Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
50 |
|
|
Communard (drink med solbær/rødvin) |
|
22 |
|
|
Dåkølle, marineret og braiseret med rodfrugter, grønne Puylinser, bacon og timian |
|
65 |
|
|
Grisekinder med rosiner, valnødder og purløg |
|
61 |
|
|
Grøntsager a la greque med fennikle, hvidløg og appelsin |
|
65 |
|
|
Kalveskank med dadeltomater og perleløg |
|
62 |
|
|
Kaninsaddel med svampe og blomster |
|
62 |
|
|
Kyllingedrumsticks med bønner, jodskokker og estragon |
|
61 |
|
|
Lammeskank med citron og laurbær |
|
51 |
|
|
Longdrink |
|
69 |
|
|
Løg i texturer. René Redzepi, Noma |
|
22 |
|
|
Panerede hjortekoteletter og risotto af poleret spelt, svampe, skalotteløg og friske laurbær |
|
45 |
|
|
Pære-fennikelmostardo |
|
20 |
|
|
Ragout af kronhjort med enebær, tørrede tyttebær og skovsvampe |
|
46 |
|
|
Rodfrugtpickles |
|
70 |
|
|
Ryg af pattegris med skagenhyben, spæk og nougatine. Tomas Herman, Kong Hans Kælder |
|
19 |
|
|
Skiver af varmrå rådyrryg med granulat af parmesan, appelsinskal og ny høst af valnødder, hertil bitre urter og salater med vinaigrette |
|
19 |
|
|
Svampe og salvie i tempura med citron og 'Karjohan-mayo' a la Redzepi |
|
48 |
|
|
Svampe og skalotteløg i sur-sød lage |
|
44 |
|
|
Syltet græskar med krondild |
|
47 |
|
|
Æblechutney |
|
23 |
|
|
Æbler, grillet i ovnen, med kold æble-ingefærsabayonne og ny høst af ristede hasselnødder |
|
72 |
|
|
Øllebrød med fløde, farinflager, discovery-æbler & citrongeraniumed Rasmus Kofoed, Bocuse d'or 2007 |
|