeberg |
23 |
|
|
Varm æblepunch med rørsukker og rom |
Mikkel Karstad |
54 |
|
|
Vildtpate med foie gras, cornichon og grillet cornichon |
Rasmus Kjær |