Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
72 |
|
|
Agurk som spaghetti med dild og rosenpeber |
|
72 |
|
|
Avocadomosaik med parmesancreme |
|
69 |
|
|
Babyspinat med ansjos og croutoner serveret med torsk i grøn panade |
|
71 |
|
|
Extras courgetter og gremolata |
|
18 |
|
|
Grøn aspargessuppe med aspargeshoved/fjordreje/rygeost-salat |
|
21 |
|
|
Hvide asparges med friteret krydderurtesmør og oliven |
|
16 |
|
|
Hvide asparges med skinke, persille, fennikelfrø, parmesan og appelsingelé |
|
19 |
|
|
Kammuslinger med asparges, saltet foie gras og soja-vinaigrette |
|
69 |
|
|
Mille feuille af karamelliseret grøn mango med æblesorbet og hyldeblomst |
|
21 |
|
|
Rå grønne asparges med mos af bagte hvidløg, ansjos, citron og kørvel |
|
50 |
|
|
Straccetti con rucola (strimlet oksefilet med rucola) |
|
71 |
|
|
Ærtepuré med asparges, croutoner og citronmelisse |
|