Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
38 |
|
|
Amuse |
Thomas Pasfall |
47 |
|
|
Appetizer - happere af dansk blæksprutte med persille, hvidløg og chili |
Betina Repstock |
39 |
|
|
Bagt torsk med Noilly Prat pg Calvicius caviar fra Rossini |
Paul Cunningham |
48 |
|
|
Bagt torsk og hummer med marineret knoldselleri, spørd pistacie-pandekage og hummersauce |
Betina Repstock |
38 |
|
|
Champagnebrus |
Paul Cunningham |
40 |
|
|
Confiteret due, solbær og foie gras |
Paul Cunningham |
61 |
|
|
Dansk hummer stegt i akvavit og enebær, hertil græskar, havtorn og kastanje |
Mikkel Karstad |
43 |
|
|
Fynske gråpærer x 2 |
Thomas Pasfall |
41 |
|
|
Gåselever og citron classique |
Thomas Pasfall |
42 |
|
|
Havbars |
Morten Jensen |
72 |
|
|
Janssons fristelse - en klassiker |
Peter Andreas Ingeberg |
38 |
|
|
Jomfruhummer og gule ærter |
Thomas Herman |
42 |
|
|
Kalvebrisler, æbleflæsk og rugbrød |
Thomas Herman |
50 |
|
|
Kalveskank på smørstegt porre med vagtel, kartoffeltern, estragon og vagtelæggeblommer |
Betina Repstock |
20 |
|
|
Kanel-kartofle rmed mandler |
Rasmus Kjær |
20 |
|
|
Kanel-panna cotta |
Rasmus Kjær |
20 |
|
|
Kanelte med mælkeskum |
Rasmus Kjær |
90 |
|
|
Klassisk rødkål nouveau |
Jesper Uhrup Jensen |
75 |
|
|
Klipfisk med stuvet grønkål og halvrå ræddiker |
Peter Andreas Ingeberg |
72 |
|
|
Kokkens favoritsildemad med æbledildcreme og peberrod |
Peter Andreas Ingeberg |
51 |
|
|
Mandarinsorbet med mandarin-knapper og earl greu-soufflé |
Betina Repstock |
74 |
|
|
Merquez med harissa, saltet kål og yoghurt |
Peter Andreas Ingeberg |
62 |
|
|
Mos af dansk æble med ristet hasselnød, tørret æble, sukkerroe-sirup pg æblesorbet |
Mikkel Karstad |
15 |
|
|
Mørk, bitter chokoladetærte 'revised' (rettet ift. nr. 21) |
Paul Cunningham |
50 |
|
|
Pecorino med trøffel |
Betina Repstock |
49 |
|
|
Saltet foie gras med fennikel, citron og havtorn |
Betina Repstock |
59 |
|
|
Saltet kammusling med gedeost-chifon og krymmel af tørret rørhat, røget spæk og purløg |
Mikkel Karstad |
60 |
|
|
Stegt jomfruhummer med bagt hvidkål og dressing på blospølse og solbær |
Mikkel Karstad |
76 |
|
|
Varm vaniljechokolade med vaniljeskum, muskatnød, appelsinskal og chili-ske |
Peter Andreas Ingeberg |
75 |
|
|
Vietnamesisk-inspireret kødsuppe |
Peter Andreas Ingeberg |
48 |
|
|
Østers i lag med kartoffel a la creme, æble og kalvebacon |
Betina Repstock |