Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
23 |
|
|
Blomkålcremesuppe med sprøg parmesan og basilikum |
|
50 |
|
|
Bønnecassoulet med friterede miniblæksprutter - Octopussy |
|
43 |
|
|
Caviar med tomat, avocado og croutoner - From Russia With Love |
|
94 |
|
|
Den eksklusive - Kartoffelskum med søpindsvin, kaviar og purløg |
|
93 |
|
|
Den flabede - Grillet steaksandwich med foie gras og æblemostardo |
|
94 |
|
|
Den uundværlige - Æggekage med karjohansvampe, parmesan og røget spæk |
|
42 |
|
|
Foie gras med æble og guldstøv - Goldfinger |
|
46 |
|
|
Grillet tun med østers diable - Pussy Galore |
|
22 |
|
|
Grov udgave af branade med saltet torsk, kartoffel og safran, serveret på sprøde olivenstegte brød med hvidløg og rosmarin |
|
20 |
|
|
Kalvebrisler - kogte og stegte - serveret i sur/sød/bitter sauce med tørrede bønner, blommer og peberrod |
|
93 |
|
|
Klassikeren - Mulligatawny |
|
21 |
|
|
Kogt kalvespidsbryst med sauce a la nage, korianderfrø og kartoffelbriketter med persille og hvidløg |
|
45 |
|
|
Krabbeklo med tomatmarinade, mandler og selleripuré - In the Memory og 'Jaws' |
|
48 |
|
|
Martiniskum med sød olivenkompot og vodkaiscreme - Casino Royale |
|
45 |
|
|
Trøffelrøræg med pølser og bacon - The Living Daylight |
|
54 |
|
|
Vesper (gin-drink) |
|
19 |
|
|
Vildandebryst i egen saft med ristet andelever, rå persillerod og Belle de Boskop |
|